JARVIS PUB&MORE

Strada General Eremia Grigorescu 14, Timișoara
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la JARVIS PUB&MORE

"Great Food, Cold Drinks and a Lot of Fun" am spune despre localul nostru din pivnita de la U14; mancare deosebita, lemn masiv si caramida, un loc in care ai parte de putina liniste si intimitate. Muzica 'Oldies but Goldies' te acompaniaza la nivelul cerut de evenimente si atmosfera din pub. Saloanele noastre, cu o capacitate de cca 190 locuri, reprezinta alegerea cea mai buna pentru a petrece cateva ore placute la o cina sau a te distra la party-urile sfarsitului de saptamana. Vino cu prietenii sa te uiti la meciurile de fotbal, sarbatoreste-ti ziua de nastere intr-unul din separeurile localului, joaca-te cu board game-urile ce ti le punem la dispozitie, canta la karaoke joi seara sau danseaza pe muzica simpaticului DJ de joi pana vineri, dupa cina.

Promptitudinea si atentia pentru client fac ca orele petrecute la Jarvis Pub&More sa fie extrem de placute. Va invitam sa ne treceti pragul pentru a incerca una din diversele sortimente de bere, a gusta din preparatele noastre sau doar sa faceti cunostina cu locul. Noi va garantam oricum o atmosfera relaxata. Dupa ora 17, de luni pana vineri iar smabata de la 13, suntem bucurosi sa va primim. Duminica ne odihnim.

(Din giratoriu se intra pe Alecsandri apoi prima la dreapta, dupa cazarma U)

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "JARVIS PUB&MORE"

Program

Luni - Vineri
17:00 - 23:00
Sâmbătă
13:00 - 23:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "JARVIS PUB&MORE"

Ovidiu Popp
21 noiembrie 2017 14:38

The food is nice and decent priced and the atmosphere is friendly but the service is not so good. Our food took quite a while to arrive and we had to remember the server to bring us the dessert because she forgot.
Sursa: Google

Puscuta Alexandru
21 noiembrie 2017 04:02

The ribs were not for my taste. It seemed one plate's meat could feed 2 people. Crowded and not so roomy being a cellar. Might need more ventilation.
Sursa: Google

Karoly Szanto
23 septembrie 2017 15:02

A good place to hang out for a casual dinner or some drinks. Some friends they really fancy the pork ribs here, I'm not that much into them though. Food in general is all right.
Sursa: Google

Hella Monea
18 noiembrie 2017 00:32

The food very nice presented, professional staff, the ambiance could do with more taste
Sursa: Google

Vlad SZIRKA
9 noiembrie 2017 23:09

Very good ribs, great lemonade and delicious desserts. Moderate prices and a very welcoming pub.
Sursa: Google