Parol Bistro - închis permanent


0,0 / 1 vot
Strada Popa Nan 95, Traian, București
Parol Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Preț Moderat

Parol Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Parol nu este doar un bistro. Este un concept asa cum sugereaza si numele. Pentru a intelege la ce ne-am gandit prin #artbistro haideti sa ne cunoasteti un pic. Despre noi, cei 4 care au gandit si lucrat la acest proiect: Bogdan, Andrei, Iulia si Gianina, prieteni vechi. Gusturile si pasiunile comune au tinut prietenia noastra vie de-a lungul timpului. Ne plac locurile si lucrurile care spun o poveste, restaurantele cu personalitate si identitate. care au acel “je ne sais quoi”. Ei bine, am reusit sa ne dam seama care este acel ceva pentru noi si am gandit Parol Art Concept Bistro pe gustul si sufletul nostru. Suntem gurmanzi, dar pe langa o mancare calda apreciem si atmosfera. Pentru noi, reteta unei atmosfere placute: - o locatie intima - mancare si bautura cu gust - decoruri deosebite Ideea de arta din Parol vine din propriile pasiuni neimplinite. Ne dorim sa oferim sansa oamenilor talentati, la inceput de drum asemeni noua, sa-si expuna operele si sa fie admirati de toti cei ce ne calca pragul. Ei decid pentru cat timp si in ce conditii. Nu e nevoie decat de disponibilitate si putin curaj. Ne-am creat deja o retea de prieteni priceputi, cu care colaboram: fotografi, pictori. Abia asteptam sa scoti si tu artistul din tine si sa marim reteaua. Situatia arata cam asa: - noi castigam un decor unic, interesant, cu carcater eclectic intr-un spatiu vintage. - tinerii artisti castiga admiratie, se deschid drumuri noi catre recunoastere. - oaspetii nostri au parte de o experienta aparte, se delecteaza cu o mini galerie de arta in timp ce savureaza din bucatele pe care le ofera Parol.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Parol Bistro"

Program

Luni
Închis
Marți - Joi
10:00 - 22:00
Vineri - Sâmbătă
10:00 - 23:00
Duminică
12:00 - 21:00

Caracteristici

Păreri despre "Parol Bistro"

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Parol Bistro" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

A Alexandra
22 septembrie 2020 21:56 Rezervat în data de 22 septembrie 2020

eugen
26 septembrie 2020 18:46

Everything I heard about this place was true! The food was great, the staff was super friendly and helpful, and the place looked really good and clean. You should definitely put Parol on your go to places in Bucharest.
Sursa: Google

Ioana
23 august 2020 16:33

Had a small party at their place. Food was excellent and the staff very friendly. They're open to prepare other types of food than the menu.
Sursa: Google

Adrian
12 august 2020 00:12

One of the best places you can relax and and have a good beer and eat something good. Extraordinary atmosphere.
Sursa: Google

Nick
24 iulie 2020 23:01

Good food, great cocktails, small but cool outdoor place, the inside looks even nicer. Good service, but above average prices.
Sursa: Google

Simona
14 iulie 2020 12:28

Tasty food, cozy place, lovely music, cool staff.
Sursa: Google