Burger House

Strada Matei Corvin 2, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Burger House

Chifla moale si rumena…salata crocanta si savuroasa..rosia dulce si incantatoare…si in mijlocul acestora carnea de vita suculenta si proaspata. Cu toti stim ca acestea sunt ingredientele unui burger perfect. Insa, foarte multi dintre noi nu tinem cont de restul detaliilor, cum ar fi:

- Pasiunea. Echipa Burger House studieaza si experimenteaza conceptul de burger indeaproape de o perioada indelungata de timp, creand astfel un produs complet, care credem noi ca va fi pe placul tuturor.

- Modul de preparare si prospetimea ingredientelor. Burger House va propune o bucatarie fara aparate de congelare. Pentru ca ne dorim un produs fresh, pe care sa-l savurati cu placere, aprovizionarea cu materie prima o facem zilnic.

- Stil de viata sanatos. Semnatura localului este bautura Morning Glory, un fresh din lamaie si miere, care se consuma pe stomacul gol, dimineata. Gustos si sanatos!

- Modul de ambalare. Stiati ca majoritatea deseurilor vizibile provin din urma consumului produselor Fast-Food? Burger House a incercat sa gaseasca raspuns la aceasta problema si a integrat in politica sa de impachetare ambalajele reciclabile.

- Natura, viata. Conceptul Burger House se bazeaza pe natura, verde, viata! Astfel am integrat in designul Burger House doua elemente naturale: lemnul si verdeata. Prin acesta am incercat sa aducem o parte din natura in centrul Clujului.

Deoarece Burger House este un iubitor de natura, am decis ca 1 ron din pretul fiecarui burger sa mearga in aceasta directie, prin plantarea de copacei, pentru a suplini cat se poate taierile abuzive ale padurilor.

Daca esti un iubitor de burger si al naturii te asteptam la noul Burger House, pe strada Matei Corvin, nr.2 sa stam la taclale si sa savurezi produsele noastre.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Burger House"

Program

Luni - Miercuri
11:00 - 23:00
Joi - Vineri
11:00 - 03:00
Sâmbătă
14:00 - 03:00
Duminică
14:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Burger House"

Evelyne Sütő
13 septembrie 2018 23:02

I was expecting better burger from a place that is called the Burger House. It was good but not great but maybe that's just my personal preference. It's worth a try for sure.
Sursa: Google

karla m
6 septembrie 2018 20:12

The burgers are delicious and the fries are great. The place is too small and it gets hot so we had to take our burgers and eat them on a bench in the parc. The delivery food quality is the same as in the restaurant but they should write on the box the burger's name so you dont have to figure it out by yourself. Also..the waitress was a bit grumpy.
Sursa: Google

Luca Bota
11 iulie 2018 22:30

The burger was great and fresh. The place is small and it can get pretty crowded at times. Overall medium prices great food quality.
Sursa: Google

Lukas Hadrava
23 iulie 2018 00:16

If you want to eat real burgers, go there. Rich and savory food. Yummy...!
Sursa: Google

Paul B
6 iulie 2018 10:54

A bit too pricey for actually normal burgers. Also, the potatoes are incredible poor quality.
Sursa: Google