Mikó Étterem

Strada Clinicilor 23, Cluj
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Mikó Étterem

Restaurantul se situează în centrul istoric al Clujului, în vecinătatea grădinii Miko, precum şi al clinicilor, respectiv în apropierea campusurilor universitare. Restaurantul a primit numele de la contele Imre Mikó.

Restaurantul Miko vine în întâmpinarea clienţilor săi cu un meniu variat, potrivit fiecărui oaspete, cuprinzând atât specialităţi specifice bucătăriei ungureşti (cum ar fi gulaşurile, tocăniţele şi deserturile delicioase), cât şi bucătăriei internaţionale. Toate preparatele sunt gătite din aprovizionarea zilnică făcută de la producătorii autohtoni din zonă.
Cu siguranţă o mâncare bună cere o băutură pe măsură. Colecţia noastră de băuturi va face şi mai apetisantă orice gustare.

Restaurantul dispune de două săli, ideale pentru orice tip de evenimente, dotate cu aer condiţionat, videoproiector, sistem de sonorizare, internet WIFI, pentru a vă satisface cerinţele bunei desfăşurări a evenimentului dumneavoastră, iar vara de terasă.

Pe parcursul lunilor de vară, terasele restaurantului oferă relaxarea atât de necesară în zilelele călduroase. Un prânz liniştit sau o cină romantică sub umbra nucului bătrân oferă clipe de neuitat iubitorilor de gastronomie.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Mikó Étterem"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Mikó Étterem"

Ilona Laszlo
30 decembrie 2018 09:02

Deeply disappoited. Ordinary food, unpleasent presentation, unprofessional serving, nothing fancy or attractive.
Sursa: Google

Horváth Csaba
17 noiembrie 2018 21:34

Best hungarian specific restaurant in Cluj
Where I was :)
Good food good people
Bon apetit :)
Sursa: Google

George Enuica
14 iulie 2018 23:59

The food was very delicious, better than almost any restaurant in Cluj and also very cheap. The waiter was very polite and respectful. I give it 10/10.
Sursa: Google

Cristian Nistea
13 octombrie 2018 22:17

Nice variety of Hungarian foods and the awesome Csiki Beer!
Sursa: Google

Mircea Hodiss
21 decembrie 2018 13:13

Gooood foooood
Sursa: Google