Modigliani Restaurant [se va deschide curând]


3,3 / 1 vot
Nicolae Balcescu 4, Universitate, București
Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Modigliani Restaurant

Modigliani – pasta e carne se afla la kilometrul 0 al orasului, la parterul Hotelului InterContinental, cu intrare atat din hotel, cit si din Strada Batiste, fiind inconjurat de un spatiu verde si de o terasa care ii confera eleganta si tihna de care avem nevoie la cina, dupa o zi agitata.

Cunoscut in trecut sub numele de Madrigal, noul Modigliani- pasta e carne are toate ingredientele unui restaurant italian autentic: delicii culinare preparate cu pricepere de un bucatar sef italian, după reţete italiene, cu ingrediente originale, insotite de vinuri din podgorii italiene renumite. Apoi, decorul clasic si atmosfera creata de lumanari si reproducerile dupa picturile celebrului Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seara romantica, dar si pentru o cina de afaceri, cu o autentica savoare italiană.

La Modigliani – pasta e carne, cina începe cu „tapenade” din partea casei si o selectie apetisanta de Antipasti, urmata de supe aromate. Pastele italiene de casa sunt bineinteles vedetele serii, dar puteti alege şi una dintre specialitatile Bucatarului Sef, Cristian Marino.

Cei indragostiti de preparatele la gratar vor gasi la Modigliani de la cotlet de porc romanesc pina la celebra vita argentiniana. Va invitam sa descoperiti deserturile miraculoase si vinurile italiene alese cu pricepere de somelierul nostru.

In 2015, Modigliani – pasta e carne a primit, pentru al patrules an consecutiv, certificarea “Ospitalità Italiana”, cu ocazia evenimentului "Made in Italy", organizat de Camera de Comert Romano-Italiana. Acest premiu se acorda restaurantelor italiene care se disting prin sustinerea si promovarea valorilor adevaratei ospitalitati si bucatarii italiene in lume.

Pe celebrul site de recomandari TripAdvisor, Modigliani – pasta e carne este unul dintre cele mai bine cotate restaurante italiene din Bucuresti, fiind mentionat si in ghidul “Best Food in Bucharest”, 2015.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Modigliani Restaurant"

Program

Luni - Sâmbătă
16:00 - 23:30
Duminică
18:00 - 23:30

Caracteristici

Păreri despre "Modigliani Restaurant"

Wendi Brown
13 mai 2018 11:52

F-A-B-U-L-O-U-S!! I was not able to take off for my birthday, which led me to search for a wonderful restaurant for dinner. I found it at Modigliani Restaurant. Reluca provided me the BEST CUSTOMER SERVICE in the world! The food was mouth-watering good! My friend and I thought the food was excellent! Raluca and her staff accommodated all of my special needs. They made me a special HAPPY BIRTHDAY treat. I will definitely return to this restaurant. I recommend Modigliani Restaurant to EVERYONE!
Sursa: Google

Ed Westerweele
21 mai 2018 23:01

Very nice restaurante, good service from Limy and Josh. Don't forget to try the local Chardonnay which is really excellent!
Sursa: Google

Alain Favier
1 ianuarie 2018 20:58

Very nice italian restaurant in the intercontinental bucharest. Very good food quality of italian food.
Sursa: Google

Adrian Racaru
8 martie 2018 22:00

Nice location, prices a bit up compared to service
Sursa: Google

Rodolphe Huret
16 decembrie 2017 20:12

Great place for Italian food
Sursa: Google