Forno d’Oro

Strada Ion Nonna Otescu 2, Drumul Taberei, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Forno d’Oro

O pizza coaptă pe cuptor cu lemne nu se compară cu nimic altceva. Savoarea şi gustul deosebit pe care-l au produsele astfel pregătite te vor purta pe aripile copilăriei şi te vor face mereu să revii.

Cei 15 ani de experienţă pe care Forno d’Oro i-a acumulat până în prezent ne ajuta să fim printre cei mai buni.

Pizzeriile noastre folosesc reţete tradiţionale de pizza îmbunătăţite după placul şi gustul clienţilor noştri. Aşa se explică faptul că blatul nu este nici prea pufos, nici subţire şi crocant, este exact aşa cum ţi-l doreşti.

Pizza se pregăteşte repede, dar se consumă şi mai repede. De aceea toată lumea o doreşte. Să fie cât mai mare, cât mai gustoasă şi să iasă cât mai repede din cuptor.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Forno d’Oro"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Forno d’Oro"

Daniel Olaru
21 mai 2018 13:19

Good pizza, bad customer services.
Sursa: Google

Vasile Cosovanu
4 iunie 2017 19:11

Good 🍕. Great offers. Delivered fast.
Sursa: Google

Alex Dan
7 martie 2017 19:35

Tastefull pizza, good offers. No music in the restaurant
Sursa: Google

Innana Meleanca
13 mai 2018 23:22

Servicii execrabile. Aplicația nu funcționează, am comandat de pe site și mi s-a spus că respectiva comandă nu poate fi livrată din punctul din Crângași (fără vreo explicație) și că ea poate fi livrată din punctul din 13 Septembrie, însă numai dacă ating comanda minimă pentru acea zonă (60 lei), ceea ce am refuzat. Am solicitat să se mențină comanda, iar eu o voi ridica de la punctul lor de lucru din Crângași, fără a mai fi necesară livrarea și mi s-a spus să sun (tot eu) la cei din Crângași. Am trebuit să plasez o nouă comandă pentru care mi s-a dat un timp de ridicare de 20 de minute, care nu a fost respectat, iar personalul din punctul de lucru din Crângași a fost extrem de nepoliticos, mirându-se că sunt nemulțumită de imposibilitatea lor de livrare, de imposibilitatea lor de a respecta un termen de ridicare a comenzii și spunându-mi să merg în altă parte, dacă sunt nemulțumită. Așadar, nu recomand, prestează un serviciu care nu merită încurajat.
Sursa: Google

Madalin Ionete
12 decembrie 2018 16:29

Are pizza perfecta. Pacat ca s-a mutat in sectorul 3.
Sursa: Google