Naneti

Strada Hatmanul Arbore 12, Floreasca, București

Rezervă gratuit la Naneti

Naneti e, cum s-ar spune, o lucrare a sufletului, un proiect pe care l-am început în familie, din dragoste pentru mâncarea bună și bucuria de a trăi.

Împărtășim – eu, soția mea și fiul nostru – o pasiune comună pentru gastronomia și modul de viață al italienilor, cu bucuria lor de a savura mâncăruri simple, pregătite cu grijă. Iubim acea Italie pe care o simțim aproape: cu arome simple și delicioase, cu oameni dragi strânși în jurul mesei, vorbind, glumind, discutând aprind despre fotbal, căsătorii, afaceri, politică, mâncare, vin… Plin de viață.

Așa suntem noi, așa e și Naneti: un loc primitor, animat, vesel și colorat, pentru cei care au nevoie de relaxare ori de o pauză, pentru prietenii care vor să se revadă, pentru antreprenorii care pun la cale planuri ambițioase, pentru ieșit în oraș, pentru distracție, pentru cei care au ratat prânzul, pentru turiștii lihniți de foame, pentru tinerii care ies la o Cola și pentru pretențioșii care vor să vadă cât de bună e pizza gourmet. E un loc construit ca pentru mine, dar pentru voi.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Naneti"

Program

Luni - Vineri
11:00 - 19:00
Sâmbătă
12:00 - 19:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Naneti"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Naneti" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Natalia
25 septembrie 2020 10:06

Real italian pizza. Small place but makes delivery!
Sursa: Google

Sorana
9 iulie 2020 13:28

Great pizza, very nice staff, small but very cool location.
Sursa: Google

Cristiana
20 februarie 2019 14:18

Very tasty pizza, crunchy & authentic (crust lover here), carefully made with Italian ingredients and very good desserts (heads up for Nutellina).
Sursa: Google

Florin
17 februarie 2019 22:46

Real Italian pizza & friendly staff
I went in here with some friends and we shared pizza, it was delicious, big portions with plenty of ingredients, very well mixed together. Overall one of the best pizzas in the area.
Sursa: Google

Razvan
12 decembrie 2019 12:55

One of the pizza in town, crafted by passionate people. You should try Al Tartuffo and Provolone, exquisite taste! And don't forget the Nutellina (Nutella pizza).
Sursa: Google