Theo's Greek Taverna

0,0 / 1 vot
Preț Accesibil
Grecească
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10-12, Iași

Theo's Greek Taverna

0,0 / 1 vot
Preț Accesibil
Grecească
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10-12, Iași
Rezervă o masă online

Theo's Greek Taverna aduce în centrul Iașului stilul culinar grecesc, unde legumele proaspete şi de bună calitate, carnea atent selecţionată cu tradiţie naturală, ierburile şi mirodeniile autentice şi uleiul Theo’s Greek Taverna aduce autenticitatea Greciei în centrul Iașului. Gustul și savoarea preparatelor tradiționale, cu specific grecesc, create după rețete vechi, din ingrediente aduse direct din Grecia, atmosfera și ambientul unice transformă fiecare masă într-o experiență culinară unică.

Vestigiile istorice, basoreliefurile, cerul pictat cu nori și tablourile cu decoruri specifice, în nuanțe de albastru turcoaz și alb, te fac să te simți ca și cum ai servi masa într-un restaurant, pe o plajă, în inima Greciei. Specialitățile casei din pește și fructe de mare, dar și deserturile pregătite după rețete cu tradiție, îți vor încânta simțurile și te vor face să revii cu drag de fiecare dată, exclamând în limba grecilor antici: ”Theo’s, agapimu!” de măsline grecesc se îmbină armonios cu plăcerea şi iubirea de a găti şi cu respectul cuvenit preparării mâncării. Vreţi să fiţi “nemuritori” precum grecii din insula Ikaria? La Theo's Greek Taverna regăsiți stilul de viaţă sănătos şi natural în bucatele încununate de fericirea de a vi le împărtăşi.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Theo's Greek Taverna"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre Theo's Greek Taverna

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Theo's Greek Taverna" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

E Eduard
8 ianuarie 2023 15:38 Rezervat în data de 7 ianuarie 2023

Am vrut o experiență greceasca, dar localul era închis și, de fapt, masa rezervată era în restaurantul alăturat - Curtea Berarilor. Am fi vrut sa știm acest aspect ca așa mergeam la alt restaurat cu specific grecesc. Pentru Curtea Berarilor ofer 4* dar pentru acest local ofer 0, căci nu există.