Hanul cu Tei


4,1 / 37 voturi
Strada Lipscani 63-65, Centrul Vechi, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Hanul cu Tei

Hanul cu Tei este locul care datorita designului impresionant si al fotografiilor ce ilustreaza scene ale Bucurestiului de altadata, dispuse pe pereti, creeaza senzatia unei calatorii in timp, in mijlocul anilor '30. Locatia spatioasa dispune si de mese cu draft incorporat, asezate pe butoaie, care pe langa faptul ca dau berariei un aer specific, ofera in plus posibilitatea fiecarui invitat sa fie propriul barman. In acest ambient se pot savura mancaruri cu specific romanesc si diferite tipuri de bere.Este gazduita de unul dintre cele mai interesante si incarcate de valoare istorica obiective turistice din Bucuresti.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Hanul cu Tei"

Păreri despre "Hanul cu Tei"

D Dana
2 iulie 2019 08:46 Rezervat în data de 26 iunie 2019 prin ialoc.ro

Ce ne-a placut: atmosfera era relaxata, ruptă de agitatia din centru și mâncarea a fost gustoasă.
Ce nu ne-a placut: chelnerii erau lenti (terasa era doar pe jumătate plina), nu ne au adus scrumiere, oliviera, bolurile pentru salata erau prea mici - nu aveai cum sa asezonezi salata fără sa o dai pe masa.

L Lavinia
23 martie 2018 08:42 Rezervat în data de 1 martie 2018 prin ialoc.ro

Preparate bune, meniu diversificat, ambientul placut, perfect pentru o seara de relaxare. Insa eu am avut nesansa de a da peste un ospatar cu mai putina experienta care nu stia absolut nimic despre ceea ce se afla in meniu, despre ce este sau nu pe stoc sau daca se poate prepara la momentul respectiv. A fost o provocare din punct de vedere al rabdarii, iar in cele din urma a si gresit comanda de desert ( care a durat o ora sa fie gata!!!). Am fost de acord sa astept, insa dupa o ora sa vina altceva... sper sa fie un caz izolat totusi, iar pe viitor sa nu mai existe expriente de genul.Am apreciat totusi profesionalismul sefului de sala care mi-a oferit un desert rece, pentru care nu ar mai fi fost nevoie sa astept, din dorinta de a indrepta lucrurile...Nu am mai stat, bineinteles....

M Mihai
22 mai 2016 17:18 Rezervat în data de 20 mai 2016 prin ialoc.ro

servire prompta (probabil si pt ca am ajuns devreme iar terasa nu era plina)
personal atent, mai ales managerul.
au avut o problema cu o rozatoare insa in mai putin de 30 de minute au chemat deratizarea.

Stefan Popa
3 iulie 2019 12:48

Good place to eat and drink. The staff is well prepared. I'm giving it 4**** because I can't seem to find anything special about it
Sursa: Google

Matei
6 mai 2019 21:06

Service was good, however the quality overall of the food and environment not perfect.
Sursa: Google

Mirela Paun
18 ianuarie 2019 17:51

A good place to stay and drink beer or a coffee. A nice environment, in a historical and old town. People and services are good.
Sursa: Google

teo anghelus
6 iulie 2019 21:50

Nice place in the heart of Bucharest
Sursa: Google

Mihaela Yovcheva
8 aprilie 2018 23:04

The place is okay. Decent prices. The salmon salad was great. We ordered some sausages which were quite spicy and the waiter didn't tell us. For drinks, we had wine by the glass and they gave us less then what you would expect a glass to have. The service was average.
Sursa: Google