Hanul cu Tei


24 recenzii
Strada Lipscani 63-65, Centrul Vechi, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Hanul cu Tei

Hanul cu Tei este locul care datorita designului impresionant si al fotografiilor ce ilustreaza scene ale Bucurestiului de altadata, dispuse pe pereti, creeaza senzatia unei calatorii in timp, in mijlocul anilor '30. Locatia spatioasa dispune si de mese cu draft incorporat, asezate pe butoaie, care pe langa faptul ca dau berariei un aer specific, ofera in plus posibilitatea fiecarui invitat sa fie propriul barman. In acest ambient se pot savura mancaruri cu specific romanesc si diferite tipuri de bere.Este gazduita de unul dintre cele mai interesante si incarcate de valoare istorica obiective turistice din Bucuresti.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Hanul cu Tei"

Păreri despre "Hanul cu Tei"

L Lavinia
23 martie 2018 08:42 Rezervat în data de 1 martie 2018 prin ialoc.ro

Preparate bune, meniu diversificat, ambientul placut, perfect pentru o seara de relaxare. Insa eu am avut nesansa de a da peste un ospatar cu mai putina experienta care nu stia absolut nimic despre ceea ce se afla in meniu, despre ce este sau nu pe stoc sau daca se poate prepara la momentul respectiv. A fost o provocare din punct de vedere al rabdarii, iar in cele din urma a si gresit comanda de desert ( care a durat o ora sa fie gata!!!). Am fost de acord sa astept, insa dupa o ora sa vina altceva... sper sa fie un caz izolat totusi, iar pe viitor sa nu mai existe expriente de genul.Am apreciat totusi profesionalismul sefului de sala care mi-a oferit un desert rece, pentru care nu ar mai fi fost nevoie sa astept, din dorinta de a indrepta lucrurile...Nu am mai stat, bineinteles....

M Mihai
22 mai 2016 17:18 Rezervat în data de 20 mai 2016 prin ialoc.ro

servire prompta (probabil si pt ca am ajuns devreme iar terasa nu era plina)
personal atent, mai ales managerul.
au avut o problema cu o rozatoare insa in mai putin de 30 de minute au chemat deratizarea.

Mihaela Yovcheva
8 aprilie 2018 23:04

The place is okay. Decent prices. The salmon salad was great. We ordered some sausages which were quite spicy and the waiter didn't tell us. For drinks, we had wine by the glass and they gave us less then what you would expect a glass to have. The service was average.
Sursa: Google

Dan Mihai
3 aprilie 2018 09:32

It's a decent pub/restaurant with a good choice of food and drinks. The atmosphere is nice and contributes to a good evening out, be it for a couple of drinks or some dinner. The staff is ok and they can recommend stuff from the menu. It's a good place for locals and tourists.
Sursa: Google

Grigoras Paul
15 martie 2018 06:17

Nice place. Good food. Sport oriented.
Sursa: Google

Liana Pătulea
11 aprilie 2018 23:07

Very nice place, friendly staff, good food!
Sursa: Google

George Cordos
16 mai 2017 14:40

The service was quick and flawless. The personnel is very kind, polite and careful with my order, and the food (I had a soup) was delicious. I stayed outside, on the terrace, where there are huge umbrellas to protect you from the sun on a hot summer day. Will definitely return here when I come to Bucharest again. Also, prices are more than decent, given the fact that Bucharest's Old Town is pretty expensive in general.
Sursa: Google