The Ace


4,4 / 35 voturi
Strada Lipscani 78, Centrul Vechi, București
Rezervă o masă online

Preț Premium

Rezervă gratuit o masă la The Ace

* Vă rugăm să menționați zona sau evenimentul la care doriți să faceți rezervarea în căsuța "Alte detalii referitoare la rezervare", din ultimul pas al rezervării.

Ideea de a îmbina mai multe concepte într-unul singur este special realizată de THE ACE, tocmai pentru a putea satisface cerințele celor mai speciali clienți. Atenția acordată clientului ne-a determinat să facem astfel încât să putem oferi siguranță obținând toate avizele și autorizațiile de funcționare și securitate.
Subsolul, este dedicat clientului dornic să asculte muzică bună, un recital live, chiar un spectacol de Stand-Up. Intimitatea este garantată prin oferirea tuturor facilităților necesare fără să interfereze cu celelalte spații. De asemeni, tot aici, poți urmări evenimentele sportive departe de arșița verii și de gălăgia străzii. Dacă sunteți un grup organizat, tot spațiul de la subsol se poate închiria special pentru voi astfel încât să vă puteți bucura de intimitate și prieteni.
Parterul este dedicat clientului dinamic, care apreciază un design modern atunci când se bucură de un cocktail sau o băutură rafinată. Cum dinamica momentului este accelerată, meniul de bucătărie este conceput astfel încât timpul de așteptare să fie cât mai redus.
Special pentru clientul cunoscător al gastronomiei fine și al unui vin deosebit, am creat primul etaj. O imagine elegantă și plină de rafinament, o oază de bun gust în Centrul Istoric. Va așteptăm cu o colecție deosebită de vinuri și un meniu special creeat pentru cunoscătorii gastronomiei internaționale.
Pentru a încheia într-un mod special o zi, The Ace vă oferă plăcerea savurării unui cocktail, unei băuturi rafinate sau chiar a unei țigări fine la doilea etaj, unde vă așteaptă o terasă cu un design special, departe de forfota străzii dar, totodată, oferindu-vă bucuria admirării cerului de vară în Centrul Istoric.
The Ace este un loc special, pentru oameni speciali, care știu ce vor!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "The Ace"

Program

Luni - Marți
11:00 - 02:00
Miercuri - Joi
09:00 - 02:00
Vineri - Sâmbătă
09:00 - 04:00
Duminică
09:00 - 01:00

Caracteristici

Păreri despre "The Ace"

D Dana
21 aprilie 2019 21:36 Rezervat în data de 20 aprilie 2019 prin ialoc.ro

F bun design al localului, f buna atmosfera la prestatia lui Weinberger.
Meniul ok pe hartie dar mai putin bun in farfurie.
Servicii slabe desi se vedea un efort in a fi bune. Stim insa problemele cu personalul din intreaga tara.

E Elinorela
19 aprilie 2019 09:18 Rezervat în data de 18 aprilie 2019 prin ialoc.ro

A fost o seara excelenta! M-am simtit minunat, atmosfera de poveste!
Felicitari!!!

S Stefan
2 aprilie 2019 17:11 Rezervat în data de 1 aprilie 2019 prin ialoc.ro

Un pic de branza peste cartofi este mai scumpa decat cartofii. Si am aflat asta din nota de plata, nu scria in meniu si nici chelnerul nu a spus nimic

B Boni
2 aprilie 2019 05:39 Rezervat în data de 1 aprilie 2019 prin ialoc.ro

Primire si servire f buna din partea staffului. Local ok si atractiv decorat. Mancarea mea preferata nu era disponibila. Din pacate seara de QUIZZ pt care am ajuns prima data la The Ace nu m a convins sa revin. Intrebari nenecesar de dificile si system de notare a raspunsurilor f lent, batranicios si care lasa mult loc plictiselii.

R Radu
17 martie 2019 13:11 Rezervat în data de 16 martie 2019 prin ialoc.ro

Pe viitor ar fi recomandat ca toate concertele sa aibe loc in crama/subsol - dpdv al al sonorizarii si vizualizarii. Ma bucur ca Dl. Weinberger a acceptat totusi sa cante la et.1. Fresh-ul de portocale era subtziat destul de mult cu apa. Desertul a fost bun.

A Alina
15 martie 2019 23:01 Rezervat în data de 15 martie 2019 prin ialoc.ro

Din pacate am fost intampinata cu o veste proasta inca de la intrare: mi s-a spus ca nu conteaza ca am facut rezervarea cu o luna inainte, daca n-am cumparat biletele online tot atunci, trebuie sa le achit la pretul actual (cu 50% mai mare). Degeaba le-am explicat ca la data rezervarii nu am regasit nicaieri pe pagina restaurantului un link pentru cumpararea biletelor, desi l-am cautat insistent.
Apoi mancarea a lasat de dorit: pestele din fish & chips era destul de gretos, si avea o culoare albastrie destul de ciudata... Carnea din friptura “Young...” parea veche (sa nu zicem chiar alterata), iar maslinele pane erau aproape arse. Am comandat si o salata care nu a mai ajuns...
In schimb, deserturile (placinta cu visine, mousse de cioco, lava cake picant cu caramel) au fost foarte bune, mai ales lava cake-ul care era EXACT ce ar trebui sa fie o astfel de prajitura: lichida, fina, intensa, cu combinatie sofisticata de gusturi.
Concertul (Grande Rio) a fost de asemenea la superlativ: canta foarte bine trupa asta, domnule!

E Elena Rusean
21 februarie 2019 00:02 Rezervat în data de 20 februarie 2019 prin ialoc.ro

A fost super distracție! M-am simțit foarte bine. Maria și Bolek au cântat minunat.