La Samuelle

Charles de Gaulle 3-5, Aviatorilor, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la La Samuelle

Cu un meniu captivant si creativ, care te invita la o calatorie culinara in jurul lumii, cu retete internationale reinterpretate maiestuos de bucatarul sef Sami Corodianu si o atmosfera primitoare si confortabila, a carei tema de design interior este desprinsa din aventurile marilor exploratori ai lumii sau din peripetiile personajelor lui Jules Verne restaurantul “La Samuelle” este locul, care, cu siguranta va crea multe povesti si amintiri frumoase, si cel mai important va satisface poftele gastronomice ale celor mai impatimiti gurmanzi. Este destinatia in care te vei simti in fiecare zi ca intr-o vacanta croita special pentru tine, calatorule….

Ai pofta de un City break? La aperitiv te poti rasfata cu un Tokio Shrimp Ceviche, avocado & caviar sau o deliciosa Melbourne Cream of Asparagus Soup.

Ai pofta de aventura? Schimba registrul de calatorie cu cel de Explorer. Savureaza in tihna un Marco Polo Asian octopus with vegetable cous-cous.

Pentru savoare intensa, eleganta si stil, cultura si istorie alege stilul Gourmet si delecteaza-te cu un Alexander the Great beef medallion.

La finalul festinului iti recomand sa nu ignori desertul in stil Artisan, un Michelangelo Pana cotta, cu jeleu de portocale si piper rosu, care-ti va cuceri complet simturile.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Samuelle"

Păreri despre "La Samuelle"

A Andrada
3 decembrie 2017 23:48 Rezervat în data de 3 decembrie 2017 prin ialoc.ro

Servicii impecabile! Mancare de 5stele! Foarte atenti la client si o atmosfera placuta!

I Ioana
25 noiembrie 2017 20:18 Rezervat în data de 25 noiembrie 2017 prin ialoc.ro

Mancare excelenta, serviciu prompt si profesionist, atmosfera placuta.

I Iulia
20 octombrie 2017 23:04 Rezervat în data de 20 octombrie 2017 prin ialoc.ro

Mancarea foarte buna, service-ul foarte bun, atmosfera placuta. Preturi decente. Merita incercat!

A Adelina
22 septembrie 2017 22:02 Rezervat în data de 22 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Personalul a fost extrem de amabil, ne-am simțit foarte bine, atmosfera foarte relaxanta, romantica, preparatele au fost pregătite bine și plăcut vizual și atenție la detalii. Deserturile puteau fi mai variate și mai nuanțate ca gust.
Mi-ar fi plăcut sa se tina cont în totalitate de cerințele făcute la momentul rezervării (și anume surpriza la desert pentru soțul meu, cerință neluata în calcul insa).
Per ansamblu însă experienta a fost plăcuta.

I Ionut
13 septembrie 2017 13:54 Rezervat în data de 12 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Mancare si servire Excelente! atmosfera placuta ,intima.Recomand!

A Aurelia
30 august 2017 17:26 Rezervat în data de 29 august 2017 prin ialoc.ro

Atmosferă plăcută personalul serviabil mâncarea elaborată dar gustul lasă puțin de dorit. Probabil că niște ingrediente mai de calitate ar face diferența.

R Roham
19 ianuarie 2017 21:27 Rezervat în data de 18 ianuarie 2017 prin ialoc.ro

After living in Romania for a while honestly it was the first time I enjoyed my time when I was in some restaurant! The food it's excellent, the waiter is 100% professional! The price is a bit high but it worth it for sure when you enjoying your time! :)) I totally recommend it!