JARVIS PUB&MORE [închis permanent]


0,0 / 1 vot
Strada General Eremia Grigorescu 14, Timișoara
Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

JARVIS PUB&MORE nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

"Great Food, Cold Drinks and a Lot of Fun" am spune despre localul nostru din pivnita de la U14; mancare deosebita, lemn masiv si caramida, un loc in care ai parte de putina liniste si intimitate. Muzica 'Oldies but Goldies' te acompaniaza la nivelul cerut de evenimente si atmosfera din pub. Saloanele noastre, cu o capacitate de cca 190 locuri, reprezinta alegerea cea mai buna pentru a petrece cateva ore placute la o cina sau a te distra la party-urile sfarsitului de saptamana. Vino cu prietenii sa te uiti la meciurile de fotbal, sarbatoreste-ti ziua de nastere intr-unul din separeurile localului, joaca-te cu board game-urile ce ti le punem la dispozitie, canta la karaoke joi seara sau danseaza pe muzica simpaticului DJ de joi pana vineri, dupa cina.

Promptitudinea si atentia pentru client fac ca orele petrecute la Jarvis Pub&More sa fie extrem de placute. Va invitam sa ne treceti pragul pentru a incerca una din diversele sortimente de bere, a gusta din preparatele noastre sau doar sa faceti cunostina cu locul. Noi va garantam oricum o atmosfera relaxata. Dupa ora 17, de luni pana vineri iar smabata de la 13, suntem bucurosi sa va primim. Duminica ne odihnim.

(Din giratoriu se intra pe Alecsandri apoi prima la dreapta, dupa cazarma U)

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "JARVIS PUB&MORE"

Program

Luni - Vineri
17:00 - 23:00
Sâmbătă
13:00 - 23:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "JARVIS PUB&MORE"

Dorian Blaj
23 mai 2018 22:16

Nice place to hang out with friends. Suitable mainly for groups, but not necessarily. The food is tasty and not pretentious, is served relatively fast and portion sizes are quite generous. They also have quite a good selection of drinks (beers, cocktails and non-alcoholic drinks).
Staff is super nice and friendly.
Some days you can also play card/board games.
Sursa: Google

Jasmin Bilalovikj
1 noiembrie 2018 02:42

Extraordinary place with great great atmosphere !
Delicious food and service top knotch.
Sursa: Google

Restivan Darius
2 august 2018 21:05

"The best ribs in town" are just good. Decent prices.
Sursa: Google

Karoly Szanto
23 septembrie 2017 15:02

A good place to hang out for a casual dinner or some drinks. Some friends they really fancy the pork ribs here, I'm not that much into them though. Food in general is all right.
Sursa: Google

Ilie Cz
9 februarie 2018 13:06

Excelent food. Best ribs ever. Burgers not amazingly good but still tasty.
Sursa: Google