Luvaria

Preț Premium
Italiană
Strada Avram Iancu 29, Cluj

Luvaria

Preț Premium
Italiană
Strada Avram Iancu 29, Cluj
Rezervă o masă online
Întemeiată in anul 1995, Luvaria continuă conceptul de afacere de familie, mergând pe același domeniu de activitate, îmbunătățit după o rețetă italiană: Luvaria Pasticceria Caffe, la care se adaugă prietenia și buna dispoziție la program prelungit :) Gustul pentru cafea și bomboloni, întocmai precum pasiunea nativă a italienilor pentru aceste produse, reușește să creeze o mică comunitate în jurul nostru, făcând din Luvaria un bar pentru prieteni reuniți în jurul lui Raffa, omul din spatele afacerii. Anul acesta ne-am hotărât să continuăm povestea, aducând în prim plan Luvaria Primopiano, care este o continuare a zonei de zi, Pasticceria Caffe, oferind experiența unui lounge, situat la etajul clădirii, unde puteți savura un vin bun de pe la noi sau din celebrele zone viticole ale lumii, un cocktail fancy sau un espresso cremos. Atenția pentru detalii, pasiunea pentru desăvârșirea simțurilor face din Luvaria un loc cochet, personal, unde se pot aniversa evenimente importante sau pur și simplu se poate savura un moment petrecut alături de prieteni. Luvaria Primopiano se dorește a fi un "friends meeting point", unde vrei să revii cu drag de fiecare dată!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Luvaria"

Program

Luni - Joi
07:30 - 17:00
Vineri
07:30 - 20:00
Sâmbătă
09:00 - 13:00
Duminică
10:00 - 13:00

Caracteristici

Păreri despre Luvaria

Doar clienții care au rezervat o masă la "Luvaria" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Marius
24 noiembrie 2018 01:07

Friendly, cozy family business. Delicious food.
Sursa: Google

Razvan
12 ianuarie 2019 23:03

Small but very nice place
Sursa: Google

Coco
13 decembrie 2019 14:41

Kind people
Sursa: Google

Oana
28 martie 2019 13:35

Very friendly staff. This place is frequented by college students because of the placement in the proximity of some schools.
Sursa: Google

Anca
12 octombrie 2021 14:13

I found you on foodpanda. After a problem delivery (the coffee was scattered in the bag, over the panino) I left a short text in the order where please pay attention to the packaging. Although it was probably a transport / courier problem, I received the order packed so carefully (bottle + glass and straw, in case I don't drink from the bottle) and I really appreciated your care after my feedback. Panino, exceptional. Coffee - exceptional. Yes, this is called customer service. Congratulations and thank you.
Sursa: Google