Che Guevera Social Pub

Piața Unirii 10, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Che Guevera Social Pub

Am ales să numim clubul "Che Guevara Social Pub" pornind de la ideea că, în conştientul si subconştientul multora, Che Guevara nu are neapărat legătura cu o anumită orientare politica sau cu spatiul "latino" ci, mai mult, cu o stare de spirit, o atitudine impotriva conformismului, a falsului, si a tot ce reprezinta norme invechite într-o societate.

Localul are o amenajare cu trimitere la Che Guevara, la Cuba şi la anii ’50, cu elemente de decor specifice si cu imagini adecvate. Atmosfera căutată este cea de pub prietenos si comod, nesofisticat si nestrălucitor. La fel se doreste a fi servirea, atitudinea personalului, lista de preturi si muzica.

Sperăm să ne bucurăm de clienţi şi prieteni care nu doresc să epateze şi care caută un refugiu în afară mondenităţii spoite actuale.

Localul are doua baruri principale şi 4 săli de mărimi diferite, toate spatiile sunt bine ventilate, şi dotate cu aer condiţionat.

Capacitatea maxima a localului ajunge pana la 250 de locuri pe scaune, iar în picioare numărul oaspeţilor poate fi chiar dublu.

Peste vară sunt deschise şi cele două terase, una la stradă, pe trotuar, iar cealaltă în curtea interioară. De multe, pe această terasă interioară, se ţin şi concerte.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Che Guevera Social Pub"

Program

Luni - Joi
10:00 - 02:00
Vineri - Sâmbătă
10:00 - 05:00
Duminică
10:00 - 02:00

Caracteristici

Păreri despre "Che Guevera Social Pub"

petru virlan
13 februarie 2018 16:28

Good beer selection. Definitely a place to visit with friends.
Sursa: Google

Vicky Bo
30 decembrie 2017 15:53

The place is nice, but it's taking a lot of time to come someone to take the order, not talking bringing a menu.... Sorry.
Sursa: Google

Rasta Man
19 februarie 2018 09:01

Nice place. Worthy of your free time.
Sursa: Google

Mihai-Gerardo Paolucci
24 octombrie 2017 21:46

The atmosphere that replicates the Havana Cuba feeling. Great for drinking with friends until late night and the bartenders are very friendly and handy!
Sursa: Google

P Ov
9 decembrie 2017 18:19

Good atmosphere and music, waitress very responsive and fast. Must improve the toilet conditions
Sursa: Google