Bookla - închis temporar

0,0 / 1 vot
Preț Moderat
Ion Andreescu 1, Cluj

Bookla - închis temporar

0,0 / 1 vot
Preț Moderat
Ion Andreescu 1, Cluj
Rezervă o masă online

E timpul de calitate petrecut cu tine, pentru tine, pentru curiozitățile tale, pasiunile tale, plăcerile tale, singurătățile tale. E o cofetărie-bibliotecă în care este esențial pentru noi să consumi un produs de calitate în timp ce alegi să citești volumul care te pasionează, care te face să-ți eliberezi mintea de gândurile cotidiene. Sau poate alegi o revistă care te ține informat cu ce e nou și în trend. Imaginea noastră preferată de dimineață e cea în care clienții sunt angajați în discuții creative, cu cărțile și agendele împrăștiate peste tot, cu ceștile de cafea și farfuriile cu bunătăți proaspete ținute la îndemână. De cele mai multe ori sunt oameni creativi, pasionați de cariera și hobby-urile lor, care vor să pună la cale proiecte nobile, inovative sau personale. Într-un colț, un tânăr își savurează exemplarul de Visual Dictionary of Photography. Iar un grup de arhitecți lucrează împreună la următorul lor proiect, înconjurați de volumele inspiraționale din biblioteca noastră. După-amiaza târziu e și mai interesant pentru că de multe ori se întâmplă ca aceiași oameni de dimineață să se reîntoarcă acolo, de data asta pentru un pahar cu vin. E ceva în locul acesta care te determină să-l vezi ca pe un punct excelent de întâlnire, lectură, dezbatere, pauză de cafea sau escapadă de desert în miezul zilei. Găsești toate posibilitățile astea aici, de aceea pare magic. E un spațiu în care te întorci cu încredere datorită calității serviciilor și produselor oferite, dar și pentru calitatea informațiilor din aproape toate domeniile: design, fotografie, arhitectură, gastronomie, turism, artă, științe exacte. Lectura e cea mai valoroasă activitate de dezvoltare continuă și conștientă a ceea ce suntem, ce vrem să devenim. Ne întoarcem continuu la cuvinte cu tâlc pentru că acolo e acel adevăr de care avem nevoie ca să ne percepem complet viețile. E ca într-o buclă. BOOKLA: vii, citești, simți, înțelegi, te întorci.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bookla"

Program

Luni - Vineri
08:30 - 22:00
Sâmbătă - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre Bookla

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Bookla" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

E Elena
24 martie 2018 13:50 Rezervat în data de 23 martie 2018

Daniela
18 februarie 2019 19:49

This café is a hidden gem!! You can come here to read or study or just enjoy a cup of tea while you are flipping through their great variety of books. The music is great and I really love the light in the afternoon. They also have a cute dog 😍
Sursa: Google

Agota
22 mai 2018 23:09

Beautiful place. Good for chilling out.. The location is little bit far from city center. You can find interesting books and it is an ideal place to hold discussions, seminars, training.
Sursa: Google

D
29 martie 2018 16:52

Quiet and cozy. Lovely combination of wood and books. I highly recommend it for small events (up to 30 people).
Sursa: Google

Andreea
13 octombrie 2018 20:06

Lota of books you can read while enjoying coffee or wine! Great, cosy place! Has a great view also!
Sursa: Google

Silviu
16 aprilie 2019 16:09

Great place for chillin', reading and getting some work done. Great teas and friendly service. Awesome music.
Sursa: Google