La Samuelle

Charles de Gaulle 3-5, Aviatorilor, București

Preț Moderat

Când vrei să ieși în oraș?

Rezerva gratuit o masă la La Samuelle

Cu un meniu captivant si creativ, care te invita la o calatorie culinara in jurul lumii, cu retete internationale reinterpretate maiestuos de bucatarul sef Sami Corodianu si o atmosfera primitoare si confortabila, a carei tema de design interior este desprinsa din aventurile marilor exploratori ai lumii sau din peripetiile personajelor lui Jules Verne restaurantul “La Samuelle” este locul, care, cu siguranta va crea multe povesti si amintiri frumoase, si cel mai important va satisface poftele gastronomice ale celor mai impatimiti gurmanzi. Este destinatia in care te vei simti in fiecare zi ca intr-o vacanta croita special pentru tine, calatorule….

Ai pofta de un City break? La aperitiv te poti rasfata cu un Tokio Shrimp Ceviche, avocado & caviar sau o deliciosa Melbourne Cream of Asparagus Soup.

Ai pofta de aventura? Schimba registrul de calatorie cu cel de Explorer. Savureaza in tihna un Marco Polo Asian octopus with vegetable cous-cous.

Pentru savoare intensa, eleganta si stil, cultura si istorie alege stilul Gourmet si delecteaza-te cu un Alexander the Great beef medallion.

La finalul festinului iti recomand sa nu ignori desertul in stil Artisan, un Michelangelo Pana cotta, cu jeleu de portocale si piper rosu, care-ti va cuceri complet simturile.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Samuelle"

Păreri despre "La Samuelle"

R Roham
19 ianuarie 2017 21:27 Rezervat în data de 18 ianuarie 2017 prin ialoc.ro

After living in Romania for a while honestly it was the first time I enjoyed my time when I was in some restaurant! The food it's excellent, the waiter is 100% professional! The price is a bit high but it worth it for sure when you enjoying your time! :)) I totally recommend it!

Peter Stanley
27 iulie 2017 13:58

Everything on the menu is delicious. The staff is outstanding. And our 2 year old highly recommends the pasta. I'd give 6 stars if I could.
Sursa: Google

Radhakrishna Sattuluri
20 august 2017 12:39

We asked for a vegan food and the chef made nice recipes not in the menu
It is like a family managed restaurant with good service and close attention
Sursa: Google

Claude M
3 august 2017 07:06

nice restaurant, indoor and on the patio. good high priced food but service is good
Sursa: Google

C Alecs
16 iulie 2017 22:50

Great food and serving but prices are a little high.
Sursa: Google

Radu D. Bogdan
18 februarie 2017 11:25

Very good food, very good service. The dishes are a specialty. The chef comes personally in the dining room and asks guests if the food is good.
Good place for couples
Sursa: Google