Silk Panoramic


4,2 / 25 voturi
Ion Nistor 4, Centrul Vechi, București
Rezervă o masă online

Preț Premium

Rezervă gratuit o masă la Silk Panoramic

Fie că vă primim la cină sau la prânz, suntem mereu gata să vă oferim cele mai delicioase, proaspete şi sănătoase mâncăruri. Vă așteptăm cu preparate variate și fine şi prezentăm un meniu pe gustul oricui ne trece pragul, pentru o experienţă culinară de excepţie. Dacă vrei sa fii la înălțime chiar în inima Bucureștiului, trebuie să ajungi la etajul 9 al hotelului Z Boutique, în spatele Muzeului de Istorie de la Universitate. Pentru cei ce își doresc o experiență inedită, SILK Panoramic este alegerea perfectă! Priveliştea îţi va tăia răsuflarea! Orașul nu va mai fi niciodată la fel după ce l-ai văzut de sus. Vei căuta mereu acea linie a orizontului care ți-a rămas întipărită în minte, acele arome îmbietoare care ți-au încântat simțurile și licorile magice care ți-au dat senzația aproape divină că acolo sus, totul e posibil. Te aşteptăm cu cele mai delicioase mâncăruri, la cel mai bun raport preţ/cantitate din tot oraşul, cu vinuri speciale, cu muzică bună şi concerte de calitate, cu o servire ireproşabilă şi bineînţeles cu o panoramă a oraşului de excepţie. Pentru orice ocazie, fie că vrei să bei o cafea, să mănânci bine, să impresionezi prietenii, să dai o petrecere ori să bei seara cu colegii, te aşteptăm pe la noi.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Silk Panoramic"

Program

Luni - Vineri
11:00 - 23:00
Sâmbătă - Duminică
12:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Silk Panoramic"

D Dan
2 mai 2019 08:26 Rezervat în data de 30 aprilie 2019 prin ialoc.ro

Noi am ajuns pe la 19:00 si nu era aglomerat. E o locație frumoasa pt a vedea centrul Bucureștiului de sus. Mâncarea si cocktailurile au fost bune si servirea foarte rapida. Locația e cu un etaj mai sus fata de cea care era acum vreo 3-4 ani.

N Nicolae
12 ianuarie 2019 12:36 Rezervat în data de 11 ianuarie 2019 prin ialoc.ro

Locatia frumoasa. Mancarea buna, nu grozava. Seara recomand localul. Se vede superb

A Andrei
15 noiembrie 2018 07:28 Rezervat în data de 14 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

aveam rezervare pentru ora 20. la ora 18.30 am primit un telefon prin care se scuzau si spuneau ca restaurantul va fi inchis pentru ca nu mai au ospatar inca de la ora 16.00. am intrebat de ce nu m-au anuntat mai din timp si mi-au spus ,, credeam ca o sa rezolvam problema,, .

S Stefan
2 noiembrie 2018 22:41 Rezervat în data de 2 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

După o încercare aproape "last hour" la toate restaurantele "panoramice" din oras doar aici am găsit porțile deschise. Ciudat însă faptul ca este cel mai central! "Provincia" se tine bine oricum!
Totul a fost ok și întâlnirea a avut efectul scontat!
Apelați cu încredere!
Merci!

B Bogdan
1 octombrie 2017 01:39 Rezervat în data de 27 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Privelistea este "frumusica" (am fost seara si pot spune ca luminile de la Universitate sa vad frumos), mancarea a fost acceptabila. Exceptie a facut calamarul care era foarte amar si avea un miros suspect. Pentru el ni s-a spus un sec "scuze" si ca va fi scos de pe nota.