Restaurant Delea Noua

Strada Delea Nouă 32, Alba Iulia, București
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Restaurant Delea Noua

Delea Nouă este un restaurant cu specific romanesc, situat în centrul capitalei este unul din restaurantele de elită cu specific românesc din Bucureşti. Doar aici poţi savura cele mai bune preparate tradiţionale româneşti gătite autentic, muzică live de petrecere şi spectacol de obiceiuri şi tradiţii româneşti puse în scenă cu măiestrie de un formidabil ansamblu folcloric.

Te vei întreba poate cum face parte din restaurantele de elită dacă nici nu ai auzit de el. Poate că numele restaurantului nu vă spune nimic, sau poate doar veţi întui că a preluat numele străzii pe care se află (Delea Noua nr.32). Dar dacă v-am spune că în trecut el a purtat numele “Restaurant La 2 Lei”? Acum vă sună cunoscut? Cu o tradiţie de peste 10 ani, “Restaurantul La 2 Lei” a reuşit sa treacă peste perioade de tranziţie, având suişuri şi coborâşuri ca orice afacere. Recent renovat, restaurantul “La 2 Lei”, a păstrat doar lucrurile bune şi s-a transformat în restaurantul “Delea Noua”.

Purtând haine noi de sărbătoare, restaurantul “Delea Noua”, nu numai că oferă o cină in stil tradiţional românesc şi un program de divertisment, ci oferă o incursiune in cultura şi bucataria tradiţional românească, fară a te face sa te simţi pe meleaguri străine.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Delea Noua"

Program

Luni - Duminică
09:00 - 02:00

Caracteristici

Păreri despre "Restaurant Delea Noua"

Buzatu Sebastian
16 mai 2019 13:16

Good home made food at decent prices. The smell could be better but overall a good experience!
Sursa: Google

Gaby Popescu
19 iunie 2019 14:09

Good for its offer and category
Sursa: Google

Dragos
7 mai 2019 09:57

The food is good but the service is not so great.
Sursa: Google

Bartek Poręba
31 mai 2019 21:33

All good traditional romanian dishes
Sursa: Google

Don Laur
17 mai 2019 15:07

Romanian dishes , and atmosphere
Sursa: Google