Da Pino


4,7 / 9 voturi
Strada Universității 8, Cluj

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Da Pino

Da Pino este o poveste nascuta din pasiune pentru gastronomie si din dorinta de a oferi un zambet pe buzele tuturor ce ne trec pragul.

Visul de a avea un loc in care toti clientii ne devin prieteni si fiecare intalnire este ca o reuniune de familie a condus la deschiderea unui mic local cu specific Italian in inima Clujului.

Am ales sa mergem pe mana specialitatilor oferite de maestri artizani ai produselor italienesti si pentru ca ne dorim ca fiecare client ce ne trece pragul sa experimenteze adevaratul gust italienesc, am selectat cele mai bune produse oferite de micii producatori din Italia.

Pentru ca vrem sa oferim o experienta unica celor ce ne trec pragul, pastele pe care le servim sunt facute in fiecare zi in laboratorul nostru din ingrediente naturale. Produsele de patiserie de asemenea sunt facut zilnic de patiserii nostri, pentru a fi servite proaspete atat la micul dejun sau la o cafea in timpul zilei si de ce nu, pentru a le savura acasa.

Deoarece nu vrem sa ii neglijam pe iubitorii de carne, am ales sa aducem una dintre cele mai bune carnuri de vita din Italia, Fassona din Piedmonte. Dar pentru ca ne iubim tara si suntem si patrioti, am ales sa includem in meniu si carne de vita din Romania, provenita de la o ferma locala pe care am ales-o cu mare atentie si de unde stim sigur ca vom aveam posbilitatea de a avea cea mai buna carne pentru deliciul clientilor nostri.

Si pentru ca ne gandim la timpul pretios al celor ce ne trec pragul, in fiecare zi facem o selectie de sandwich-uri si panini proaspete cu cele mai bune ingrediente italienesti, doar pentru a va rasfata si a readuce pentru cateva momente experienta culinara italieneasca in sufletul prietenilor nostri.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Da Pino"

Program

Luni - Duminică
08:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Da Pino"

M Mares
14 februarie 2018 10:22 Rezervat în data de 13 februarie 2018 prin ialoc.ro

Probabil cea mai primitoare servire de care am avut parte in Cluj. Mancare un pic mai scumpa, dar cu un gust extraordinar care isi merita banii. Localul e micut si cumva te face sa te simti ca la o masa in familie. Recomand cu incredere.

S Silviu
24 septembrie 2017 21:48 Rezervat în data de 24 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Excepțional: ambientul, eleganța decorațiunilor, aperitivul nemaipomenit iar felul principal de neuitat. Personalul parcă era de import - nu ursuz cum sunt de obicei în restaurantele românești. Voi reveni cu plăcere oricând.

Claudia Mihai
23 noiembrie 2018 15:02

Excellent! Food was absolutely great, I had the Da Pino breakfast. The bread selection is great but it was one particular type that blown my mind :)) Staff is extremely friendly, a family like business. Would go back anytime!
Sursa: Google

Daria Condor
24 octombrie 2018 00:59

Great food and service. Nice wine selection. Very nice, friendly staff. Cozy, makes you feel like you're dining at friend's place.
Sursa: Google

silfæn silfæn
6 septembrie 2018 20:23

Best breakfast in town for sure. The waiter will know what to recommend.
EDIT: I've changed my 5 star rating to a 1 star just because they serve shrimp that still have the poop in them, so you eat shrimp poop. Grossest thing ever. No thanks.
Sursa: Google

Rares Ghilvacs
10 ianuarie 2019 22:36

The place it's lovely, the food is at least good and the staff is most of the time really nice and kind. Any restaurant has it's a hit or miss, but here you'll most likely hit a good one, than miss one.
Sursa: Google

Simona Nastase
29 decembrie 2018 20:54

Too expensive for what they offer. There is nothing special, tiny portions and no taste.
Sursa: Google