Veranda Casa Frumoasa


4,2 / 4 voturi
Clopotarii Vechi 5, Victoriei, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Veranda Casa Frumoasa

Gândită, proiectată și finalizată de arhitectul italian Elena Busato în curtea interioară a casei, restaurantul completează armonios starea de spirit aristocratică a vilei. Elementele de iluminat și aspectul alb pur accentuează decorul, care este gravat cu referințe din natură.

Spațiul cel mai intim este cel predestinat Champagne Bar-ului, în timp ce zona denumită vag camera de zi este împodobită cu texturi bogate - toate acestea fiind plasate grațios pe pavimentul de marmură în mozaic, care alternează cu gresia strălucitoare.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Veranda Casa Frumoasa"

Păreri despre "Veranda Casa Frumoasa"

I Ioana
1 mai 2019 19:52 Rezervat în data de 1 mai 2019 prin ialoc.ro

Mancarea a fost foarte buna, interiorul placut, serviciul bun, atunci de ce nu 5 stele? Pentru ca serviciul a fost extrem de lent, desi erau doar doua mese ocupate, am asteptat chiar si pentru painea cu unt care ar fi trebuit sa fie servita la inceput cand am primit vinul, si nu odata cu primul fel, dupa mai bine de jumatate de ora. Eu am luat sole cu piure de mazare si cartof dulce, foarte bun, cantitatea de peste generoasa, piureul insa era o lingura mica plus o dara de piure de mazare, pur si simpu décor. Peste gol, cat ar fi de bun, nu este usor de mancat. Preturile mari, dar asta stiam deja. Cafeaua a fost excelenta.

Andrei Lenard
4 februarie 2019 08:21

The atmosphere is the most pleasant element in this dining experience. Especially in the summer the little garden is quite beautiful and tucked away from the busy main street. The food itself looks good and sounds good, but from a taste perspective it could have been better. I don't mean it tastes bad, just that when you read the description you would expect it to taste better. I do however recommend the smoked/marinated fish appetizers. Those were fantastic!
Sursa: Google

Cătălin Cojocaru
3 iulie 2019 18:45

Most excellent service and exquisite food.
Sursa: Google

Ioana Ionita
7 iulie 2019 19:27

Good food, nice service!
Sursa: Google

Eugen Paraschiv
25 martie 2019 14:27

Really good, nuanced food and relaxed but tasteful atmosphere. Had a great meal overall.
Sursa: Google

levent ozsaygili
4 aprilie 2019 19:47

wow, the best food ever. 10+
Sursa: Google