Serendipity


3,1 / 6 voturi
Dumbrava Roșie 12, Romană, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Serendipity

Ceainărie și mai mult decât atât: librărie, wi-fi free, expoziții pictură și fotografie, seri de muzică live, workshop-uri de dezvoltare personală, ateliere de handmade, pictură pe vase ceramice și multe altele...

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Serendipity"

Păreri despre "Serendipity"

A Adina
21 aprilie 2018 08:00 Rezervat în data de 20 aprilie 2018 prin ialoc.ro

Am făcut o rezervare pentru o masă de 4 persoane la această ceainărie cu ocazia unui eveniment cultural de folk. L-am găsit în Events Facebook ca un eveniment public, cu taxa de intrare de 30 lei/persoană. Eram foarte încântată și nerăbdătoare. Locul este drăguț, prețurile piperate 15 lei ceaiul la 0,3v/30 lei ceaiul la 0,7. Dar asta nu-i nimic. Ne-am așezat, am comandat, eram în total 10 persoane înăuntru (dntre care 6 pers prietenii artistului), a început show-ul: un domn cu chitara care mai mult recita versuri, știam pentru ce venisem și decurgea ok. În șoaptă eu, soțul și încă un cuplude prieteni ne-am dat cu părerea despre ceai. Artistul ne-a invitat afară pe motiv că "a avut o zi grea". Inițial am crezut că glumește, apoi am realizat că vorbește serios. Ne-am luat ceaiurile în mâini și am ieșit afară. Am fost foarte dezamăgită. Evenimentul era public...mergi la o ceainărie să socializezi, era un eveniment cultural, monden, cu taxă. Părerea mea este că nu am deranjat, vorbeam în șoaptă, nu am spus cuvinte ofensatoare, nu am râs tare, nu am făcut poze, nu ne-a sunat telefonul. Mi se pare de prost gust să mergi la un spectacol pentru care plătești și să fii dat pe ușa afară, ca un elev neascultător. Nota este și pentru artist și pentru local care tolerează asemenea comportamente care nu fac casă bună cu un local care se respectă și care ar trebui să se ocupe de client în primul rând.

V Violeta
28 decembrie 2017 00:50 Rezervat în data de 27 decembrie 2017 prin ialoc.ro

Sunt nemultumita deoarece concertul nu a mai avut loc si nu am fost anuntata. Nici pe facebook nu s-a postat, nici pe site-ul ceainariei Serendipity. As fi vrut sa fiu anuntata de aceasta modificare de program, mai cu seama ca invitasem 5 persoane si acel concert trebuia sa fie un cadou pentru acestea din urma. Persoanele in cauza s-au simtit obligate sa faca o consumatie nedorita si nesatisfacatoare.

andrew cherdevara
24 aprilie 2018 07:09

Really cozy and nice place. I has good food. When is warm, it has a nice terasa for enjoying the nature.
It might need a small renovation of the interiors, but it's still looking good.
Sursa: Google

agota barabas
12 iunie 2018 12:42

Great atmosphere but slow service
Sursa: Google

Andrei Taflan
9 decembrie 2017 09:38

Bad service, poor selection of teas, mediocre food. It was a great place in its heydays but will not return.
Sursa: Google

Cora-Eliana Teodoru
27 ianuarie 2018 02:57

Great tea and lovely atmosphere. Great for couples.
Sursa: Google

Dan-Mihai Dorobantu
2 septembrie 2017 22:08

Been coming here since they first opened, when the place was a quaint tea house. Now its rebranded as a bistro, but it retained the charm and quaintness. One of my favorite places in Bucharest!
Sursa: Google