Serendipity


4,0 / 16 voturi
Strada Dumbrava Roșie 12, Ştefan cel Mare, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Serendipity

Ceainărie și mai mult decât atât: librărie, wi-fi free, expoziții pictură și fotografie, seri de muzică live, workshop-uri de dezvoltare personală, ateliere de handmade, pictură pe vase ceramice și multe altele...

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Serendipity"

Păreri despre "Serendipity"

K Kati
28 septembrie 2018 17:41 Rezervat în data de 27 septembrie 2018 prin ialoc.ro

Un loc foarte cozy, intim, cu un ceai extraordinar si un serviciu bun.

G Georgiana
25 august 2018 19:01 Rezervat în data de 24 august 2018 prin ialoc.ro

Serendipity un loc minunat cu oameni, atmosfera, mici delicii de nota 10. Recomand cu drag.

Un loc chill ptr relaxare

A Adina
21 aprilie 2018 08:00 Rezervat în data de 20 aprilie 2018 prin ialoc.ro

Am făcut o rezervare pentru o masă de 4 persoane la această ceainărie cu ocazia unui eveniment cultural de folk. L-am găsit în Events Facebook ca un eveniment public, cu taxa de intrare de 30 lei/persoană. Eram foarte încântată și nerăbdătoare. Locul este drăguț, prețurile piperate 15 lei ceaiul la 0,3v/30 lei ceaiul la 0,7. Dar asta nu-i nimic. Ne-am așezat, am comandat, eram în total 10 persoane înăuntru (dntre care 6 pers prietenii artistului), a început show-ul: un domn cu chitara care mai mult recita versuri, știam pentru ce venisem și decurgea ok. În șoaptă eu, soțul și încă un cuplude prieteni ne-am dat cu părerea despre ceai. Artistul ne-a invitat afară pe motiv că "a avut o zi grea". Inițial am crezut că glumește, apoi am realizat că vorbește serios. Ne-am luat ceaiurile în mâini și am ieșit afară. Am fost foarte dezamăgită. Evenimentul era public...mergi la o ceainărie să socializezi, era un eveniment cultural, monden, cu taxă. Părerea mea este că nu am deranjat, vorbeam în șoaptă, nu am spus cuvinte ofensatoare, nu am râs tare, nu am făcut poze, nu ne-a sunat telefonul. Mi se pare de prost gust să mergi la un spectacol pentru care plătești și să fii dat pe ușa afară, ca un elev neascultător. Nota este și pentru artist și pentru local care tolerează asemenea comportamente care nu fac casă bună cu un local care se respectă și care ar trebui să se ocupe de client în primul rând.

V Violeta
28 decembrie 2017 00:50 Rezervat în data de 27 decembrie 2017 prin ialoc.ro

Sunt nemultumita deoarece concertul nu a mai avut loc si nu am fost anuntata. Nici pe facebook nu s-a postat, nici pe site-ul ceainariei Serendipity. As fi vrut sa fiu anuntata de aceasta modificare de program, mai cu seama ca invitasem 5 persoane si acel concert trebuia sa fie un cadou pentru acestea din urma. Persoanele in cauza s-au simtit obligate sa faca o consumatie nedorita si nesatisfacatoare.

Ioan Dinu
28 august 2018 13:22

Looks quite good. It is somewhat hidden from the street but still very close to the center, giving it a cozy and intimate feel. The tea was really good. I only had the chance to try iced tea which was delicious and beautifully served. They also have hookahs here with a variety of flavor options, but there's a catch. They only have one hookah per flavoring. If someone ordered the cantaloupe flavored hookah you can't get it until they finish it, but you can get any of the ones not being used at that moment. There is seating available outdoors and looks just as nice as inside. Overall there are few seats available, it is quite a small place, but this contributes to the intimate atmosphere.
Sursa: Google

Madalina Georgiana Craciun
13 iunie 2018 19:57

Lovely place! If the service could be faster it would be perfect. Be prepared for mosquitos in the summer. Still, the ambiance it's gorgeous.
Sursa: Google

Oana Visalom-Donescu
5 august 2018 13:15

Great atmosphere with live music from time to time. You can find different types of tea. But also a good glass of wine can make your evening happier. I tottaly recomand this place for relaxation, meet a friend and listen good musi or poetry.💜
Sursa: Google

andrew cherdevara
24 aprilie 2018 07:09

Really cozy and nice place. I has good food. When is warm, it has a nice terasa for enjoying the nature.
It might need a small renovation of the interiors, but it's still looking good.
Sursa: Google

agota barabas
12 iunie 2018 12:42

Great atmosphere but slow service
Sursa: Google