Serendipity


3,9 / 30 voturi
Strada Dumbrava Roșie 12, Armenească, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Serendipity

Ceainărie și mai mult decât atât: librărie, wi-fi free, expoziții pictură și fotografie, seri de muzică live, workshop-uri de dezvoltare personală, ateliere de handmade, pictură pe vase ceramice și multe altele...

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Serendipity"

Păreri despre "Serendipity"

A Ana
21 iulie 2019 21:30 Rezervat în data de 21 iulie 2019 prin ialoc.ro

A fost cea mai proastă experiență din București. Totul a fost execrabil: mâncarea, IceTea-ul, servirea. Nu am primit tacâmuri adecvate mâncării comandate. IceTea-ul a fost cald. Mâncarea rece și probabil nu foarte proaspătă după consisetență. Iar la final
am fost anunțată că este indisponibilă plata cu cardul fără vreun avertisment în prealabil sau vreun afiș care să anunțe ceva în acest sens. Iar chelnerul a știut doar să se uite confuz, nefiind pregătit deloc în domeniu probabil.
Nu recomand nimănui. Deși în trecut am avut experiențe plăcute aici, locul a decăzut groaznic, lucru confirmat prin lipsa de clienți deși am fost într-o după-amiaza de duminică.

B Bogdan
4 iunie 2019 01:35 Rezervat în data de 3 iunie 2019 prin ialoc.ro

A-ti confirmat locurile fara sa sunati in locatie, unde avea loc un eveniment privat... Cei din locatie nu au nici o vina...

C Catalina
10 decembrie 2018 12:15 Rezervat în data de 5 decembrie 2018 prin ialoc.ro

Serendipity este pentru mine un loc idilic, ce te surprinde indiferent de anotimp si momentul zilei: de la atmosfera primitoare si relaxanta din interior cu miros de ceai gustos la curtea cu leagane si paturici pufoase ce te imbie in anotimpurile mai calde.
Ceaiurile sunt absolut senzationale, la fel si ciocolata calda cu alune si stafide (mirifica :x). Placinta de mere cu scortisoara este un MUST in anotimpul rece, deci recomandx5!
Personalul este amabil si serviabil ;)
Este un loc pe care l-as recomanda cu draga inima prietenilor.

C Cristina
7 decembrie 2018 19:58 Rezervat în data de 7 decembrie 2018 prin ialoc.ro

S-a gestionat foarte bine un grup de 20 de adolescenti. Pizza buna, atmosfera relaxanta si pritenoasa.

K Kati
28 septembrie 2018 17:41 Rezervat în data de 27 septembrie 2018 prin ialoc.ro

Un loc foarte cozy, intim, cu un ceai extraordinar si un serviciu bun.

G Georgiana
25 august 2018 19:01 Rezervat în data de 24 august 2018 prin ialoc.ro

Serendipity un loc minunat cu oameni, atmosfera, mici delicii de nota 10. Recomand cu drag.

Un loc chill ptr relaxare

A Adina
21 aprilie 2018 08:00 Rezervat în data de 20 aprilie 2018 prin ialoc.ro

Am făcut o rezervare pentru o masă de 4 persoane la această ceainărie cu ocazia unui eveniment cultural de folk. L-am găsit în Events Facebook ca un eveniment public, cu taxa de intrare de 30 lei/persoană. Eram foarte încântată și nerăbdătoare. Locul este drăguț, prețurile piperate 15 lei ceaiul la 0,3v/30 lei ceaiul la 0,7. Dar asta nu-i nimic. Ne-am așezat, am comandat, eram în total 10 persoane înăuntru (dntre care 6 pers prietenii artistului), a început show-ul: un domn cu chitara care mai mult recita versuri, știam pentru ce venisem și decurgea ok. În șoaptă eu, soțul și încă un cuplude prieteni ne-am dat cu părerea despre ceai. Artistul ne-a invitat afară pe motiv că "a avut o zi grea". Inițial am crezut că glumește, apoi am realizat că vorbește serios. Ne-am luat ceaiurile în mâini și am ieșit afară. Am fost foarte dezamăgită. Evenimentul era public...mergi la o ceainărie să socializezi, era un eveniment cultural, monden, cu taxă. Părerea mea este că nu am deranjat, vorbeam în șoaptă, nu am spus cuvinte ofensatoare, nu am râs tare, nu am făcut poze, nu ne-a sunat telefonul. Mi se pare de prost gust să mergi la un spectacol pentru care plătești și să fii dat pe ușa afară, ca un elev neascultător. Nota este și pentru artist și pentru local care tolerează asemenea comportamente care nu fac casă bună cu un local care se respectă și care ar trebui să se ocupe de client în primul rând.

V Violeta
28 decembrie 2017 00:50 Rezervat în data de 27 decembrie 2017 prin ialoc.ro

Sunt nemultumita deoarece concertul nu a mai avut loc si nu am fost anuntata. Nici pe facebook nu s-a postat, nici pe site-ul ceainariei Serendipity. As fi vrut sa fiu anuntata de aceasta modificare de program, mai cu seama ca invitasem 5 persoane si acel concert trebuia sa fie un cadou pentru acestea din urma. Persoanele in cauza s-au simtit obligate sa faca o consumatie nedorita si nesatisfacatoare.