Sky Bistro

Strada Vaselor 60, Obor, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Sky Bistro

Localul nostru va ofera o pizza exceptionala, facuta cu un blat care are o reteta veche, originala, ce provine din Sicilia, dintr-un orasel antic care se numeste Chiaramonte Gulfi. Am luat modul de preparare al acestui blat, direct de acolo, stand cateva zile cu un pizzar in varsta, ce ne-a dezvaluit secretele acestei retete, in care se foloseste drojdia naturala, nu cea din comert. Pentru obtinerea acestui aluat, coca se lucreaza pentru 48 -72 de ore. Acest procedeu se foloseste pentru ca, produsul final, sa fie usor, sa fie fragrant si delicios. Cand gustati pizza noastra,nu o sa mai doriti alta....
In plus, la noi veti gasi pastele perfect preparate, cea mai buna vita pe care ati gustat-o dar si cea mai buna inghetata italiana. Noutatea extraordinara este minunata narghila pregatita cu cele mai bune arome.
Preturile sunt mici, asa oricine isi poate permite sa guste din aceste bunatati.
Seara va invitam la o pizza in compania prietenilor sau, daca nu aveti timp, ne puteti comanda ce doriti din meniul nostru si va aducem totul la domiciliu sau la birou.
In localul nostru,puteti organiza si zile de nastere, petreceri private sau orice tip de eveniment.
Va asteptam cu drag!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Sky Bistro"

Păreri despre "Sky Bistro"

Ibrahem Abdalshakora
10 septembrie 2018 23:14

The menu seems delicious! Definitely I am coming....
Sursa: Google

Loredana Manastireanu
26 octombrie 2018 22:10

Terasa e între blocuri, iar noi, cei care locuim in acestea merităm măcar respectul de a dormi noaptea în liniște. Urla muzica pana spre miezul nopții. Am chemat și voi chema poliția de fiecare dată.
Sursa: Google

nedelcu nicolae
10 septembrie 2018 23:35

Un local superb ,retras o ambienta placuta mancare cu cust preturi mici comparativ cu calitatea recomand ... daca evaluarea ar fi fost compusa din 10 stele cu siguranta de la mine erau bifate 10 din 10 .
Sursa: Google

George Niculescu
9 septembrie 2018 10:23

Ambianta foarte placuta, calitate f. buna a serviciilor, acces usor, locuri de parcare si portii de mancare uriase.
Sursa: Google

Maria Violeta Zăbavă
8 martie 2019 20:58

Servirea si mâncarea excepționale!!!
Sursa: Google