Trattoria Buongiorno

Strada Herăstrău 2, Primăverii, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Trattoria Buongiorno

Vino să te indrăgostesti la Trattoria Buongiorno Primăverii, un restaurant cu specific italian situat în zona parcului Herăstrău! O cină la lumina lumanărilor, muzică bună, un vin ales din Toscana și fructe de mare atent pregătite, iar la sfârșit, nelipsitul Tiramisu si… două lingurițe.

Fiind un restaurant cu specific italienesc, mâncărurile din meniul pe care îl vei găsi în Trattoriei Buongiorno Primăverii te invită să faci o călătorie culinară în zona mediteraneană, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei. În Trattoriei Buongiorno Primăverii vei găsi o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene. Poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza la vatra, sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare, denumită și tară a celor 500 de soiuri de struguri. De asemenea, poți degusta delicioase deșerturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian.

Te asteptăm să te indrăgostesti la Trattoria Buongiorno Primăverii, locul care aduce în mijlocul Bucureștilor un pic de… Italia.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Trattoria Buongiorno"

Program

Luni - Duminică
08:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Trattoria Buongiorno"

Alexandru Becheru
27 ianuarie 2018 09:02

It is more a value for money restaurant. The quality of any dish depends very much on which cook is preparing it. So try your luck.
Sursa: Google

Carolina Marin
4 februarie 2018 11:03

I love it every time. Good location near Herastrau park. Friendly English s0eaking staff. The pizza is very much like the one you'd have in Italy. Great appetizers - highly recommend the Melanzane alla parmigiana.
Sursa: Google

luminita manta
2 februarie 2018 08:22

Beautiful place, good food and very very nice people
Sursa: Google

Iulia Pintrijal
12 ianuarie 2018 20:57

Tasty food, friendly staff and cozy atmosphere
Sursa: Google

Karla Okumura
27 ianuarie 2018 17:07

The best Trattoria Buongiorno from Bucharest; food is really good, especially minestrone soup and sea food pasta
Sursa: Google