El Bacha


3,9 / 4 voturi
Piața Alba Iulia 6, Dristor, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la El Bacha

Unul din aspectele sociale si de divertisment ale bucatariei libaneze il reprezinta modul in care este servita mancarea, cunoscut sub numele de mezze.Asemanator cu tapas din Spania, mezze este un aranjament de feluri de mancare asezate in fata oaspetilor creand o combinatie de culori, gusturi, texturi si arome ce inspira admiratia. Mezze consta dintr-o multitudine de feluri de mancare ca: legume murate, humus si piure de vinete afumate, fructe de mare marinate la gratar, frigarui din carne si o varietate de salate gatite sau proaspete, prezentate sub forma de bufet cu autoservire. Experienta culinara libaneza nu poate fi completa fara desert si cafea. Va recomandam, baclava care este un produs de patiserie cu o aroma rafinata ce contine fistic si este stropit cu un sirop aromat din apa de trandafiri, insotit de o cafea concentrata libaneza parfumata cu cardamon.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "El Bacha"

Păreri despre "El Bacha"

V Veronica
5 decembrie 2018 09:47 Rezervat în data de 2 decembrie 2018 prin ialoc.ro

Atmosfera placuta,muzica in surdina,personalul foarte atent si competent.Recomand sambusik si pui Coin Vert cu garnitura cartofi cu usturoi si menta.

A Anamaria
30 ianuarie 2018 23:23 Rezervat în data de 30 ianuarie 2018 prin ialoc.ro

Mâncare buna, prețuri decente și servirea ireproșabila. Cu siguranța voi reveni.

Cristi
10 octombrie 2018 07:53

Very good food. I went there for hummus and kebap. Staff is attentive, I didn't have to wait at any step of the order. Prices are decent, I could even say good for the area. For the evenings when you just want to head home, food is served on-the-go. Enjoy.
Sursa: Google

cornelia serban
10 noiembrie 2018 16:02

Portiile de mancare au fost aduse pe rand, mult mai tarziu, desi eram doar 4 persoane la masa. Totodata, ospatarul nu a explicat faptul ca felurile de mancare nu arata ca cele prezentate in meniu. Nu recomand restaurantul !
Sursa: Google

Clau Kz
17 octombrie 2018 14:57

Great music, very good food! A place where you can relax with a good price!
Sursa: Google

prenume nume
16 septembrie 2018 15:06

Very good. Used to go to another lebanese restaurant nearby but switched to el bacha due to the obviously better food and price.
Sursa: Google

Carol Szabo
22 august 2018 22:01

Nice place. Beautiful atmosphere. Greek and Lebanese cuisine.
Sursa: Google