Cafe Eclipse [închis permanent]

Piata Unirii 2, Timișoara
Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Cafe Eclipse nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Cu o locatie in inima Timisoarei (Piata Unirii ) since 2000, la Eclipse veti descoperi cea mai buna cafea italiana sau veti savura cele mai fine vinuri, intr-un loc pentru cei mereu in cautare de arome autentice, pentru iubitorii de mancare gustoasa si dulciuri homemade.

Dorinta noastra este de a ramane in inima celor care ne trec pragul printr-o atmosfera confortabila, atentia la calitatea si detaliile semnificative. Suntem incantati sa ne intampinam oaspetii care cauta un loc in care sa lucreze sau sa socializeze, o cafenea in care starea de spirit, serviciile si toate produsele sunt excelente.

Nu credem in chelneri morocanosi si intampinam cu drag copiii, bicicletele, animalele de companie si, bineinteles, oamenii cu zambetul pe buze. :)

---

With one location in the heart of Timisoara (Unirii Square) since 2000, Eclipse is the place to discover the best Italian coffee or to enjoy the finest wines, an establishment for hasty seekers of genuine flavors and a thoughtful host for homemade food and sweets lovers.

Our desire is to make a lasting impression through a cozy atmosphere, quality and meaningful details. We love to welcome our guests who seek a place for working and socializing, a Cafe where the mood, services and all the products are superb.

We do not believe in grumpy waiters and welcome kids, bikes, pets and of course, smiling people. :)

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Cafe Eclipse"

Program

Luni - Duminică
08:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Cafe Eclipse"

Silvia Fara
28 martie 2018 13:30

This place doesn't exist anymore! Went to eat here today and I can't find it anymore at this location (searched also in the area near).
Sursa: Google

J. R.
19 iulie 2017 01:12

Its a nice place to sit outside.great choice of hot and cold drinks for example tasty homemade lemonades.its not the cheapest place at piata unirii but ok.
Sursa: Google

Radu R
27 noiembrie 2015 16:52

Excellent.
Sursa: Google

Rahau Ervin
20 iulie 2017 22:16

Pacat de locatie, candva frumoasa. Ospatarii se chinuie dar se vede ca patronul nu isi mai da interesul. Sa nu ai pos in zilele noastre, sa ai 3 sandvichiuri, 3 salate si 3 paste, si alea la preturi indecente, mai bine nu bagi deloc mancare. Servirea nu e nici ea un punct forte, desi barmanul se chinuia sa isi ajute colega de pe sala/terasa, clar depasita. Domnule patron, daca nu ai timp sa te ocupi de local mai bine da o sansa altcuiva sa faca ceva frumos kn acea locatie.
Sursa: Google

Jeffrey de Vries
26 aprilie 2017 22:45

Ontbijt genomen hier. Valt beetje tegen helaas. Wel leuke sfeer op t plein.
Sursa: Google