Burger House

Strada Matei Corvin 2, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Burger House

Chifla moale si rumena…salata crocanta si savuroasa..rosia dulce si incantatoare…si in mijlocul acestora carnea de vita suculenta si proaspata. Cu toti stim ca acestea sunt ingredientele unui burger perfect. Insa, foarte multi dintre noi nu tinem cont de restul detaliilor, cum ar fi:

- Pasiunea. Echipa Burger House studieaza si experimenteaza conceptul de burger indeaproape de o perioada indelungata de timp, creand astfel un produs complet, care credem noi ca va fi pe placul tuturor.

- Modul de preparare si prospetimea ingredientelor. Burger House va propune o bucatarie fara aparate de congelare. Pentru ca ne dorim un produs fresh, pe care sa-l savurati cu placere, aprovizionarea cu materie prima o facem zilnic.

- Stil de viata sanatos. Semnatura localului este bautura Morning Glory, un fresh din lamaie si miere, care se consuma pe stomacul gol, dimineata. Gustos si sanatos!

- Modul de ambalare. Stiati ca majoritatea deseurilor vizibile provin din urma consumului produselor Fast-Food? Burger House a incercat sa gaseasca raspuns la aceasta problema si a integrat in politica sa de impachetare ambalajele reciclabile.

- Natura, viata. Conceptul Burger House se bazeaza pe natura, verde, viata! Astfel am integrat in designul Burger House doua elemente naturale: lemnul si verdeata. Prin acesta am incercat sa aducem o parte din natura in centrul Clujului.

Deoarece Burger House este un iubitor de natura, am decis ca 1 ron din pretul fiecarui burger sa mearga in aceasta directie, prin plantarea de copacei, pentru a suplini cat se poate taierile abuzive ale padurilor.

Daca esti un iubitor de burger si al naturii te asteptam la noul Burger House, pe strada Matei Corvin, nr.2 sa stam la taclale si sa savurezi produsele noastre.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Burger House"

Program

Luni - Miercuri
11:00 - 23:00
Joi - Vineri
11:00 - 03:00
Sâmbătă
14:00 - 03:00
Duminică
14:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Burger House"

Arion Ana
30 ianuarie 2018 12:56

It's a little place where it gets really hot, i expected burgers better tasting but it was ok majorly at time of preparation and price.
Sursa: Google

Rares Ilea
14 februarie 2018 10:29

Great burgers at the cheapest price in Piața Muzeului
Sursa: Google

Gerda Rausz
28 decembrie 2017 21:58

I like their burger very much, it's one of the best in the town. The staff could be faster.
Sursa: Google

Ovidiu Chis
5 decembrie 2017 15:38

The burgers (given the price range) are very good, service could be better (the waitress seemed kind of bored, although is was a very slow afternoon). As a personal note I enjoyed the fact that they place hot ketchup and tabasco sauce on each table).
Sursa: Google

easykokane
20 august 2017 22:36

Meat was clearly old, horrible taste and weird smell, the fries were feeling old, like being refrigerated a couple of times before cooking... Everything seemed very old in that burger and the bun was cold.

I ate the same burger from them at a street food festival earlier... So I can tell you the difference was sky-high. That was fresh good food. What they sell there now is awful!
Sursa: Google