Restaurant Zigolini

Strada Erou Iancu Nicolae 103, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Restaurant Zigolini

Un restaurant italian autentic in centrul zonei rezidentiale din Nordul Bucurestiului.

Pasiti intr-o atmosfera relaxata, specifica unui restaurant italian autentic si incercati pastele home made, pizza Zigolini, fructele de mare sau risotto-ul pregatite de bucatarul nostru sef, chiar sub ochii Dumneavoastra.

Locuri de parcare sunt disponibile pentru clientii restaurantului in incinta Jolie Ville Galleria iar pentru o experienta completa, prezenta in locatie a unor magazine de renume ofera garantia unui shopping de calitate.

Nu uitati si de Jolie Kid's House, acolo unde cei mici se pot juca in siguranta sub supravegherea atenta a personalului autorizat, pentru ca Dumneavoastra sa va bucurati de momente de relaxare in Restaurantul Zigolini.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Zigolini"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 22:30

Caracteristici

Păreri despre "Restaurant Zigolini"

Thomas Bernert
22 noiembrie 2018 21:04

Very nice restaurant with super friendly staff, lots of choices and very delicious food. We will certainly dine here again!
Sursa: Google

Doru Julian
5 martie 2019 05:26

Nice food
Sursa: Google

Gornea Bogdan
8 februarie 2017 12:02

One of the best italian restaurants in Bucharest. The location is great if you're tired after a looong day and you want to have a great dinner.
Sursa: Google

Cosmin Carstea
20 septembrie 2016 23:33

Good quality food and fast service. Its a must.
Sursa: Google

Alexander Drula
16 martie 2019 15:26

Cred ca ma tin de 1 an sa las un review :)....Atat Zigolini si Mandarin sunt 2 restaurante de nota 10. Mancare buna, proaspătă făcută pe loc si delicioasă.
Sursa: Google