Pizzeria Volare

Calea Vacaresti 203B, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Pizzeria Volare

Pizzeria Volare București e colțișorul de Italia în care te retragi după ce ai revenit dintr-o vacanță în Cizmă și nu ești pregătit spiritual să te întorci pe de-a-ntregul.

Localul este mic, de doar 24 de locuri, și decorat în stilul restaurantelor de provincie din Italia. Pizza, făcută în stilul clasic italian, este coaptă într-un cuptor cu lemne doldora de flăcări și însoțită de muzica specifică peninsulei.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pizzeria Volare"

Păreri despre "Pizzeria Volare"

A Alexandru
23 februarie 2018 00:20 Rezervat în data de 22 februarie 2018 prin ialoc.ro

Locul este mult mai dragut decat apare in poze(probabil conteaza si faptul ca am fost seara), atmosfera foarte placuta, ai spune dupa 10-20 de minute ca esti intr-un orasel din Italia. Masa a fost rezervata conform rezervarii facute, persoana care ne-a servit a fost politicoasa si cu toate ca aperitivul care mi-a fost sugerat nu m-a impresionat ca gust (bruschete cu mozzarella si prosciuto cred si rosii confiate), am apreciat calitatea produselor, se simte in gust ca nu sunt ingrediente ieftine, nu este pizza tip fast-food este o pizza de calitate. Am incercat pizza quatro formaggi si pizza di david (cu topping de pui adaugat). Ambele au fost gustoase si nu si-au modificat gustul nici dupa jumatate de ora. Dupa aceasta experienta m-am decis ca decat sa mananc de doua ori pe luna pizza oriunde, mai bine vin o data pe luna in acest loc si sa am parte de o experienta frumoasa ! Recomand cu caldura.

A Angelica
22 februarie 2018 08:49 Rezervat în data de 21 februarie 2018 prin ialoc.ro

Ne-a placut foarte mult, local micut si dragut, mancare foarte buna.

M Mircea-marianov
17 februarie 2018 23:02 Rezervat în data de 17 februarie 2018 prin ialoc.ro

Mancare bună, personal amabil și atent, amenajare interioară cochetă și chic.

B Bogdan
26 ianuarie 2018 15:44 Rezervat în data de 24 ianuarie 2018 prin ialoc.ro

Pizza buna, ambianta placuta, preturi decente. Pe scurt, o experienta agreabila. Singurul minus a fost ca s-a incurcat chelnerul la o comanda in ceea ce priveste una din pizza comandate (ne-a adus Quattro Carne in loc de Pizza Casei) insa nu a fost rea nici varianta "surpriza". O sa mai venim aici, merita pt ca e pizza buna!

C Costi
9 octombrie 2017 17:44 Rezervat în data de 5 octombrie 2017 prin ialoc.ro

O pizza atat de buna cum nu am mai mancat de foarte mult timp. Excelenta!
Am gustat si mi-a placut foarte mult si portia generoasa de midii in sos rosu cu toate ca nu sunt amator de fructe de mare.
Recomand!!

R Rodica
29 septembrie 2017 22:34 Rezervat în data de 29 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Pizza foarte buna, atmosfera intima, servire rapida, ne-a placut :)

A Ana-maria
30 august 2017 07:35 Rezervat în data de 29 august 2017 prin ialoc.ro

Atmosfera similara cu cea din Italia!! Local mic, decor simplu si autentic. Am mancat cea mai buna pizza din Bucuresti, ce mi-a adus aminte de gustul celei din Italia. Atentie insa, daca va comandati pizza, trebuie sa va uitati la cea cu mozzarela di buffala, deoarece celelalte sunt facute la fel ca si cele pe care le-ati mai mancat pana acum.