Sheida Coffee & Stories


4,1 / 2 voturi
Ion Câmpineanu 23, Cișmigiu, București
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Sheida Coffee & Stories

Sheida este o cafenea veselă și colorată, ca o zi de vară, chiar în inima Bucureștiului. Un spatiu care te liniștește și te energizează în același timp și te duce cu gândul la ținuturile călduroase ale Persiei de alta dată. Cafeaua cu aromă de bine o găsești doar la numărul 23 de pe Strada Ion Câmpineanu.

Sheida este o poveste despre oameni și pentru oameni. Pentru noi, cei care dorim să găsim un loc primitor în care să spunem povești cu prietenii după o zi cu deadline-uri scurte, în care vrem să concepem un proiect cu partenerii sau în care vrem pur și simplu să ne încărcăm cu energie alături de cei dragi.

Inițiativa Sheidei Enayati și a părinților acesteia este o invitație de a ne implica și a face fapte bune, a aduce zâmbetul pe buzele pacienților sociali și copiilor din cele două centre educaționale ale Fundației Policlinici Sociale Regina Maria.

Oricât de plină și aglomerată ar părea viața noastră, e loc întotdeauna pentru o ceașcă de cafea și o fapta bună.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Sheida Coffee & Stories"

Program

Luni
13:00 - 20:00
Marți - Vineri
09:00 - 20:00
Sâmbătă
10:00 - 18:00
Duminică
09:00 - 20:00

Caracteristici

Păreri despre "Sheida Coffee & Stories"

B Bianca
22 martie 2019 20:03 Rezervat în data de 22 martie 2019 prin ialoc.ro

Atmosfera e minunata și tot ce tine de băuturi este fantastic, însă prăjiturelele au fost puțin cam uscate și tari, dar asta se poate îmbunătăți ușor. Go check it out!

Sorin Julman
2 august 2019 15:15

Excellent place for a coffee and great service. Had a Turkish coffee (prepared on hot sand) - was brought in a nice traditional coffee set. We also had two espressos - both were great. Our little one had a natural popsicle - real good. Service was very friendly. All in all - highly recommended!
Sursa: Google

Divya Balakrishnan
11 august 2019 12:55

The staff is very polite and I love that they contribute 100% of their profits to a good cause! The places oozes finesse. You can be assured to feel fancy and taken care of while here.
Sursa: Google

Silviu Dan Tanasie
14 iulie 2019 12:31

A lovely place. Excellent service and selection of coffee and snacks, plus a quick breakfast. I highly recommend this place for various tourists coming to visit Bucharest.
Sursa: Google

Romanita Iordache
11 august 2019 22:10

Nice place. Good coffee. Vegetarian options. Great service.
Sursa: Google

Andreea-Daniela Ene
6 mai 2019 13:06

Social business that makes you feel very welcomed since the moment you enter. The staff are friendly and the place is beautifully decodare.

I had the chance to volunteer there for a weekend. I've learned along with amazing people to prepare coffees, tees, and make tasty sandwiches.
Sursa: Google