Che Guevera Social Pub

Piața Unirii 10, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Che Guevera Social Pub

Am ales să numim clubul "Che Guevara Social Pub" pornind de la ideea că, în conştientul si subconştientul multora, Che Guevara nu are neapărat legătura cu o anumită orientare politica sau cu spatiul "latino" ci, mai mult, cu o stare de spirit, o atitudine impotriva conformismului, a falsului, si a tot ce reprezinta norme invechite într-o societate.

Localul are o amenajare cu trimitere la Che Guevara, la Cuba şi la anii ’50, cu elemente de decor specifice si cu imagini adecvate. Atmosfera căutată este cea de pub prietenos si comod, nesofisticat si nestrălucitor. La fel se doreste a fi servirea, atitudinea personalului, lista de preturi si muzica.

Sperăm să ne bucurăm de clienţi şi prieteni care nu doresc să epateze şi care caută un refugiu în afară mondenităţii spoite actuale.

Localul are doua baruri principale şi 4 săli de mărimi diferite, toate spatiile sunt bine ventilate, şi dotate cu aer condiţionat.

Capacitatea maxima a localului ajunge pana la 250 de locuri pe scaune, iar în picioare numărul oaspeţilor poate fi chiar dublu.

Peste vară sunt deschise şi cele două terase, una la stradă, pe trotuar, iar cealaltă în curtea interioară. De multe, pe această terasă interioară, se ţin şi concerte.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Che Guevera Social Pub"

Program

Luni - Joi
10:00 - 02:00
Vineri - Sâmbătă
10:00 - 05:00
Duminică
10:00 - 02:00

Caracteristici

Păreri despre "Che Guevera Social Pub"

Mihai-Gerardo Paolucci
24 octombrie 2017 21:46

The atmosphere that replicates the Havana Cuba feeling. Great for drinking with friends until late night and the bartenders are very friendly and handy!
Sursa: Google

Steven Cremona
21 septembrie 2017 18:16

Very cool atmosphere and decor, and also good cocktails.
Sursa: Google

Bebe
9 noiembrie 2017 09:30

Beautiful atmosphere and music
Sursa: Google

Florin Popescu
25 iunie 2017 12:39

Lovely Cuban theme. Average prices and friendly staff. Great music. Very crowded at nights.
Sursa: Google

Kudor-Dani Jeno
7 iulie 2017 17:36

Very nice lighting. Good place for a night out in two, or groups, or just for beer night
Sursa: Google