Bookla


4,0 / 1 vot
Ion Andreescu 1, Cluj
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Bookla

E timpul de calitate petrecut cu tine, pentru tine, pentru curiozitățile tale, pasiunile tale, plăcerile tale, singurătățile tale.
E o cofetărie-bibliotecă în care este esențial pentru noi să consumi un produs de calitate în timp ce alegi să citești volumul care te pasionează, care te face să-ți eliberezi mintea de gândurile cotidiene. Sau poate alegi o revistă care te ține informat cu ce e nou și în trend.
Imaginea noastră preferată de dimineață e cea în care clienții sunt angajați în discuții creative, cu cărțile și agendele împrăștiate peste tot, cu ceștile de cafea și farfuriile cu bunătăți proaspete ținute la îndemână. De cele mai multe ori sunt oameni creativi, pasionați de cariera și hobby-urile lor, care vor să pună la cale proiecte nobile, inovative sau personale. Într-un colț, un tânăr își savurează exemplarul de Visual Dictionary of Photography. Iar un grup de arhitecți lucrează împreună la următorul lor proiect, înconjurați de volumele inspiraționale din biblioteca noastră.
După-amiaza târziu e și mai interesant pentru că de multe ori se întâmplă ca aceiași oameni de dimineață să se reîntoarcă acolo, de data asta pentru un pahar cu vin. E ceva în locul acesta care te determină să-l vezi ca pe un punct excelent de întâlnire, lectură, dezbatere, pauză de cafea sau escapadă de desert în miezul zilei. Găsești toate posibilitățile astea aici, de aceea pare magic. E un spațiu în care te întorci cu încredere datorită calității serviciilor și produselor oferite, dar și pentru calitatea informațiilor din aproape toate domeniile: design, fotografie, arhitectură, gastronomie, turism, artă, științe exacte.
Lectura e cea mai valoroasă activitate de dezvoltare continuă și conștientă a ceea ce suntem, ce vrem să devenim. Ne întoarcem continuu la cuvinte cu tâlc pentru că acolo e acel adevăr de care avem nevoie ca să ne percepem complet viețile. E ca într-o buclă.
BOOKLA: vii, citești, simți, înțelegi, te întorci.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bookla"

Program

Luni - Vineri
08:30 - 22:00
Sâmbătă - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Bookla"

A A Google User
22 mai 2018 23:09

Beautiful place. Good for chilling out.. The location is little bit far from city center. You can find interesting books and it is an ideal place to hold discussions, seminars, training.
Sursa: Google

A A Google User
29 martie 2018 16:52

Quiet and cozy. Lovely combination of wood and books. I highly recommend it for small events (up to 30 people).
Sursa: Google

A A Google User
10 iulie 2018 11:37

Great place for a book reading and a coffee break :)
Sursa: Google

A A Google User
8 aprilie 2018 04:11

Soooo many interesting books, good coffee, good fresh juices, but so far away
Sursa: Google

A A Google User
13 iulie 2018 18:57

Good coffe.
Sursa: Google