Maison Mignon

Strada Frumoasa 2, Victoriei, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Maison Mignon

Placerea de a manca, gatitul ridicat la rangul de arta… sofisticata si rafinata, bucataria franceza este fara indoiala pretentioasa si exigenta, un stil de viata perfectionist care este dat de devotamentul si originalitatea cu care bucatarii isi trateaza oaspetii.

Toate acestea au dus la crearea unei bucatarii foarte diversificate si care nu putea exista fara a o asocia obligatoriu cu rodul vitei de vie, cea mai placuta si desfatatoare licoare: VINUL.

Francezii sunt ferm convinsi ca exista o bautura potrivita pentru fiecare fel de mancare si ocazie. Vinul se bea la masa, dar rar fara mancare.

Cea mai buna reprezentatie in acest sens este data chiar in centrul Micului Paris, pe strada Frumoasa, numarul 2, la Maison Mignon, unde odata ajunsi, chiar si cei mai pretentiosi clienti vor avea parte de un rasfat culinar grandios, preparate din bucataria traditionala si internationala asociate cu cele mai fine vinuri.

Trecutul si prezentul se contopesc armonios in acest mic si cochet bistro parizian unde restaurantul, un spatiu intim, elegant si rafinat este completat de o crama atinsa de negura vremii, veche de aproape doua secole.

Odata ce ne-ati trecut pragul cel mai greu lucru va fi sa ne despartim, dar, cu siguranta o sa va doriti sa reveniti cat mai repede!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Maison Mignon"

Păreri despre "Maison Mignon"

Fratila Sorin
15 octombrie 2017 00:53

Worse restaurant I ever saw. On the check was added a bottle of wine, but we only ordered a glass of that wine. The bartender said that is doing often and was very rude. Go somewhere else.
Sursa: Google

Adrian Codreanu
4 octombrie 2017 10:53

Great service and food.
Sursa: Google

ccod
10 iulie 2017 18:42

Dont order the beef schnitzel, you'll get a 1 mm thick 50 lei cracker
Sursa: Google

Marius Balea
16 mai 2017 11:27

Great price / quality.
Sursa: Google

Silviu Stroe
3 iunie 2016 17:03

They have really good beef meat. The service is above average and the prices are a bit high.
Sursa: Google