Modigliani Restaurant

Nicolae Balcescu 4, Universitate, București
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Modigliani Restaurant

Modigliani – pasta e carne se afla la kilometrul 0 al orasului, la parterul Hotelului InterContinental, cu intrare atat din hotel, cit si din Strada Batiste, fiind inconjurat de un spatiu verde si de o terasa care ii confera eleganta si tihna de care avem nevoie la cina, dupa o zi agitata.

Cunoscut in trecut sub numele de Madrigal, noul Modigliani- pasta e carne are toate ingredientele unui restaurant italian autentic: delicii culinare preparate cu pricepere de un bucatar sef italian, după reţete italiene, cu ingrediente originale, insotite de vinuri din podgorii italiene renumite. Apoi, decorul clasic si atmosfera creata de lumanari si reproducerile dupa picturile celebrului Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seara romantica, dar si pentru o cina de afaceri, cu o autentica savoare italiană.

La Modigliani – pasta e carne, cina începe cu „tapenade” din partea casei si o selectie apetisanta de Antipasti, urmata de supe aromate. Pastele italiene de casa sunt bineinteles vedetele serii, dar puteti alege şi una dintre specialitatile Bucatarului Sef, Cristian Marino.

Cei indragostiti de preparatele la gratar vor gasi la Modigliani de la cotlet de porc romanesc pina la celebra vita argentiniana. Va invitam sa descoperiti deserturile miraculoase si vinurile italiene alese cu pricepere de somelierul nostru.

In 2015, Modigliani – pasta e carne a primit, pentru al patrules an consecutiv, certificarea “Ospitalità Italiana”, cu ocazia evenimentului "Made in Italy", organizat de Camera de Comert Romano-Italiana. Acest premiu se acorda restaurantelor italiene care se disting prin sustinerea si promovarea valorilor adevaratei ospitalitati si bucatarii italiene in lume.

Pe celebrul site de recomandari TripAdvisor, Modigliani – pasta e carne este unul dintre cele mai bine cotate restaurante italiene din Bucuresti, fiind mentionat si in ghidul “Best Food in Bucharest”, 2015.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Modigliani Restaurant"

Program

Luni - Sâmbătă
16:00 - 23:30
Duminică
18:00 - 23:30

Caracteristici

Păreri despre "Modigliani Restaurant"

Alain Favier
1 ianuarie 2018 20:58

Very nice italian restaurant in the intercontinental bucharest. Very good food quality of italian food.
Sursa: Google

Rodolphe Huret
16 decembrie 2017 20:12

Great place for Italian food
Sursa: Google

Victor Pigeon
11 februarie 2017 15:54

Very good restaurant serving high quality meat for a reasonable price.
Sursa: Google

David Boclé
17 ianuarie 2016 12:34

Such a wonderful place !!
Waiters are doing the best that they can all night so you can have your best one :)
The food, the food !!! I had some Italian staters which were a real treat, and a Argentinian steak which blew my mind !
At the end, if you are interested in deserts, they do not come bring you the menu, but come with the five possible desert options and you chose on the spot which one looks the nicest :p Pretty neat way of chosing if price is no issue to you.
All in all, expensive place, but worth for me !
Sursa: Google

Andreea Grama
20 aprilie 2017 22:08

E bun, recomand!!
Sursa: Google