Sky Bistro - închis permanent

Sky Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Moderat
Internațională
Strada Vaselor 60, Obor, București

Sky Bistro - închis permanent

Preț Moderat
Internațională
Strada Vaselor 60, Obor, București
Sky Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Localul nostru va ofera o pizza exceptionala, facuta cu un blat care are o reteta veche, originala, ce provine din Sicilia, dintr-un orasel antic care se numeste Chiaramonte Gulfi. Am luat modul de preparare al acestui blat, direct de acolo, stand cateva zile cu un pizzar in varsta, ce ne-a dezvaluit secretele acestei retete, in care se foloseste drojdia naturala, nu cea din comert. Pentru obtinerea acestui aluat, coca se lucreaza pentru 48 -72 de ore. Acest procedeu se foloseste pentru ca, produsul final, sa fie usor, sa fie fragrant si delicios.

Cand gustati pizza noastra,nu o sa mai doriti alta.... In plus, la noi veti gasi pastele perfect preparate, cea mai buna vita pe care ati gustat-o dar si cea mai buna inghetata italiana. Noutatea extraordinara este minunata narghila pregatita cu cele mai bune arome. Preturile sunt mici, asa oricine isi poate permite sa guste din aceste bunatati. Seara va invitam la o pizza in compania prietenilor sau, daca nu aveti timp, ne puteti comanda ce doriti din meniul nostru si va aducem totul la domiciliu sau la birou. In localul nostru,puteti organiza si zile de nastere, petreceri private sau orice tip de eveniment. Va asteptam cu drag!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Sky Bistro"

Program

Luni - Duminică
09:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre Sky Bistro

Doar clienții care au rezervat o masă la "Sky Bistro" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Ibrahem
10 septembrie 2018 23:14

The menu seems delicious! Definitely I am coming....
Sursa: Google

Loredana
26 octombrie 2018 22:10

The terrace is between the blocks, and we, those who live in them, deserve at least the respect of sleeping peacefully at night. The music blared until midnight. I have and will call the police every time.
Sursa: Google

nedelcu
10 septembrie 2018 23:35

A superb place, secluded, a pleasant atmosphere, cheap food, low prices compared to the quality, I recommend ... if the evaluation had been made up of 10 stars, I would definitely have scored 10 out of 10.
Sursa: Google

Gyca
16 august 2019 13:41

I understand that it will reopen on Tuesday or Wednesday in a new format
Sursa: Google

Sorina
27 octombrie 2019 20:50

A nice place, tasty food, and quite fast service
Sursa: Google