Restaurant Delea Noua

0,0 / 1 vot
Preț Moderat
Românească
Strada Delea Nouă 32, Alba Iulia, București

Restaurant Delea Noua

0,0 / 1 vot
Preț Moderat
Românească
Strada Delea Nouă 32, Alba Iulia, București
Rezervă o masă online
Delea Nouă este un restaurant cu specific romanesc, situat în centrul capitalei este unul din restaurantele de elită cu specific românesc din Bucureşti. Doar aici poţi savura cele mai bune preparate tradiţionale româneşti gătite autentic, muzică live de petrecere şi spectacol de obiceiuri şi tradiţii româneşti puse în scenă cu măiestrie de un formidabil ansamblu folcloric. Te vei întreba poate cum face parte din restaurantele de elită dacă nici nu ai auzit de el. Poate că numele restaurantului nu vă spune nimic, sau poate doar veţi întui că a preluat numele străzii pe care se află (Delea Noua nr.32). Dar dacă v-am spune că în trecut el a purtat numele “Restaurant La 2 Lei”? Acum vă sună cunoscut? Cu o tradiţie de peste 10 ani, “Restaurantul La 2 Lei” a reuşit sa treacă peste perioade de tranziţie, având suişuri şi coborâşuri ca orice afacere. Recent renovat, restaurantul “La 2 Lei”, a păstrat doar lucrurile bune şi s-a transformat în restaurantul “Delea Noua”. Purtând haine noi de sărbătoare, restaurantul “Delea Noua”, nu numai că oferă o cină in stil tradiţional românesc şi un program de divertisment, ci oferă o incursiune in cultura şi bucataria tradiţional românească, fară a te face sa te simţi pe meleaguri străine.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Delea Noua"

Program

Luni - Duminică
09:00 - 02:00

Caracteristici

Păreri despre Restaurant Delea Noua

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Restaurant Delea Noua" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

V Victor
7 decembrie 2019 00:16 Rezervat în data de 6 decembrie 2019

cfabio
2 noiembrie 2023 23:12

Truly traditional Romanian restaurant. Great food and very friendly staff. 10/10
Sursa: Google

Shaikat
8 septembrie 2023 20:05

They are always late, I mean very late, when you order online via glovo, Tazz.
Sursa: Google

Paweł
4 aprilie 2023 21:51

the waiter at the entrance smells like a fraud food not good not seasoned undercooked you have to be careful what you order because each item is later billed separately so a dish for 60 lei can be a dish for 120 and payment only in cash of course I didn't get a receipt
Sursa: Google

Daniel
28 aprilie 2016 19:23

The food is good and the prices are reasonable. I recommend the lunch menu at 18 lei, if you work nearby. They also deliver. The inside has traditional Romanian architecture and sometimes they also have traditional music.
Sursa: Google

Lydya
12 ianuarie 2023 15:49

The food was ok and served pretty fast, nothing outstanding but good value for the money 30ron for menu of the day,
Sursa: Google