Voievodal Băneasa

2,7 / 3 voturi
Voievodal Băneasa nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Premium
Românească
Șoseaua București-Ploiești 10, Băneasa, București
Preț Premium
Românească
Șoseaua București-Ploiești 10, Băneasa, București
Voievodal Băneasa nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Avem deosebita placere de a va invita sa continuam admirabila poveste a colaborarii noastre, care a capatat viata acum mai bine de 5 ani, marcand impreuna o noua fila a acestei povesti in nordul capitalei la noul Restaurant Voievodal Baneasa... un alt loc de legenda si istorie. Multumindu-va pentru tot ceea ce am realizat impreuna, va asteptam ca de fiecare data, cu cele mai sincere sentimente de pretuire si gratitudine si la Restaurantul Voievodal Baneasa ... in acelasi stil nobilar. Restaurantul Voievodal Baneasa isi doreste sa aduca in sufletul dumneavoastra bucuria, amintindu-va de gusturile copilariei, de bunatatile gatite de bunicii si parintii nostri. In acest restaurant este vorba in primul rand de bucatarie veche taraneasca si targoveata, dar si de bucataria romanizata, fie ca inventata in bordeiele Baraganului, fie descoperita prin stanele Maramuresului, fie gasita prin casele de stuf ale Deltei Dunari ori prin casile cu cerdac ale Moldovei sau prin maghernitele Bucurestiului ori culeasa de pe la conacele boierilor...

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Voievodal Băneasa"

Băneasa, mon glamour

Chiar daca dai o fugă la pădure, la birourile din zonă sau numai până la magazinele de mobilă, e imposibil să nu recunoști că Baneasa duce un lifestyle de top. Business-urile locale satisfac orice capriciu, iar cu cât ești mai înconjurat de oferte shiny, cu atât e mai greu să nu-ți dorești tot glam-ul la purtător.

Cumpără de la tine din cartier
Cumpără de la tine din cartier.

Cumpără din Bucureștiul Întreprinzător.

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre Voievodal Băneasa

2,7 / 3 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Voievodal Băneasa" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

S Stela
31 martie 2019 19:04 Rezervat în data de 31 martie 2019

O Octavian
22 aprilie 2018 21:57 Rezervat în data de 22 aprilie 2018

Mancare ok...Servire sub orice critica, chelnerul cu o atitudine infecta, de ignorare in ideea in care terasa era 1/2 goala, un pranz in 4 persoane a durat 2 1/2 ore!!!! Oare cineva se uita peste aceste review-uri? Merita 2 stele pentru locatie- terasa si mancare. Pacat!

G George
26 noiembrie 2017 20:03 Rezervat în data de 25 noiembrie 2017

Gelu
9 iulie 2021 21:55

Good atmosphere, good food, location is fine and service is quick.
Sursa: Google

Con
27 iulie 2020 01:53

Decent but nothing to write home about. Try the traditional dishes for winter and summer. Personnel is polite, toilets are clean but there's just a feeling of "average" about this place that I just couldn't shake off.
Sursa: Google

Stefan
11 ianuarie 2021 15:53

Great food and venue however poor service and ignorant staff. Waited 40 minutes to be served with only three tables seated. Waiters don't wear face masks.
Sursa: Google

Mario
5 aprilie 2021 05:48

Nice place with traditional cuisine.
Sursa: Google

C
29 septembrie 2020 07:55

Used to be a cozy, amazing restaurant with great food for the money. Unfortunately they tripled their prices while offering nothing extra to justify the cost. At this price point there is better food to be had elsewhere.
Sursa: Google