Silk Panoramic


3,3 / 5 voturi
Ion Nistor 4, Universitate, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Silk Panoramic

Fie că vă primim la cină sau la prânz, suntem mereu gata să vă oferim cele mai delicioase, proaspete şi sănătoase mâncăruri. Vă așteptăm cu preparate variate și fine şi prezentăm un meniu pe gustul oricui ne trece pragul, pentru o experienţă culinară de excepţie. Dacă vrei sa fii la înălțime chiar în inima Bucureștiului, trebuie să ajungi la etajul 9 al hotelului Z Boutique, în spatele Muzeului de Istorie de la Universitate. Pentru cei ce își doresc o experiență inedită, SILK Panoramic este alegerea perfectă! Priveliştea îţi va tăia răsuflarea! Orașul nu va mai fi niciodată la fel după ce l-ai văzut de sus. Vei căuta mereu acea linie a orizontului care ți-a rămas întipărită în minte, acele arome îmbietoare care ți-au încântat simțurile și licorile magice care ți-au dat senzația aproape divină că acolo sus, totul e posibil. Te aşteptăm cu cele mai delicioase mâncăruri, la cel mai bun raport preţ/cantitate din tot oraşul, cu vinuri speciale, cu muzică bună şi concerte de calitate, cu o servire ireproşabilă şi bineînţeles cu o panoramă a oraşului de excepţie. Pentru orice ocazie, fie că vrei să bei o cafea, să mănânci bine, să impresionezi prietenii, să dai o petrecere ori să bei seara cu colegii, te aşteptăm pe la noi.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Silk Panoramic"

Program

Luni - Vineri
11:00 - 00:00
Sâmbătă - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Silk Panoramic"

B Bogdan
1 octombrie 2017 01:39 Rezervat în data de 27 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Privelistea este "frumusica" (am fost seara si pot spune ca luminile de la Universitate sa vad frumos), mancarea a fost acceptabila. Exceptie a facut calamarul care era foarte amar si avea un miros suspect. Pentru el ni s-a spus un sec "scuze" si ca va fi scos de pe nota.

Diana P.
16 iulie 2018 08:25

Great location but mediocre food and service.
Sursa: Google

Martin Koch
21 martie 2018 07:37

Very nice place. Food not bad. Would have had more stars, if there had not been 2 hours waiting time for the meal. Low on staff like other places in Bucharest.
Sursa: Google

Alexandra Ciutureanu
12 iunie 2018 00:12

Amazing top view of Bucharest, great atmosphere and good wine
Sursa: Google

Leo Tran
22 iulie 2018 15:09

Great view but boring overcooked food.
Sursa: Google

Andrei Apostol
29 mai 2018 16:07

Great food and attentive service.
Sursa: Google