Burger House


0,0 / 1 vot
Strada Emil Isac 15, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă gratuit la Burger House

Chifla moale si rumena…salata crocanta si savuroasa..rosia dulce si incantatoare…si in mijlocul acestora carnea de vita suculenta si proaspata. Cu toti stim ca acestea sunt ingredientele unui burger perfect. Insa, foarte multi dintre noi nu tinem cont de restul detaliilor, cum ar fi:

- Pasiunea. Echipa Burger House studieaza si experimenteaza conceptul de burger indeaproape de o perioada indelungata de timp, creand astfel un produs complet, care credem noi ca va fi pe placul tuturor.

- Modul de preparare si prospetimea ingredientelor. Burger House va propune o bucatarie fara aparate de congelare. Pentru ca ne dorim un produs fresh, pe care sa-l savurati cu placere, aprovizionarea cu materie prima o facem zilnic.

- Stil de viata sanatos. Semnatura localului este bautura Morning Glory, un fresh din lamaie si miere, care se consuma pe stomacul gol, dimineata. Gustos si sanatos!

- Modul de ambalare. Stiati ca majoritatea deseurilor vizibile provin din urma consumului produselor Fast-Food? Burger House a incercat sa gaseasca raspuns la aceasta problema si a integrat in politica sa de impachetare ambalajele reciclabile.

- Natura, viata. Conceptul Burger House se bazeaza pe natura, verde, viata! Astfel am integrat in designul Burger House doua elemente naturale: lemnul si verdeata. Prin acesta am incercat sa aducem o parte din natura in centrul Clujului.

Deoarece Burger House este un iubitor de natura, am decis ca 1 ron din pretul fiecarui burger sa mearga in aceasta directie, prin plantarea de copacei, pentru a suplini cat se poate taierile abuzive ale padurilor.

Daca esti un iubitor de burger si al naturii te asteptam la noul Burger House, pe strada Matei Corvin, nr.2 sa stam la taclale si sa savurezi produsele noastre.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Burger House"

Program

Luni - Miercuri
11:00 - 23:00
Joi - Vineri
11:00 - 03:00
Sâmbătă
14:00 - 03:00
Duminică
14:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Burger House"

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Burger House" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

A Alexandru
8 martie 2019 20:22 Rezervat în data de 8 martie 2019

Luca
11 iulie 2018 22:30

The burger was great and fresh. The place is small and it can get pretty crowded at times. Overall medium prices great food quality.
Sursa: Google

Samuel
20 februarie 2017 18:00

The burger was quite nice but the atmosphere was very good. I enjoyed staying and eating here. Taking a food break here is definitely a good choice.
Sursa: Google

Alex
1 aprilie 2018 14:47

Good place where you can eat burgers
Sursa: Google

Petar
19 decembrie 2018 17:28

Burgers we had were amazing, and you get them with fries and drink for very good price. Size of burger is great, so you probably won't leave this place hungry. Service was ok also. Recommendations for this place
Sursa: Google

Evelyne
13 septembrie 2018 23:02

I was expecting better burger from a place that is called the Burger House. It was good but not great but maybe that's just my personal preference. It's worth a try for sure.
Sursa: Google