Bricks


4,4 / 5 voturi
Strada Horea 2, Cluj

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Bricks

Situat în centrul istoric, cu terasă deasupra Someşului, BRICKS - (M)eating Point este singurul loc din Cluj-Napoca care îmbină în mod armonios două spaţii: Restaurant ~ Wine & Jazz.

BRICKS Restaurant este locul în care te întâlneşti cu prietenii la masă într-o atmosferă specială. Meniul este accesibil ca şi preţ, original, conţine preparate inedite din bucătăria internaţională, inclusiv preparate la grill, precum şi un bogat meniu vegetarian.

Spaţiul de Wine & Jazz, cu o scenă generoasă şi cu echipamente tehnice, este separat de spaţiul de restaurant, astfel încât conferă intimitate evenimentului organizat şi poate fi personalizat în funcţie de ocazia specială sărbătorită. Mai mult decât atât, in noul spatiu Wine & Jazz de la BRICKS veti avea posibilitatea sa ascultati muzica live si sa savurati diferite vinuri.

BRICKS - (M)eating Point, Restaurant * Wine & Jazz, este potrivit oricărui tip de eveniment: de la întâlnirile de afaceri, la ieșirile cu prietenii sau organizarea unor evenimente private.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bricks"

Păreri despre "Bricks"

George Fulgeanu
11 septembrie 2018 14:59

Great personnel with good recommendations, the atmosphere is really intimate. The food is their greatest plus with interesting and diversified options.
Would recommend
Sursa: Google

Peter Mogensen
6 august 2018 10:46

Great food and service. Prices are reasonable but perhaps slightly above average. The experience is worth the price.
Sursa: Google

Mihai Ursan
6 august 2018 23:14

Exquisite restaurant in a gorgeous location on the Somes river bank. Food is great, serving is great. Highly recommend! Check out the pictures ;)
Sursa: Google

Tony Harrison
31 august 2018 07:57

My wife and I really enjoyed our meals and we will be coming back. Prices are reasonable too.
Sursa: Google

Χρηστος Κρς
19 octombrie 2018 22:30

Good place to eat or drink. Relaxed and warm
Sursa: Google