Marty Westside - Polus Center Cluj

Strada Avram Iancu 492-500, Cluj

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Marty Westside - Polus Center Cluj

Cu o grijă neîncetată pentru nevoile celor care ne trec pragul, cu entuziasm și atenție pentru cele mai mici detalii, suntem într-o transformare continuă. Pe ideea diversității în unitate se construiește nucleul Marty, nucleu în care sunt aduse laolaltă gusturi din întreaga lume, în combinații bogate și inedite.

Cele cinci locații Marty Restaurants sunt asemănătoare însă foarte diferite în același timp, fiecare dintre ele propunând o atmosferă unică.

Primitori, grijulii, de încredere și plini de energie, promitem să fim întotdeauna o companie plăcută, ne angajăm deschis să tratăm fiecare client, de fiecare dată, printr-o servire impecabilă și o atenție permanentă la detalii și să răspundem tuturor cerințelor cu promptitudine și profesionalism.

Ne lăsăm conduși de pasiune și avem curajul de a pune în fața costurilor, calitatea și satisfacerea deplină a celor care ne calcă pragul, ne preparăm cu pricepere propria cafea, inventăm în fiecare săptămână noi feluri de mâncare și înainte de toate căutăm, zi de zi, să ne autodepășim, servind preparate excepționale într-un mod constant și corect, într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, în care zâmbetele sunt mereu din partea casei.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Marty Westside - Polus Center Cluj"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Marty Westside - Polus Center Cluj"

Eran Adi Cioban
17 iulie 2017 15:51

Good food, slow service
Sursa: Google

Hintea Dan Alexandru
21 ianuarie 2017 15:17

Cozy place. Excellent for a bite. Also less crowded than the food-court area.
Sursa: Google

Vlad Tiberian Cuibar
4 octombrie 2016 11:44

As much as I rate Marty Restaurants, this location has to be their worst. Service is awful even when it's not so busy and they make mistakes despite the large number of waiters around. Food is good
Sursa: Google

Valentin Sveduneac
18 aprilie 2017 13:59

Awesome food, a very good pasta :)!
Sursa: Google

Dean Cleavenger
31 ianuarie 2017 19:15

Marty always has ok food but prices are higher than justified.
Sursa: Google