People Pub

Strada Dávid Ferenc 13A, Cluj

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la People Pub

Ascuns pe una dintre stradutele inguste din spatele magazinului Sora, People Gourmet e un loc musai de vizitat daca vreti sa incercati un meniu mai aventuros. Restaurantul medium to fine dining serveste o varietate mare de preparate internationale care variaza de la obisnuitii burgeri si paste pana la niste feluri principale rafinate care abordeaza interesant ingredientele clasice. Insa nu conteaza ce comandati, deoarece mancarea o sa fie negresit de calitate. Pastele sunt facute de la zero, carnea este alesa cu atentie (vita provine doar din vaci Black Angus), pana si chiflele de burger sunt coapte in restaurant. Iar daca in mod normal v-ati astepta ca un asemenea loc sa aiba preturi enorme, va putem spune de pe acum ca raportul calitate-pret e printre cele mai bune din oras. Insa meniul distinctiv e doar o parte din experienta People Gourmet. Cladirea in care a fost amenajat restaurantul stylish si minimalist are peste 150 de ani, fiind una dintre cele mai vechi constructii din zona. Iar pe langa partea de interior a localului (care este total lipsita de fum), va puteti bucura de o masa placuta si pe terasa din curtea interioara, fara sa va temeti de frigul din ultimele zile, pentru ca e bine sigilata si incalzita!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "People Pub"

Păreri despre "People Pub"

Daniela Zapartan
5 martie 2019 09:57

Delicious food!! I always go here when I want to treat myself to something really good. Great burgers, ribs and pasta. Perfect service and a lovely space that in the summer turns into an open space.
Sursa: Google

Edward Hayes
22 martie 2019 13:04

Good vibes Helpful people and importantly good food prepared as if a mother made it. Hungarian love from Endre and Robert.
Thanks to Kinga as well.
Sursa: Google

Adrian Muntean
20 martie 2019 14:15

The place is nice and cozy. The food is great, above other burger places in Cluj. And the fact that they have a 30% discount at lunch time is making this place a goto for eating lunch.
Sursa: Google

Minteuan Mihai Vasile
10 aprilie 2019 18:50

Good place to chill and talk. Nice services
Sursa: Google

Amelia
28 ianuarie 2019 09:08

Treats on the house, delicious vegetarian dishes and the waiter tells you in advance what they don t have on the menu. Very nice!
Sursa: Google