Luvaria

Strada Avram Iancu 29, Cluj
Rezervă o masă online

Preț Premium

Rezervă gratuit o masă la Luvaria

Întemeiată in anul 1995, Luvaria continuă conceptul de afacere de familie, mergând pe același domeniu de activitate, îmbunătățit după o rețetă italiană: Luvaria Pasticceria Caffe, la care se adaugă prietenia și buna dispoziție la program prelungit :)
Gustul pentru cafea și bomboloni, întocmai precum pasiunea nativă a italienilor pentru aceste produse, reușește să creeze o mică comunitate în jurul nostru, făcând din Luvaria un bar pentru prieteni reuniți în jurul lui Raffa, omul din spatele afacerii.
Anul acesta ne-am hotărât să continuăm povestea, aducând în prim plan Luvaria Primopiano, care este o continuare a zonei de zi, Pasticceria Caffe, oferind experiența unui lounge, situat la etajul clădirii, unde puteți savura un vin bun de pe la noi sau din celebrele zone viticole ale lumii, un cocktail fancy sau un espresso cremos. Atenția pentru detalii, pasiunea pentru desăvârșirea simțurilor face din Luvaria un loc cochet, personal, unde se pot aniversa evenimente importante sau pur și simplu se poate savura un moment petrecut alături de prieteni. Luvaria Primopiano se dorește a fi un "friends meeting point", unde vrei să revii cu drag de fiecare dată!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Luvaria"

Program

Luni - Vineri
07:00 - 19:30
Sâmbătă - Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Luvaria"

Marius Rarinca
24 noiembrie 2018 01:07

Friendly, cozy family business. Delicious food.
Sursa: Google

Razvan Paparau
12 ianuarie 2019 23:03

Small but very nice place
Sursa: Google

Oana Matei-Florin
28 martie 2019 13:35

Very friendly staff. This place is frequented by college students because of the placement in the proximity of some schools.
Sursa: Google

David Alexandru
13 mai 2019 13:21

GENIAL!!! preturi mega ok si local linistit.
Sursa: Google

Sorin Ticlea
7 decembrie 2018 21:38

Un local foarte bun, unde ești servit ca acasă.
Sursa: Google