Cumpără un card cadou 🎁 | #SusținemAfacerileMici #SusținemAfacerileMici 🎁

Forno d’Oro [închis permanent]

Strada Ion Nonna Otescu 2, 13 Septembrie, București
Forno d’Oro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Preț Premium

Forno d’Oro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
O pizza coaptă pe cuptor cu lemne nu se compară cu nimic altceva. Savoarea şi gustul deosebit pe care-l au produsele astfel pregătite te vor purta pe aripile copilăriei şi te vor face mereu să revii.

Cei 15 ani de experienţă pe care Forno d’Oro i-a acumulat până în prezent ne ajuta să fim printre cei mai buni.

Pizzeriile noastre folosesc reţete tradiţionale de pizza îmbunătăţite după placul şi gustul clienţilor noştri. Aşa se explică faptul că blatul nu este nici prea pufos, nici subţire şi crocant, este exact aşa cum ţi-l doreşti.

Pizza se pregăteşte repede, dar se consumă şi mai repede. De aceea toată lumea o doreşte. Să fie cât mai mare, cât mai gustoasă şi să iasă cât mai repede din cuptor.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Forno d’Oro"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Forno d’Oro"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Forno d’Oro" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Vasile
4 iunie 2017 19:11

Good 🍕. Great offers. Delivered fast.
Sursa: Google

Alex
7 martie 2017 19:35

Tastefull pizza, good offers. No music in the restaurant
Sursa: Google

Daniel
21 mai 2018 13:19

Good pizza, bad customer services.
Sursa: Google

Innana
13 mai 2018 23:22

Servicii execrabile. Aplicația nu funcționează, am comandat de pe site și mi s-a spus că respectiva comandă nu poate fi livrată din punctul din Crângași (fără vreo explicație) și că ea poate fi livrată din punctul din 13 Septembrie, însă numai dacă ating comanda minimă pentru acea zonă (60 lei), ceea ce am refuzat. Am solicitat să se mențină comanda, iar eu o voi ridica de la punctul lor de lucru din Crângași, fără a mai fi necesară livrarea și mi s-a spus să sun (tot eu) la cei din Crângași. Am trebuit să plasez o nouă comandă pentru care mi s-a dat un timp de ridicare de 20 de minute, care nu a fost respectat, iar personalul din punctul de lucru din Crângași a fost extrem de nepoliticos, mirându-se că sunt nemulțumită de imposibilitatea lor de livrare, de imposibilitatea lor de a respecta un termen de ridicare a comenzii și spunându-mi să merg în altă parte, dacă sunt nemulțumită. Așadar, nu recomand, prestează un serviciu care nu merită încurajat.
Sursa: Google

Sabine
21 aprilie 2018 20:49

Comandam de ceva vreme la Casa Pizza si ca sa va faceti o idee, am cheltuit pana acum 5000 ron, insa in ultima vreme pizza e tot mai arsa si cu mai putine ingrediente. Azi am primit 2 pizza arse cu blat inestistent..era umflat si tare, la atingere se sfaramita. Copiii nu s-au putut atinge de pizza. Initial timpul de livrare ne-a fost dat de 60-70 min si la 40 de minute ne-am trezit cu soneria. Daca asta e pretul pentru o livrare mai rapida, pizza arsa sa nu ma pot bucura de ea, NU multumesc!!!!. Cred ca o sa renunt la aceasta pizzerie pentru moment. Dezamagire maxima!
Sursa: Google