Da Pino


4,5 / 5 voturi
Strada Universității 8, Cluj

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Da Pino

Da Pino este o poveste nascuta din pasiune pentru gastronomie si din dorinta de a oferi un zambet pe buzele tuturor ce ne trec pragul.

Visul de a avea un loc in care toti clientii ne devin prieteni si fiecare intalnire este ca o reuniune de familie a condus la deschiderea unui mic local cu specific Italian in inima Clujului.

Am ales sa mergem pe mana specialitatilor oferite de maestri artizani ai produselor italienesti si pentru ca ne dorim ca fiecare client ce ne trece pragul sa experimenteze adevaratul gust italienesc, am selectat cele mai bune produse oferite de micii producatori din Italia.

Pentru ca vrem sa oferim o experienta unica celor ce ne trec pragul, pastele pe care le servim sunt facute in fiecare zi in laboratorul nostru din ingrediente naturale. Produsele de patiserie de asemenea sunt facut zilnic de patiserii nostri, pentru a fi servite proaspete atat la micul dejun sau la o cafea in timpul zilei si de ce nu, pentru a le savura acasa.

Deoarece nu vrem sa ii neglijam pe iubitorii de carne, am ales sa aducem una dintre cele mai bune carnuri de vita din Italia, Fassona din Piedmonte. Dar pentru ca ne iubim tara si suntem si patrioti, am ales sa includem in meniu si carne de vita din Romania, provenita de la o ferma locala pe care am ales-o cu mare atentie si de unde stim sigur ca vom aveam posbilitatea de a avea cea mai buna carne pentru deliciul clientilor nostri.

Si pentru ca ne gandim la timpul pretios al celor ce ne trec pragul, in fiecare zi facem o selectie de sandwich-uri si panini proaspete cu cele mai bune ingrediente italienesti, doar pentru a va rasfata si a readuce pentru cateva momente experienta culinara italieneasca in sufletul prietenilor nostri.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Da Pino"

Program

Luni - Duminică
08:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Da Pino"

M Mares
14 februarie 2018 10:22 Rezervat în data de 13 februarie 2018 prin ialoc.ro

Probabil cea mai primitoare servire de care am avut parte in Cluj. Mancare un pic mai scumpa, dar cu un gust extraordinar care isi merita banii. Localul e micut si cumva te face sa te simti ca la o masa in familie. Recomand cu incredere.

S Silviu
24 septembrie 2017 21:48 Rezervat în data de 24 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Excepțional: ambientul, eleganța decorațiunilor, aperitivul nemaipomenit iar felul principal de neuitat. Personalul parcă era de import - nu ursuz cum sunt de obicei în restaurantele românești. Voi reveni cu plăcere oricând.

Raul-David Lenart
6 iulie 2018 19:28

The food is good the personnel is nice, the atmosphere is beautiful especially when is live music. The prices are s bit spicy but is clean and the pasta is the best in cluj. Enjoy!
Sursa: Google

Taylor Mock
27 decembrie 2017 22:12

I've been here a few times now and have had wonderful experiences. The food is delicious and everything is fresh. The bread basket you get is nice with a great assortment that seems to change depending on the day. What really sets this place apart from the rest is the service. The service is EXCEPTIONAL. I've never met such friendly staff here in Romania. We've had different servers each time and all 3 have been over the top wonderful. When they heard my wife and I mention sharing they offered to split the plates for us. Each time they've offered to box up left over food for us. The past trip we had our 3 year old daughter with us and they were very sweet with her and threw a couple desserts in our to-go bag. Little things like that and the staff pleasantness really make this place worth the trip! Highly recommend giving this place a try, I know I'll be back.
Sursa: Google

silfæn silfæn
17 iunie 2018 23:20

Best breakfast in town for sure. The waiter will know what to recommend. Good luck!
Sursa: Google

Vlad Tiberian Cuibar
1 iulie 2018 18:09

I see this place as a typical example of more flash than quality. The place looks nice, the service is very nice but I wouldn't rate the food as anywhere above average. I've had a pretty average lasagna, someone at the table had ribs that weren't tender at all. I've also ordered canoli which were definetely not what I expected : the pastry part is supposed to be fried not simple pastry dough.
Sursa: Google

Marius Olteanu
3 iunie 2018 18:00

Worst risotto ever. And getting reprimanded for disliking it.
Sursa: Google