Silk Panoramic


3,8 / 18 voturi
Ion Nistor 4, Centrul vechi, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Silk Panoramic

Fie că vă primim la cină sau la prânz, suntem mereu gata să vă oferim cele mai delicioase, proaspete şi sănătoase mâncăruri. Vă așteptăm cu preparate variate și fine şi prezentăm un meniu pe gustul oricui ne trece pragul, pentru o experienţă culinară de excepţie. Dacă vrei sa fii la înălțime chiar în inima Bucureștiului, trebuie să ajungi la etajul 9 al hotelului Z Boutique, în spatele Muzeului de Istorie de la Universitate. Pentru cei ce își doresc o experiență inedită, SILK Panoramic este alegerea perfectă! Priveliştea îţi va tăia răsuflarea! Orașul nu va mai fi niciodată la fel după ce l-ai văzut de sus. Vei căuta mereu acea linie a orizontului care ți-a rămas întipărită în minte, acele arome îmbietoare care ți-au încântat simțurile și licorile magice care ți-au dat senzația aproape divină că acolo sus, totul e posibil. Te aşteptăm cu cele mai delicioase mâncăruri, la cel mai bun raport preţ/cantitate din tot oraşul, cu vinuri speciale, cu muzică bună şi concerte de calitate, cu o servire ireproşabilă şi bineînţeles cu o panoramă a oraşului de excepţie. Pentru orice ocazie, fie că vrei să bei o cafea, să mănânci bine, să impresionezi prietenii, să dai o petrecere ori să bei seara cu colegii, te aşteptăm pe la noi.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Silk Panoramic"

Program

Luni - Vineri
11:00 - 23:00
Sâmbătă - Duminică
12:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Silk Panoramic"

N Nicolae
12 ianuarie 2019 12:36 Rezervat în data de 11 ianuarie 2019 prin ialoc.ro

Locatia frumoasa. Mancarea buna, nu grozava. Seara recomand localul. Se vede superb

A Andrei
15 noiembrie 2018 07:28 Rezervat în data de 14 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

aveam rezervare pentru ora 20. la ora 18.30 am primit un telefon prin care se scuzau si spuneau ca restaurantul va fi inchis pentru ca nu mai au ospatar inca de la ora 16.00. am intrebat de ce nu m-au anuntat mai din timp si mi-au spus ,, credeam ca o sa rezolvam problema,, .

S Stefan
2 noiembrie 2018 22:41 Rezervat în data de 2 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

După o încercare aproape "last hour" la toate restaurantele "panoramice" din oras doar aici am găsit porțile deschise. Ciudat însă faptul ca este cel mai central! "Provincia" se tine bine oricum!
Totul a fost ok și întâlnirea a avut efectul scontat!
Apelați cu încredere!
Merci!

B Bogdan
1 octombrie 2017 01:39 Rezervat în data de 27 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Privelistea este "frumusica" (am fost seara si pot spune ca luminile de la Universitate sa vad frumos), mancarea a fost acceptabila. Exceptie a facut calamarul care era foarte amar si avea un miros suspect. Pentru el ni s-a spus un sec "scuze" si ca va fi scos de pe nota.

Ole N.
19 octombrie 2018 12:12

The views were spectacular, but that's about all the positives about this place. I ordered a burger, and eventually had to wait an hour to get it. When it arrived, the patty was chewy and red, and the fries were lukewarm. I do not recommend this place for anything else than enjoying the views and for drinks.
Sursa: Google

Irina Iordachescu
10 noiembrie 2018 02:34

Interesting spot in Bucharest. You can admire the University Square from the 9th and the 10th floor. They mostly serve Italian food.
Tips: to get there, you need to enter the Z Hotel and take the elevator to the ninth floor; as you enter the restaurant, I advise you to climb the stairs further, for a better view and access to the terrace. On the first terrace, there are only 2-seat tables.
Sursa: Google

Sabina Marinescu
2 decembrie 2018 13:09

Really nice view over Bucharest city center, pleasant atmosphere. Menu offers only few choices and not all are available.
Sursa: Google

Marina Alisa Voiculescu
28 octombrie 2018 08:10

I've been there once. The view is nice, the food was average and I had a fly in my dish.
Sursa: Google

Constantin Chirila
25 ianuarie 2019 00:27

Few more options for food and drinks are welcome, but even so, the place deserves serious consideration for a quite dinner, conversation, and did I mention the view?
Sursa: Google