Czech In - Resto Brewery

Preț Accesibil
Internațională
Strada Palas 7A, Iași

Czech In - Resto Brewery

Preț Accesibil
Internațională
Strada Palas 7A, Iași
Rezervă o masă online
Atât prin designul interior, cât și prin tematica produselor de bucătărie și bar, Czech In - Resto Brewery își propune să ofere o experiență plină de gust, completată de savoarea berii, pentru clienții ieșeni și pentru turiștii aflați în frumosul oraș din inima Moldovei. Meniul de mâncare reprezintă o adevărată invitație la experiențe savuroase, atent creat după rețetele lul Chef Denis Carculea și ale lui D’Artagnan – Alex Petricean. Chef Denis Carculea este lincențiată în științe gastronomice și artă culinară la Basque Culinary University din Spania, cu stagii în locații renumite din lume, printre care amintim Restaurantul "El Celler de Can Roca" ( 3 stele Michelin) și Restaurantul "Dos Cielos" ( 1 stea Michelin). Pentru Czech In - Resto Brewery a creat patru preparate, pe care le veți găsi sub denumirea de Staro Dish. Fie că vorbim despre cotletul de porc servit cu varză albă și castane coapte, puiul crocant umplut cu șuncă și cașcaval afumat, păstrăvul la cuptor servit alături de cartofi și sos de legume sau de fălcuța de vită cu ciuperci de pădure, toate vor oferi o experiență culinară desăvârșită. Pe lângă aceste patru tipuri de preparate speciale, meniul conceput de Chef Denis Carculea cuprinde multe alte rețete delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete, locale. #1 Prague beer in the world! The spirit of Prague! #Staropramen #Resto #Brewery #Soon

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Czech In - Resto Brewery"

Program

Luni - Joi
10:00 - 00:00
Vineri - Sâmbătă
10:00 - 02:00
Duminică
10:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre Czech In - Resto Brewery

Doar clienții care au rezervat o masă la "Czech In - Resto Brewery" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Timothy
15 august 2021 23:16

A lot of promise with a wide menu but most of the dishes under delivered.
Sursa: Google

Marius
14 august 2021 15:40

Best food from a place you wouldn’t think it could be. I’m thinking about it right now 😂😂 too bad it is only in Iasi and not all over the country (Romania)
Sursa: Google

Alex
8 mai 2021 11:30

Only had some drinks there and the service was very nice.
Sursa: Google

Dragoș
16 martie 2021 22:04

Very good food and very professional staff members. The waiting time is somewhat moderate, but I never found it a big issue.
Sursa: Google

Iacob
27 iunie 2021 14:23

Best bier (300 ml / 500 ml / 1000 ml / meter bier and good good food!!
Sursa: Google