Modigliani Restaurant

Nicolae Balcescu 4, Universitate, București
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Modigliani Restaurant

Modigliani – pasta e carne se afla la kilometrul 0 al orasului, la parterul Hotelului InterContinental, cu intrare atat din hotel, cit si din Strada Batiste, fiind inconjurat de un spatiu verde si de o terasa care ii confera eleganta si tihna de care avem nevoie la cina, dupa o zi agitata.

Cunoscut in trecut sub numele de Madrigal, noul Modigliani- pasta e carne are toate ingredientele unui restaurant italian autentic: delicii culinare preparate cu pricepere de un bucatar sef italian, după reţete italiene, cu ingrediente originale, insotite de vinuri din podgorii italiene renumite. Apoi, decorul clasic si atmosfera creata de lumanari si reproducerile dupa picturile celebrului Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seara romantica, dar si pentru o cina de afaceri, cu o autentica savoare italiană.

La Modigliani – pasta e carne, cina începe cu „tapenade” din partea casei si o selectie apetisanta de Antipasti, urmata de supe aromate. Pastele italiene de casa sunt bineinteles vedetele serii, dar puteti alege şi una dintre specialitatile Bucatarului Sef, Cristian Marino.

Cei indragostiti de preparatele la gratar vor gasi la Modigliani de la cotlet de porc romanesc pina la celebra vita argentiniana. Va invitam sa descoperiti deserturile miraculoase si vinurile italiene alese cu pricepere de somelierul nostru.

In 2015, Modigliani – pasta e carne a primit, pentru al patrules an consecutiv, certificarea “Ospitalità Italiana”, cu ocazia evenimentului "Made in Italy", organizat de Camera de Comert Romano-Italiana. Acest premiu se acorda restaurantelor italiene care se disting prin sustinerea si promovarea valorilor adevaratei ospitalitati si bucatarii italiene in lume.

Pe celebrul site de recomandari TripAdvisor, Modigliani – pasta e carne este unul dintre cele mai bine cotate restaurante italiene din Bucuresti, fiind mentionat si in ghidul “Best Food in Bucharest”, 2015.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Modigliani Restaurant"

Program

Luni - Sâmbătă
16:00 - 23:30
Duminică
18:00 - 23:30

Caracteristici