Daryus

Bulevardul Dacia 62, Ştefan cel Mare, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Daryus

Cum de altfel sunt multe de povestit despre Iran, o civilizatie de lunga durata, cultura sa este printre cele mai bogate din lume. Contributia semnificativa a acestei tari in civilizatiile mondiale este indispensabila din multe privinte.

Arta culinara este partea fundamentala a mostenirii Iranului. Aceastaeste foarte importanta cultura tarii intrucat ingredientele reliefeaza partile geograficeiar savoarea si culoarea lor accentueaza gustul acestoa.
Fiecare regiune se bucura de bucataria proprie avand in comun orezul. Un produs dietetic, acesta are particulariatea de a fi parfumat, alb, bob lung si este ornat cu sofran de cea mai buna calitate. Este nelipsit in a se servi cu preparatele speciale din carne de berbecut, vitel, pui si peste, dar si cu specialitatile vegetale, atent preparate ce contin rdeturi si sosuri aromate.

Fiind un teritoriu care se gasesc cele mai putin intalnite si cele mai prietenoase condimente, s-a dovedit ca bucataria persana este unica in lume, fapt pentru care noi oferim posibilitatea sa v-o impartasim asteptandu-va in restaurantul nostru.

Va stam la dispozitie cu personal bine pregatit. Bucatarii sunt cei ce reprezinta meniul, acordand o atentie sporita cantitatilor, calitatii materiilor primie si a valorii nutritive a acestora si mai ales a normelor de igiena creand astfel armonia din preparate si consumator.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Daryus"

Program

Luni - Vineri
09:00 - 23:00
Sâmbătă
10:00 - 23:00
Duminică
11:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Daryus"

Steven Kramer
4 iunie 2018 01:51

It looks small from the street, but stop on here as you won’t be disappointed. It is a full size restaurant inside and two sections of outdoor seating. The food is amazing. It has delicious meat dishes as well as wonderful vegetarian options. Everything I had was full of flavors that enhanced one another and everything cooked to perfection. Even the rice was delicious. The rice!
Sursa: Google

Horia Stupu
28 octombrie 2018 14:11

Horrible food, prices, place. You can get poisoned here.
Sursa: Google

Octavian Patrascu
6 aprilie 2018 14:27

Very good food!!! 😍 Good music, nice
atmosphere. I really like it! I will definitely come back.
Sursa: Google

Corina Maria Cretu
10 februarie 2019 13:17

Worst coffee in town!
Sursa: Google

Mohammad Rasi
27 noiembrie 2018 14:41

Food was very bad in quality and took very long to get ready. They didn't accept card for payment!!! Try somewhere else to eat.
Sursa: Google