Da Pino

Strada Universității 8, Cluj
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Da Pino

Da Pino este o poveste nascuta din pasiune pentru gastronomie si din dorinta de a oferi un zambet pe buzele tuturor ce ne trec pragul.

Visul de a avea un loc in care toti clientii ne devin prieteni si fiecare intalnire este ca o reuniune de familie a condus la deschiderea unui mic local cu specific Italian in inima Clujului.

Am ales sa mergem pe mana specialitatilor oferite de maestri artizani ai produselor italienesti si pentru ca ne dorim ca fiecare client ce ne trece pragul sa experimenteze adevaratul gust italienesc, am selectat cele mai bune produse oferite de micii producatori din Italia.

Pentru ca vrem sa oferim o experienta unica celor ce ne trec pragul, pastele pe care le servim sunt facute in fiecare zi in laboratorul nostru din ingrediente naturale. Produsele de patiserie de asemenea sunt facut zilnic de patiserii nostri, pentru a fi servite proaspete atat la micul dejun sau la o cafea in timpul zilei si de ce nu, pentru a le savura acasa.

Deoarece nu vrem sa ii neglijam pe iubitorii de carne, am ales sa aducem una dintre cele mai bune carnuri de vita din Italia, Fassona din Piedmonte. Dar pentru ca ne iubim tara si suntem si patrioti, am ales sa includem in meniu si carne de vita din Romania, provenita de la o ferma locala pe care am ales-o cu mare atentie si de unde stim sigur ca vom aveam posbilitatea de a avea cea mai buna carne pentru deliciul clientilor nostri.

Si pentru ca ne gandim la timpul pretios al celor ce ne trec pragul, in fiecare zi facem o selectie de sandwich-uri si panini proaspete cu cele mai bune ingrediente italienesti, doar pentru a va rasfata si a readuce pentru cateva momente experienta culinara italieneasca in sufletul prietenilor nostri.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Da Pino"

Program

Luni - Duminică
08:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Da Pino"

S Silviu
24 septembrie 2017 21:48 Rezervat în data de 24 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Excepțional: ambientul, eleganța decorațiunilor, aperitivul nemaipomenit iar felul principal de neuitat. Personalul parcă era de import - nu ursuz cum sunt de obicei în restaurantele românești. Voi reveni cu plăcere oricând.

David Ivanciuc
15 noiembrie 2017 19:13

Wonderful Italian food! Great atmosphere and service! Everyone who loves Italian food (besides pizza) or at least if you are curious, this place is an exceptional choice.
Sursa: Google

Silviana Cimpian
10 iunie 2017 13:59

Very cosy place just a stone's throw from the central square. We had a lovely weekend brunch! The food is authentic and incredibly delicious. Along with the main course, desserts are also a must try.
The service is flawless and the dim music adds to the charm of this place.
Sursa: Google

Gianmarco Rizzati
7 august 2017 00:43

Found this place at Untold Festival.
It was very very very good! People working there are very nice and kind. And the food is delicious! I'm italian so i know what i'm talking about.
So if you have any chance to go, just do it! They're great!! :)
Sursa: Google

Stylo Bic
18 septembrie 2017 00:11

Nice service, good pasta, little bit pricy
Sursa: Google

Mark Haller
8 martie 2017 07:24

The perfect place to spend a cozy evening with your friends. The food is excellent and very authentic and lovely decorated. Furthermore you're able to purchase fine products. The service was absolutely attentive. All in all a wonderful experience!
We will come back again!
Sursa: Google