Ivan Pescar & Scrumbia Bar


4,3 / 52 voturi
Strada Uranus 150, Rahova, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Ivan Pescar & Scrumbia Bar nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Gusturi pescărești din Delta Dunării. NO fusion. Specialități gătite de lipovence. Vinuri de Dobrogea. Restaurant & fish bar.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Ivan Pescar & Scrumbia Bar"

Păreri despre "Ivan Pescar & Scrumbia Bar"

M Mircea
31 octombrie 2018 20:21 Rezervat în data de 30 octombrie 2018 prin ialoc.ro

Ivan știe ce face !
Meniul excelent, ... si ce sa mai vorbim despre știuca !!!
Vom reveni sa încercam si restul.

D Dan
8 octombrie 2018 00:44 Rezervat în data de 7 octombrie 2018 prin ialoc.ro

Y'all absolutely have to try the Ivan Pescar plateau. No excuses!

F Francesca
2 septembrie 2018 17:03 Rezervat în data de 2 septembrie 2018 prin ialoc.ro

Delicious food every time i came here. The fish is tasty & fresh and prices are really really decent. The restaurant has a modern look and very spacious; the staff is very warm and accommodating. They serve traditional romanian dishes and drinks. If you like fish and try this place, you’ll immediately fall in love with the food here :)

V Vlad
2 iulie 2018 13:53 Rezervat în data de 30 iunie 2018 prin ialoc.ro

Locatia a fost de 7 stele, desi stilul industrial al Bursei de Marfuri nu prea se potriveste cu arhitectura preponderent lipoveneasca a zonei Deltei Dunarii.
Serviciile au fost la limita bunului simt, desi atat preluarea comenzii cat si livrarea ei au fost facute cu intarziere. Pentru ce se ofera, preturile mi se par cam piperate, avand experienta directa a bucatariei din Delta. De exemplu, Storceagul, care in Delta se ofera in doua reprize, mai intai pe o farfurie sunt prezentate bucatile de peste cu cartofi fierti si apoi primesti zeama de peste, la Ivan Pescar am primit o amarata zeama acra cu cateva bucati de peste. M-am felicitat ca am ales pastele cu rapane, caci daca e sa ma refer la scordaleaua sotiei, din nou, un fiasco total, atat din punct de vedere al prezentarii, cat si a realizarii efective a produsului. Mie mi s-a parut exact bancul acela, care spune: Nu te du cu sacul, la pomul laudat. Sincer, cei mai prost cheltuiti 200 lei. A, vinul, adus intr-un paharut, pe jumatate. Pe bune, de parca dadeati de la mamica.

S Serban
28 iunie 2018 15:03 Rezervat în data de 28 iunie 2018 prin ialoc.ro

A doua oară in restaurant, și prima data in București. Excelent ! Bucătărie autentica, Porții generoase, serviciu bun...superlativ.

A Aurelian
26 martie 2018 09:44 Rezervat în data de 25 martie 2018 prin ialoc.ro

Comunicarea referitor la rezervare foarte buna.
Am gaslit masa rezervata, servire excelenta, mancare foarte buna, calda, proaspata si gustoasa.
Am recomandat deja colegilor de birou!

N Nicoleta
12 martie 2018 11:41 Rezervat în data de 8 martie 2018 prin ialoc.ro

Buna dimineata, experienta la Ivan Pescar nu a fost una tocmai pozitiva, iata cateva exemple: limonada comandata din meniu era prezentata ca fiind de 500 ml, de fapt ti se servea maxim 300 ml intr-un pahar de” tip cantina”, portia de peste foarte mica comparativ cu pretul platit, pasta de usturoi servita la masa era extrem de amara si cu gust de ranced, am solicitat sa fie schimbata deoarece nu se putea consuma, ni s-a adus una identica dupa lungi discutii cu ospatarul care argumenta ca asa este usturoiul :)) Saramura de peste, a fost servita rece, fara usturoi , continea 3 fasii mici de ardei copt si 2 felii de morcov CRUD, felia de peste extrem de mica, exemplele pot continua in acelasi fel cu restul produselor comandate.

Pe viitor voi evita acest restaurant. Impresia generala: Dezamagitor

D Daniela
11 martie 2018 15:53 Rezervat în data de 9 martie 2018 prin ialoc.ro

Mancare foarte gustoasa, mi-au placut in mod special sardinele in ulei picant. Selectie buna de vinuri, servire ireprosabila