Burger House

Strada Matei Corvin 2, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Burger House

Chifla moale si rumena…salata crocanta si savuroasa..rosia dulce si incantatoare…si in mijlocul acestora carnea de vita suculenta si proaspata. Cu toti stim ca acestea sunt ingredientele unui burger perfect. Insa, foarte multi dintre noi nu tinem cont de restul detaliilor, cum ar fi:

- Pasiunea. Echipa Burger House studieaza si experimenteaza conceptul de burger indeaproape de o perioada indelungata de timp, creand astfel un produs complet, care credem noi ca va fi pe placul tuturor.

- Modul de preparare si prospetimea ingredientelor. Burger House va propune o bucatarie fara aparate de congelare. Pentru ca ne dorim un produs fresh, pe care sa-l savurati cu placere, aprovizionarea cu materie prima o facem zilnic.

- Stil de viata sanatos. Semnatura localului este bautura Morning Glory, un fresh din lamaie si miere, care se consuma pe stomacul gol, dimineata. Gustos si sanatos!

- Modul de ambalare. Stiati ca majoritatea deseurilor vizibile provin din urma consumului produselor Fast-Food? Burger House a incercat sa gaseasca raspuns la aceasta problema si a integrat in politica sa de impachetare ambalajele reciclabile.

- Natura, viata. Conceptul Burger House se bazeaza pe natura, verde, viata! Astfel am integrat in designul Burger House doua elemente naturale: lemnul si verdeata. Prin acesta am incercat sa aducem o parte din natura in centrul Clujului.

Deoarece Burger House este un iubitor de natura, am decis ca 1 ron din pretul fiecarui burger sa mearga in aceasta directie, prin plantarea de copacei, pentru a suplini cat se poate taierile abuzive ale padurilor.

Daca esti un iubitor de burger si al naturii te asteptam la noul Burger House, pe strada Matei Corvin, nr.2 sa stam la taclale si sa savurezi produsele noastre.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Burger House"

Program

Luni - Miercuri
11:00 - 23:00
Joi - Vineri
11:00 - 03:00
Sâmbătă
14:00 - 03:00
Duminică
14:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Burger House"

Janira Amigurumis
12 septembrie 2017 14:31

We went the last week. The service wasso good and the waitress was so kind. The place is so beautiful and the food so nice!
Sursa: Google

easykokane
20 august 2017 22:36

Meat was clearly old, horrible taste and weird smell, the fries were feeling old, like being refrigerated a couple of times before cooking... Everything seemed very old in that burger and the bun was cold.

I ate the same burger from them at a street food festival earlier... So I can tell you the difference was sky-high. That was fresh good food. What they sell there now is awful!
Sursa: Google

Gergő Papp-Szentannai
9 august 2017 23:58

Too slow even if it's empty. The burgers are good but not great. The price is ok compared to other places. It's worth a try
Sursa: Google

Anita Bedő
21 august 2017 14:29

Fries were horrible, staff not too nice, burger quite good, price ok.
Sursa: Google

Valentin Cristian Stoian
5 august 2017 10:21

Tasty burgers but usually busy in the evening. Keep calm and wait your tasty burger.
Sursa: Google