Delirio Gay Club

Bulevardul 21 Decembrie 1989 8, Cluj
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Delirio Gay Club

Un spatiu care imbina intr-un mod unic nonconformismul si eleganta cu o deschidere proaspata spre multiculturalitate. DELIRIO. the club. te va surprinde prin dualitatea sa intre un spatiu expozitional si artistic pentru tinerii artisti dornici de afirmare si petreceri care redefinesc diversitatea intr-un mod elegant dar si modern in acelasi timp.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Delirio Gay Club"

Program

Luni - Joi
Închis
Vineri - Sâmbătă
22:00 - 05:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Delirio Gay Club"

Calin Bontea
30 august 2018 12:41

A place where you can always meet new people, where you can make awesome friends and your night will always be interesting. The staff will always help you no matter what and safe is the other name of the place. If you want to get drunk or just have a dance or two, this the place that welcomes you till morning.
Sursa: Google

Sebastian Ivan IVA
27 august 2018 13:34

Good vibes and lovely people!
Sursa: Google

Dacian Cimpean
13 noiembrie 2015 21:33

As the only gay club in Cluj-Napoca, Delirio is a place where everybody can have a good time, regardless of sexuality. People are unexpectedly friendly, the music is suitable for dancing and different in comparison with other clubs. But, as a club, it has a lot of work to do: everything seems dirty and old, it's only open two nights a week and the bar is very limited in drinks.
Sursa: Google

Zagoni Paul
20 aprilie 2015 20:56

Un club minunat cu oamni minunati,stufful este mereu primitor cu zambetul larg.Un club care nu se poate compara cu celelalte care nu neaparat apartin Clujului.Atmosfera este una foarte primitoare iar distractia e in toi tot timpul.Daca chiar nu ai cu cine sa mergi la club cu siguranta iti vei creea noi prietenii si vei mai calca pragul clubului.
Sursa: Google

Hammad Rania
20 aprilie 2015 20:45

Un loc minunat in care sa iti petreci timpul alaturi de prieteni sau sa cunosti oamenii noi! Lume buna, muzica buna, personal primitor! Delirio este modul cel mai bun sa iti petreci weekendul si sa te distrezi pe masura!
Sursa: Google