Piranha


3,9 / 18 voturi
Independenței 313A, Regie, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Piranha

Clubul Piranha își propune să vă țină la curent cu ultimele noutăți:
concerte, promoții, poze de la evenimente și ..concursuri!

Este cea mai mare și mai verde terasa din București, care are posibilitatea de a găzdui peste 800 de persoane. Cele peste 150 de mese sunt înconjurate de copaci de tot felul, iarbă și flori. Și, bineînțeles, că nu degeaba i se spune "Piranha": în ochiul de apă sunt "cazați", printre nuferi, furioșii de apă dulce! Pe "malul" unde ne instalăm comod se uită lung la noi o gașcă pestriță de papagali, iguane, porumbei, câini Amstaff și pisici. Să nu uităm de foișoare, umbrele, dar mai ales de enorma scenă profesională acoperită, cu lumini și instalații de sonorizare, gazda concertelor!

Cel mai exotic club din capitală cu cea mai verde terasă te așteaptă să experimentezi cel puțin o dată atmosfera specifică naturii!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Piranha"

Păreri despre "Piranha"

A Andrei
20 iunie 2019 00:19 Rezervat în data de 19 iunie 2019 prin ialoc.ro

La o masa mai mare cu multe pe bon am avut surpriza neplacuta sa observ lucruri pe care nu le am comandat, ca poate nu se observa printre celelalte...
Acelasi respect pentru clienti de acum cativa ani. Iar preturile nu sunt tocmai mici, mai ales pentru calitatea oferita.
Pentru mine e de evitat locatia!

V Victor
13 martie 2019 10:54 Rezervat în data de 12 martie 2019 prin ialoc.ro

Se astepta destul de mult dupa ospatari, dar in rest numai de bine.

R Roxana
14 august 2018 21:01 Rezervat în data de 14 august 2018 prin ialoc.ro

Mâncarea este extraordinar de buna...doar că servirea lasă de dorit. După o oră în care nu s-a zis că vine imediat sa ia comanda...nu a venit nimeni. Am comandat băuturi care nu au venit dar au ajuns pe nota, ne-am ridicat și am plecat. Îmi pare foarte rău pentru aceasta experiență mizerabilă. Mâncarea rămâne în continuare foarte buna :)

Lucreția Pop
10 august 2019 15:07

Nice place, laid back atmosphere, good food. The service could be a bit faster, though. Went there last time with a group of friends, there must have been around 30 clients in the whole place including us and the staff was unbelievably slow. We ended up taking our drinks from the bar, but had to wait more than half an hour for something that normally takes 15 minutes.
Sursa: Google

alex dumitru
8 august 2019 23:45

Very nice place to have a beer and relax.
Big downsides:
- there are pieces of broken glass everywhere on the ground so it might be unsafe at times
- they seem to be very understaffed. You have to wait quite a lot for your order
Sursa: Google

Catalin Simion
18 iulie 2019 19:52

They have great food and good service. The place offers the feeling of a tavern in the middle of the forest. There are a lot of trees and, there's even a coy pond. I loved the place and if you're ever in the area you shouldn't miss it
Sursa: Google

Radu Bălăşoiu
22 iulie 2019 21:22

The place is like an oasis in the middle of the city, but the waiter was snarky. Just because we moved to another table, he said we would have to get our own drinks from the first table. Plus... the wait is long.
Sursa: Google

Dana Ninulescu
30 mai 2019 10:58

Nice garden. Dog friendly. Good food & drinks. Perfect for hang out with your friends
Sursa: Google