Trattoria Borghese


0,0 / 1 vot
Strada Dâmbului 153-155, Berceni, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Trattoria Borghese

Trattoria Borghese este oaza dumneavoastră de linişte în tumultul citadin. Trattoria este în Italia una dintre cele mai renumite instituţii gourmet. Serviciile sunt mai puţin formale şi mai puţin rigide decât la un restaurant clasic, relaţia cu clienţii fiind mai caldă şi poartă o notă personală.

Situat în Bucureşti pe Str. Dâmbului 153-155, TRATTORIA BORGHESE te invită într-o atmosfera elegantă şi îmbietoare să deguşti preparate culinare cu arome şi gusturi deosebite. Bucătăria cu specific italienesc îţi va încânta simţurile. Cu fiecare fel de mâncare servit, de la platourile calde şi specialităţile bucătarilor nostri, până la desertul casei, dorim să trăieşti o experienţă gastronomică desăvârşită.

Fiecare preparat culinar este pregătit cu grijă şi prezentat într-o manieră originală alături de băuturi fine şi de vinuri alese, special selectate pentru tine.

În timpul verii, TRATTORIA BORGHESE reprezintă o modalitate plăcută de petrecere a timpului, moment în care va puteţi delecta în compania celor mai bune preparate culinare şi a băuturilor puse la dispoziţie de barmanii noştri.

Va aşteptăm cu drag!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Trattoria Borghese"

Păreri despre "Trattoria Borghese"

Georgescu Cristian
17 iunie 2018 14:30

Great place to eat a salad or a pizza! The cooking is great and the personnel is enjoyable. We waited a bit for food but it was kinda crowded, but this is a sign that the food is good, right! I recommend! 😀
Sursa: Google

Cosmin Meleaca
10 februarie 2019 10:25

Ai nevoie sa te înarmezi cu multă răbdare. Servire proasta
Sursa: Google

alexK661
6 octombrie 2018 21:45

Good food, good drinks, nice atmosphere.
Sursa: Google

Catalin Scantee
6 septembrie 2018 22:30

Great price per quality ratio
Sursa: Google

Iulia July
17 octombrie 2018 23:44

Great place, great mane, great prices
Sursa: Google