Scoici si Creveti - închis permanent

0,0 / 2 voturi
Scoici si Creveti nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Accesibil
Mediteraneană
Calea Victoriei 163, Victoriei, București

Scoici si Creveti - închis permanent

0,0 / 2 voturi
Preț Accesibil
Mediteraneană
Calea Victoriei 163, Victoriei, București
Scoici si Creveti nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Restaurantul Scoici si Creveti aduce in Romania conceptul Seafood Bag ! Un mod inedit de a savura fructele de mare alaturi de sosurile noastre delicioase.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Scoici si Creveti"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre Scoici si Creveti

0,0 / 2 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Scoici si Creveti" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

C Cristina
27 iulie 2018 10:16 Rezervat în data de 24 iulie 2018

Am fost foarte incantata de locatie si mancare la prima vizita, asa ca am revenit cu un grup mai mare de prieteni. Din pacate am nimerit intr-o seara in care terasa era plina, iar serviciul a lasat cu mult de dorit. Am asteptat mai mult de 30 de minute numai ca sa primim bauturile, apoi inca 30 de minute pentru comanda. In plus, comanda a fost gresita chiar si dupa ce am asteptat atat. O atitudine aroganta a ospatarului, care nici macar nu si-a cerut scuze ca a intarziat comenzile si a uitat de cateva ori de comanda de bauturi.
Am aflat apoi ca in seara respectiva era si o promotie la scoici “All you can eat” la 49 lei de persoana. Buna ideea, doar ca pe noi nici macar nu ne-au informat de promotie.
Pacat de loc si de mancare, daca serviciile nu se ridica la acelasi nivel. Inarmati-va cu rabdare daca vreti sa mergeti aici.

C Cristina
18 iulie 2018 23:25 Rezervat în data de 18 iulie 2018

A fost o surpriza foarte placuta sa descopar acest restaurant! Terasa acoperita, parcare privata (ft apreciata tinand cont ca localul e in zona Victoriei, zona ft aglomerata), preturi ok si mancare foarte gustoasa, mai ales in combinatie cu sosurile din meniu. Cu siguranta revenim!