People Pub

Strada Dávid Ferenc 13A, Cluj

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la People Pub

Ascuns pe una dintre stradutele inguste din spatele magazinului Sora, People Gourmet e un loc musai de vizitat daca vreti sa incercati un meniu mai aventuros. Restaurantul medium to fine dining serveste o varietate mare de preparate internationale care variaza de la obisnuitii burgeri si paste pana la niste feluri principale rafinate care abordeaza interesant ingredientele clasice. Insa nu conteaza ce comandati, deoarece mancarea o sa fie negresit de calitate. Pastele sunt facute de la zero, carnea este alesa cu atentie (vita provine doar din vaci Black Angus), pana si chiflele de burger sunt coapte in restaurant. Iar daca in mod normal v-ati astepta ca un asemenea loc sa aiba preturi enorme, va putem spune de pe acum ca raportul calitate-pret e printre cele mai bune din oras. Insa meniul distinctiv e doar o parte din experienta People Gourmet. Cladirea in care a fost amenajat restaurantul stylish si minimalist are peste 150 de ani, fiind una dintre cele mai vechi constructii din zona. Iar pe langa partea de interior a localului (care este total lipsita de fum), va puteti bucura de o masa placuta si pe terasa din curtea interioara, fara sa va temeti de frigul din ultimele zile, pentru ca e bine sigilata si incalzita!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "People Pub"

Păreri despre "People Pub"

ra coste
3 august 2018 15:21

It was a great surprise in terms of food. Nice cuisine. Not big selection of wines but the ones they have are pretty cool
Sursa: Google

Radu Rachiteanu
12 octombrie 2018 10:50

good service and food at affordable prices
Sursa: Google

Alexandra Moraru
11 septembrie 2018 19:51

Altough food is great I cannot give more than one star becuase of the extremly unprofessional waitress that spilled a whole drink on me and didn' even appologies. After that she just completly avoided our table and we couldn't even order anymore. I really liked the place, but the management should really pick their personell more carefully.
Sursa: Google

Omri Haim
2 august 2018 18:15

Good food and nice service. Missing a bit more class and atmosphere to get 5 stars.
Sursa: Google

Rob Csaszar
17 septembrie 2018 13:38

Pretty good food - fast serving time, especially around lunch.
Sursa: Google