Godot Cafe-teatru

Blănari 14, Centrul Vechi, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Godot Cafe-teatru

Godot nu înseamnă doar teatru şi evenimente culturale. Atmosfera interbelică a cafenelei îmbie clienţii cu un meniu variat de băuturi pe bază de cafea, răcoritoare şi băuturi alcoolice, precum şi mâncăruri deosebite şi meniuri speciale pentru cele mai variate gusturi.
Echipa Godot invită clienţii să îşi înceapă ziua alături de ei cu un English Breakfast, să continue cu un prânz relaxant sau o întâlnire de afaceri la un file de somon cu sos de portocale şi un Mil Hojas delicios, o salată asortată sau chiar un bratwurst, iar după-masa să asculte muzică live la pian savurând o lasagna sau o salată de fructe lejeră. În plus, în aceeaşi notă inedită specifică spaţiului, clienţii care păşesc pragul Godot în timpul zilei pot savura o cafea şi o mâncare bună în timp ce asistă la repetiţiile pentru viitoarele producţii ale cafe-teatrului.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Godot Cafe-teatru"

Păreri despre "Godot Cafe-teatru"

Gabriela Nitulescu
20 august 2017 17:29

You can watch very good plays with great actors, while enjoying delicious drinks, food or desert. They also have nice parties organised here.
Sursa: Google

Mihai Tutu
20 iunie 2017 09:21

Really nice idea to have a pub where you can have a drink, dine and then stay to see a play. The service is good and the actors are talented. Drop in, you never know what will impress you here!
Sursa: Google

Stan Alexandru
23 noiembrie 2017 11:00

O locatie foarte draguta unde te poti relaxa vizionand o piesa de teatru buna si unde poti si manca. Meniul nu este foarte variat dar este ok.
Sursa: Google

Brezeanu Alin-Constantin
9 noiembrie 2017 23:38

Nice place for a dinner, some drinks and enjoy Independ theater.
Sursa: Google

Alexandru Beteringhe
27 august 2017 18:49

Great place to relax, grab a bite, drink and watch independent theater plays.
Sursa: Google