People Pub

Strada Dávid Ferenc 13A, Cluj

Preț Premium

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la People Pub

Ascuns pe una dintre stradutele inguste din spatele magazinului Sora, People Gourmet e un loc musai de vizitat daca vreti sa incercati un meniu mai aventuros. Restaurantul medium to fine dining serveste o varietate mare de preparate internationale care variaza de la obisnuitii burgeri si paste pana la niste feluri principale rafinate care abordeaza interesant ingredientele clasice. Insa nu conteaza ce comandati, deoarece mancarea o sa fie negresit de calitate. Pastele sunt facute de la zero, carnea este alesa cu atentie (vita provine doar din vaci Black Angus), pana si chiflele de burger sunt coapte in restaurant. Iar daca in mod normal v-ati astepta ca un asemenea loc sa aiba preturi enorme, va putem spune de pe acum ca raportul calitate-pret e printre cele mai bune din oras. Insa meniul distinctiv e doar o parte din experienta People Gourmet. Cladirea in care a fost amenajat restaurantul stylish si minimalist are peste 150 de ani, fiind una dintre cele mai vechi constructii din zona. Iar pe langa partea de interior a localului (care este total lipsita de fum), va puteti bucura de o masa placuta si pe terasa din curtea interioara, fara sa va temeti de frigul din ultimele zile, pentru ca e bine sigilata si incalzita!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "People Pub"

Păreri despre "People Pub"

Alexandru Minculescu
27 aprilie 2018 00:24

Amazing food, made with the very best ingredients! Very good prices! It is probably the best choice in Cluj Napoca. You will want to come back!
Sursa: Google

Hunor Kovács
17 decembrie 2017 18:13

A good place downtown, on one of the old streets of the city. Well designed interior, good for groups. From what we had (burger, steak and cream soup) it seems they pay attention to the food quality. Helpful staff.
Sursa: Google

Flavia Bastucescu
15 martie 2018 14:08

The service and the music are very nice, the food and the prices are good, but the atmosphere is kind of lacking.
Sursa: Google

Boanca Filip
6 iunie 2018 16:12

Decent place, average prices and good stuff, overflowing by a lot of dreamtrip dudes
Sursa: Google

Ana Niculcea
27 aprilie 2018 10:54

Every time I go to Cluj Napoca I go to this pub..it's intimate and nice.
Sursa: Google