trickSHOT Promenada


4,3 / 35 voturi
Calea Floreasca 246B, Aviației, București
Rezervă o masă online

Preț Premium

Rezervă gratuit o masă la trickSHOT Promenada

Reunim în același loc plăcerea pentru gastronomia de calitate și pasiunea pentru bowling, biliard și darts, locatia ideala pentru evenimente corporate, personalizate, team building-uri, aniversari sau competitii sportive.

Atmosfera specială pe care am construit-o în jurul celor 8 piste de bowling, 10 mese de biliard și 3 ținte de darts, continuă cu aceeași intensitate în zona de restaurant, la cafenea sau pe terasă. Designul, cu o discretă notă retro, transmite un aer relaxant și îți lasă privirea să călătorească lejer dintr-un colț în altul, din dreptul bucătăriei deschise până în zona destinata pasionatilor de jocuri sportive.

Trickshot este un concept nou, modern, unic in Bucuresti, locul despre care stii ca poate fi alegerea ta cand te gandesti la un restaurant cu specific international bun, din Nordul Capitalei, dar si locul in care evenimentele alaturi de colegi, prieteni sau familie, sunt pregatite pana la ultimul detaliu de echipa noastra.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "trickSHOT Promenada"

Păreri despre "trickSHOT Promenada"

A Alexandru
2 aprilie 2019 10:00 Rezervat în data de 1 aprilie 2019 prin ialoc.ro

Mâncarea foarte ok, locația mișto. O atmosfera faina. Chelnerii un pic depășiți prin prisma volumului de munca (refill mai greu la băuturi)

D Denis
23 februarie 2019 14:40 Rezervat în data de 22 februarie 2019 prin ialoc.ro

Toate preparatele cu specific italienesc, în afară de pizza, sunt foarte prost preparate. Ingredientele nu sunt prea calitative.
Berea a fost buna, iar ospătarii prompți și simpatici.
Chiar dacă par sunt destul de apropiate mesele, ai intimitate și nu asiști involuntar la discuțiile vecinilor de masă.

M Maria
5 februarie 2019 23:22 Rezervat în data de 16 ianuarie 2019 prin ialoc.ro

Am comandat limonada cu ghimbir si o pizza si nu am fost multumita de calitatea acestora. Limonada nu avea niciun gust si nici pizza nu mi-a placut in mod special.

I Iulia
21 octombrie 2018 21:02 Rezervat în data de 21 octombrie 2018 prin ialoc.ro

Poor brunch options, serving only eggs / omlet for breakfast on Sunday morning. No fruits, salads or any other vegetable option from the menu available to order. We wanted to buy some croissant from other place for the kids to eat, as they do not like eggs, but were not allowed to bring it at the table, athough the rest of the adults would have bought full egg breakfast. We all left dissapointed.

A Alexandru
29 iulie 2017 08:03 Rezervat în data de 28 iulie 2017 prin ialoc.ro

Terasa este minunata. Mesele sunt un pic înghesuite, ai nevoie de ceva contorsionism sa te ridici de la masă. Mâncarea foarte bună, revin de fiecare dată cu placere. Servirea foarte buna.