Da Pino


4,5 / 6 voturi
Strada Universității 8, Cluj

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Da Pino

Da Pino este o poveste nascuta din pasiune pentru gastronomie si din dorinta de a oferi un zambet pe buzele tuturor ce ne trec pragul.

Visul de a avea un loc in care toti clientii ne devin prieteni si fiecare intalnire este ca o reuniune de familie a condus la deschiderea unui mic local cu specific Italian in inima Clujului.

Am ales sa mergem pe mana specialitatilor oferite de maestri artizani ai produselor italienesti si pentru ca ne dorim ca fiecare client ce ne trece pragul sa experimenteze adevaratul gust italienesc, am selectat cele mai bune produse oferite de micii producatori din Italia.

Pentru ca vrem sa oferim o experienta unica celor ce ne trec pragul, pastele pe care le servim sunt facute in fiecare zi in laboratorul nostru din ingrediente naturale. Produsele de patiserie de asemenea sunt facut zilnic de patiserii nostri, pentru a fi servite proaspete atat la micul dejun sau la o cafea in timpul zilei si de ce nu, pentru a le savura acasa.

Deoarece nu vrem sa ii neglijam pe iubitorii de carne, am ales sa aducem una dintre cele mai bune carnuri de vita din Italia, Fassona din Piedmonte. Dar pentru ca ne iubim tara si suntem si patrioti, am ales sa includem in meniu si carne de vita din Romania, provenita de la o ferma locala pe care am ales-o cu mare atentie si de unde stim sigur ca vom aveam posbilitatea de a avea cea mai buna carne pentru deliciul clientilor nostri.

Si pentru ca ne gandim la timpul pretios al celor ce ne trec pragul, in fiecare zi facem o selectie de sandwich-uri si panini proaspete cu cele mai bune ingrediente italienesti, doar pentru a va rasfata si a readuce pentru cateva momente experienta culinara italieneasca in sufletul prietenilor nostri.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Da Pino"

Program

Luni - Duminică
08:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Da Pino"

M Mares
14 februarie 2018 10:22 Rezervat în data de 13 februarie 2018 prin ialoc.ro

Probabil cea mai primitoare servire de care am avut parte in Cluj. Mancare un pic mai scumpa, dar cu un gust extraordinar care isi merita banii. Localul e micut si cumva te face sa te simti ca la o masa in familie. Recomand cu incredere.

S Silviu
24 septembrie 2017 21:48 Rezervat în data de 24 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Excepțional: ambientul, eleganța decorațiunilor, aperitivul nemaipomenit iar felul principal de neuitat. Personalul parcă era de import - nu ursuz cum sunt de obicei în restaurantele românești. Voi reveni cu plăcere oricând.

silfæn silfæn
6 septembrie 2018 20:23

Best breakfast in town for sure. The waiter will know what to recommend.
EDIT: I've changed my 5 star rating to a 1 star just because they serve shrimp that still have the poop in them, so you eat shrimp poop. Grossest thing ever. No thanks.
Sursa: Google

Oana Călbăjos
17 august 2018 11:56

The food selection is very Italian and tasty and some plates are rather unique in town (we had a whole turbot for two). Service was ok, maybe a bit too long to serve and clean the table. One minus is the fact that smells and smoke from the kitchen fill the restaurant and it can also get quite hot in there. Desserts are tasty. Reservation is required.
Sursa: Google

Cristina-Maria Corui
7 octombrie 2018 09:15

The food is delicious, made with quality ingredients. The terrace is too exposed in my opinion and the food a bit pricy. Overall a really nice place.
Sursa: Google

Chilik Magal
25 septembrie 2018 21:44

Very expensive, 2 tiny portions of salad minus whatever is not veg+ one quattro Fromagi Pizza- 104 Lei , 2 water half liter each+1 orange juice+2 Americano coffees 63 Lei. The most expensive we paid for a light meal ( no meat, no fish!). In our opinion an outrageous sum of money!
The service was prompt and efficient.
Sursa: Google

Dániel Dupsi
4 august 2018 17:50

Nice place nice food but very long waiting time. After we ordered it took ages until we got the food. For this price I expected better service
Sursa: Google