El Bacha


3,9 / 4 voturi
Piața Alba Iulia 6, Dristor, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la El Bacha

Unul din aspectele sociale si de divertisment ale bucatariei libaneze il reprezinta modul in care este servita mancarea, cunoscut sub numele de mezze.Asemanator cu tapas din Spania, mezze este un aranjament de feluri de mancare asezate in fata oaspetilor creand o combinatie de culori, gusturi, texturi si arome ce inspira admiratia. Mezze consta dintr-o multitudine de feluri de mancare ca: legume murate, humus si piure de vinete afumate, fructe de mare marinate la gratar, frigarui din carne si o varietate de salate gatite sau proaspete, prezentate sub forma de bufet cu autoservire. Experienta culinara libaneza nu poate fi completa fara desert si cafea. Va recomandam, baclava care este un produs de patiserie cu o aroma rafinata ce contine fistic si este stropit cu un sirop aromat din apa de trandafiri, insotit de o cafea concentrata libaneza parfumata cu cardamon.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "El Bacha"

Păreri despre "El Bacha"

V Veronica
5 decembrie 2018 09:47 Rezervat în data de 2 decembrie 2018 prin ialoc.ro

Atmosfera placuta,muzica in surdina,personalul foarte atent si competent.Recomand sambusik si pui Coin Vert cu garnitura cartofi cu usturoi si menta.

A Anamaria
30 ianuarie 2018 23:23 Rezervat în data de 30 ianuarie 2018 prin ialoc.ro

Mâncare buna, prețuri decente și servirea ireproșabila. Cu siguranța voi reveni.

Alx Grt
11 mai 2019 11:59

Good Lebanese restaurant in Bucharest. Food is fresh and very tasty. Interior design is a bit outdated but it doesn’t really matter. Menu is fair priced and waiters are polite. A humble and solid address in Bucharest.
Sursa: Google

Dragomir Cristian
28 aprilie 2019 10:01

Better food than other restaurants at lower prices
Sursa: Google

Radu Motisan
27 martie 2019 23:30

Been there this evening, food was amazing! Thanks for your hospitality!
Sursa: Google

Cristi
10 octombrie 2018 07:53

Very good food. I went there for hummus and kebap. Staff is attentive, I didn't have to wait at any step of the order. Prices are decent, I could even say good for the area. For the evenings when you just want to head home, food is served on-the-go. Enjoy.
Sursa: Google

Sanjay Bhasin
11 aprilie 2019 07:13

Excellent Lebanese food! Recommend
Sursa: Google