The Ace


0,0 / 6 voturi
Strada Lipscani 78, Centrul vechi, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la The Ace

* Vă rugăm să menționați zona sau evenimentul la care doriți să faceți rezervarea în căsuța "Alte detalii referitoare la rezervare", din ultimul pas al rezervării.

Ideea de a îmbina mai multe concepte într-unul singur este special realizată de THE ACE, tocmai pentru a putea satisface cerințele celor mai speciali clienți. Atenția acordată clientului ne-a determinat să facem astfel încât să putem oferi siguranță obținând toate avizele și autorizațiile de funcționare și securitate.
Subsolul, este dedicat clientului dornic să asculte muzică bună, un recital live, chiar un spectacol de Stand-Up. Intimitatea este garantată prin oferirea tuturor facilităților necesare fără să interfereze cu celelalte spații. De asemeni, tot aici, poți urmări evenimentele sportive departe de arșița verii și de gălăgia străzii. Dacă sunteți un grup organizat, tot spațiul de la subsol se poate închiria special pentru voi astfel încât să vă puteți bucura de intimitate și prieteni.
Parterul este dedicat clientului dinamic, care apreciază un design modern atunci când se bucură de un cocktail sau o băutură rafinată. Cum dinamica momentului este accelerată, meniul de bucătărie este conceput astfel încât timpul de așteptare să fie cât mai redus.
Special pentru clientul cunoscător al gastronomiei fine și al unui vin deosebit, am creat primul etaj. O imagine elegantă și plină de rafinament, o oază de bun gust în Centrul Istoric. Va așteptăm cu o colecție deosebită de vinuri și un meniu special creeat pentru cunoscătorii gastronomiei internaționale.
Pentru a încheia într-un mod special o zi, The Ace vă oferă plăcerea savurării unui cocktail, unei băuturi rafinate sau chiar a unei țigări fine la doilea etaj, unde vă așteaptă o terasă cu un design special, departe de forfota străzii dar, totodată, oferindu-vă bucuria admirării cerului de vară în Centrul Istoric.
The Ace este un loc special, pentru oameni speciali, care știu ce vor!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "The Ace"

Program

Luni - Marți
11:00 - 02:00
Miercuri - Joi
09:00 - 02:00
Vineri - Sâmbătă
09:00 - 04:00
Duminică
09:00 - 01:00

Caracteristici

Păreri despre "The Ace"

Wade Edwards
4 ianuarie 2019 01:45

Best spot I visited while in Bucharest. Friendly staff, great owner and an all around great time.
Sursa: Google

Klaudden
5 septembrie 2018 08:27

Best fish & chips in a while... for the first couple of weeks.

The last few times I went all changed. The staff. the menu. the quality.

My favourite simple dish, fish and chips, was ruined. No more passion fruit and lemon. No more mash peas with mint. The fish was soaked in oil and the chips were overcooked.

Such a disappointment.
Sursa: Google

Natasha L
17 aprilie 2018 12:51

We had an hour to eat dinner in Bucharest before having to leave. The service was quick and great. The music was also pleasant and relaxing. 10/10. I would recommend anyone visiting Bucharest to stop here for a bite. :)
Sursa: Google

George Pascale
17 noiembrie 2018 22:35

Excelent food a very nice surprise
Sursa: Google

frijol ito
6 august 2018 19:41

Professional service, decent prices, very chill and clean. Downstairs has a cool eerie green vibe with a bar and flatscreen. Loved it!
Sursa: Google