Trattoria Buongiorno


4,6 / 16 voturi
Strada Herăstrău 2, Primãverii, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Trattoria Buongiorno

Trattoria Buongiorno Primăverii nu accepta rezervari pe terasa.

Vino să te indrăgostesti la Trattoria Buongiorno Primăverii, un restaurant cu specific italian situat în zona parcului Herăstrău! O cină la lumina lumanărilor, muzică bună, un vin ales din Toscana și fructe de mare atent pregătite, iar la sfârșit, nelipsitul Tiramisu si… două lingurițe.

Fiind un restaurant cu specific italienesc, mâncărurile din meniul pe care îl vei găsi în Trattoriei Buongiorno Primăverii te invită să faci o călătorie culinară în zona mediteraneană, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei. În Trattoriei Buongiorno Primăverii vei găsi o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene. Poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza la vatra, sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare, denumită și tară a celor 500 de soiuri de struguri. De asemenea, poți degusta delicioase deșerturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian.

Te asteptăm să te indrăgostesti la Trattoria Buongiorno Primăverii, locul care aduce în mijlocul Bucureștilor un pic de… Italia.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Trattoria Buongiorno"

Păreri despre "Trattoria Buongiorno"

A Alexandra
2 iunie 2019 21:47 Rezervat în data de 21 mai 2019 prin ialoc.ro

Ca de obicei, un loc la care revin cu mult drag! O echipa profesionista care iti pune la dispozitie o masa delicioasa cu o servire exemplara.

T Teodora
22 mai 2019 00:30 Rezervat în data de 21 mai 2019 prin ialoc.ro

Am stat pe terasa, dar masa era plina de praf. Foarte greu a venit cineva sa ia comanda, abia dupa 10-15 min. De asemenea daca mai doream sa comandam ceva greu mai trecea cineva (mai ales sa fie atent in jur) prin zona. Vin aici foarte des dar azi am fost dezamagita de servire.

Alecsandru Lapusneanu
14 iunie 2019 19:25

Decent place with good food and services. Prices might seem above average because of positioning. Good for dates. Avoid the balcony in the summer, it's melting hot.
Sursa: Google

Tanasescu Cristian
12 iulie 2019 12:25

Always a nice place to eat, especially pasta. The nice thing is that they keep the same taste of the food over many years. The prices are decent and the location is nice
Sursa: Google

catalina demsa
7 iulie 2019 22:46

Place was nice, we stayed outside. Pizza was great, had to wait a bit for mine because they burned the first one (they simply replaced it instead of presenting it as it was). Staff was friendly but you still wait a bit. They could have more than 2 bathrooms (1 for ladies, 1 for men) as you have high chances of waiting in line.
Sursa: Google

Andreea Marin
23 iunie 2019 20:02

Always a pleasure to come back! Great food, cozy place and also a nice place to watch a football match.
Sursa: Google

Ovi B
3 august 2019 10:03

Nice atmosphere on the terrace. Very good service.
Sursa: Google