• Fotografie Excalibur - 0
  • Fotografie Excalibur - 1
  • Fotografie Excalibur - 2
  • Fotografie Excalibur - 3
  • Fotografie Excalibur - 4
  • Fotografie Excalibur - 5

Excalibur


4,7 / 47 voturi
Academiei 39-41, Universitate, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Excalibur

Aţi visat vreodată la un ospăţ în care relaxarea și buna dispoziţie sunt mai presus de falsele reguli de etichetă? La un loc cu totul deosebit, rupt de realitatea cotidiană, în care bucatele alese sunt pe săturate, iar parfumul medieval al locului vă face să vreţi să vă infruptati cu mâna, acesta fiind singurul mod în care puteţi savura cu adevărat preparatele culinare regești? Restaurantul Excalibur este singurul loc din București unde fripturile suculente, plăcintele gustoase și vinurile vechi sunt servite în porţii generoase, ca pe vremea regelui Arthur, de cavaleri și domniţe pentru care cinstea și onoarea sunt mai presus de orice. Vă așteptăm să ne treceţi pragul pentru o experienţă medievală deosebită!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Excalibur"

Păreri despre "Excalibur"

N Nastase
10 februarie 2019 23:19 Rezervat în data de 10 februarie 2019 prin ialoc.ro

Everything was perfect: location, food, drinks.
A perfect place to spend good quality time with your beloved ones.

M Mariana
25 septembrie 2018 23:21 Rezervat în data de 25 septembrie 2018 prin ialoc.ro

Always a pleasure to come back and eat that tasty food without a fork and a knife. Good serving and acceptable prices.

T Toma
10 martie 2018 19:27 Rezervat în data de 10 martie 2018 prin ialoc.ro

Amazing experience, with good food and nice service.
I really recommend this restaurant to amyone that wants a good place to eat good and not expensive. The music is not loud, the atmosfere is good... two thumbs up Excalibur!

S Sandra
27 septembrie 2016 14:44 Rezervat în data de 22 septembrie 2016 prin ialoc.ro

Recomand Excalibur pentru atmosfera minunata pe care o intalnesti acolo, intretinuta de personalul restaurantului medieval si muzica de pe fundal ce se potriveste atat de bine.
Mancarea este exceptionala, am incercat pana acum platourile pentru 2 persoane (MI-NU-NA-TE) si Sabia Excalibur. Niciun repros, mancarea este foarte foarte buna, LIMONADA super gustoasa iar atmosfera de nedescris!
Voi reveni cu mare drag de fiecare data!

C Cerasela
10 mai 2016 20:36 Rezervat în data de 9 mai 2016 prin ialoc.ro

Mancarea buna ca de obicei, ne au asteptat cu masa pregatita, asa cum trebuia avand in vedere ca aveam rezervare. Din pacate nu am avut muzica...nici macar o melodie pe fun dal ca sa evitam sa auzim discutiile de la mesele vecine. Din pacate nu au punctaj maxim pentru ca serviciul desi bun a fost un pic cam lent...Am asteptat ceva sa ne ia comanda si sa ne mai aduca de baut...iar pentru nota i am cautat ca era tarziu si vroiam sa plecam. Vom reveni farà indoiala, dar exista loc de imbunatatiri. Multumim Ialoc