Delirio Gay Club

Bulevardul 21 Decembrie 1989 8, Cluj
Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Delirio Gay Club

Un spatiu care imbina intr-un mod unic nonconformismul si eleganta cu o deschidere proaspata spre multiculturalitate. DELIRIO. the club. te va surprinde prin dualitatea sa intre un spatiu expozitional si artistic pentru tinerii artisti dornici de afirmare si petreceri care redefinesc diversitatea intr-un mod elegant dar si modern in acelasi timp.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Delirio Gay Club"

Program

Luni - Joi
Închis
Vineri - Sâmbătă
22:00 - 05:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Delirio Gay Club"

Dacian Cimpean
13 noiembrie 2015 21:33

As the only gay club in Cluj-Napoca, Delirio is a place where everybody can have a good time, regardless of sexuality. People are unexpectedly friendly, the music is suitable for dancing and different in comparison with other clubs. But, as a club, it has a lot of work to do: everything seems dirty and old, it's only open two nights a week and the bar is very limited in drinks.
Sursa: Google

Zagoni Paul
20 aprilie 2015 20:56

Un club minunat cu oamni minunati,stufful este mereu primitor cu zambetul larg.Un club care nu se poate compara cu celelalte care nu neaparat apartin Clujului.Atmosfera este una foarte primitoare iar distractia e in toi tot timpul.Daca chiar nu ai cu cine sa mergi la club cu siguranta iti vei creea noi prietenii si vei mai calca pragul clubului.
Sursa: Google

Hammad Rania
20 aprilie 2015 20:45

Un loc minunat in care sa iti petreci timpul alaturi de prieteni sau sa cunosti oamenii noi! Lume buna, muzica buna, personal primitor! Delirio este modul cel mai bun sa iti petreci weekendul si sa te distrezi pe masura!
Sursa: Google

Cosovan Daniela
20 aprilie 2015 20:24

Un club open mind,unde ai parte de socializarea (noi prieteni) si buna dispozitie garantat ;)
Sursa: Google

jorge plesa
13 noiembrie 2015 14:32

Buena música, muy actual. El portero es muy grosero y te habla como si fueras imbécil o el fuera alguien. La gente que va... bueno...es mejor que vayas acompañado, así puedes hablar con alguien.
Sursa: Google