Noeme
Noeme
4,9 / 410 voturiTrei surori si un restaurant. Mai intai a fost Bistro Guxt, restaurantul in care timp de 2 ani am vrut sa vedem ce se intampla cand pasiunea dintr-un hobby devine ingredientul principal al unui business. Si pentru ca a iesit ceva bun si multor oameni le-a placut am decis sa ducem totul la un nivel care sa ne reprezinte identitatea si valorile noastre. Bistro Guxt s-a dat de trei ori peste cap si a aparut Noeme, un restaurant cu o bucătărie rafinată neastâmpărată, prin care ne propunem să aducem mai multă relaxare pe scena de fine dining din Capitală. Aceeasi echipa in care fiecare dintre noi crede in sustenabilitate si responsabilitatea pentru oameni, mediu inconjurator si ingrediente. Noua noastra casa este o vilă istorică cu o arhitectură în stil eclectic, situată in cartierul evreiesc.
Program
- Luni
- Închis
- Marți - Sâmbătă
- 17:00 - 23:00
- Duminică
- Închis
Caracteristici
Păreri despre Noeme
Desi au unele feluri de mancare bune (cum ar fi caracatita slow cooked), multe sunt cel mult mediocre, cu mult sub alte restaurante de fine dining din Bucuresti. Ce mi-a ramas in minte ca experiente deosebit de neplacute au fost gnocchi deep fried intr-un ulei (vegetal?) care acapareaza toata farfuria si un desert care avea doar gust de zahar, ca la orice cofetarie dintr-un mall.
Singurul motiv pentru care am dat 3 stele in loc de 2 e ospatarul care probabil a fost cel mai bine pregatit ospatar pe care l-am avut in Romania, un domn cu accent frantuzesc.
Alte minusuri pe langa mancare:
- meniul de pe site nu e acelasi cu meniul din locatie
- in restaurant se aude tot timpul radio, ar fi putut sa isi faca un playlist mai elegant
Fine dining in Bucharest: Inventive Romanian-French cuisine with a lot of elaborate flavours, textures and eye catching effects based on mainly local ingredients. No tasting menus, but a la carte with a choise between a limited number of starters, mains and deserts - all extremely well prepared and tastefull. Excellent wine card too, primarily Romanian wines. Really a very good restaurant in its category (in Michelin terms). Price level around 1000-1200 lei for two persons wine included. Actually an astonishing experience.
Totul la superlativ!!
Gustul, servirea, ambianța și preparatele!
Very creative new menu! I enjoyed the octopus based dish — exceptional attention to detail, quality ingredients and an impressive presentation on the plate. The same quality ambiance as always: relaxed, welcoming and quiet elegance.