Daryus - închis permanent

Daryus nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Accesibil
Iraniană
Bulevardul Dacia 62, Armenească, București

Daryus - închis permanent

Preț Accesibil
Iraniană
Bulevardul Dacia 62, Armenească, București
Daryus nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Cum de altfel sunt multe de povestit despre Iran, o civilizatie de lunga durata, cultura sa este printre cele mai bogate din lume. Contributia semnificativa a acestei tari in civilizatiile mondiale este indispensabila din multe privinte. Arta culinara este partea fundamentala a mostenirii Iranului. Aceastaeste foarte importanta cultura tarii intrucat ingredientele reliefeaza partile geograficeiar savoarea si culoarea lor accentueaza gustul acestoa. Fiecare regiune se bucura de bucataria proprie avand in comun orezul. Un produs dietetic, acesta are particulariatea de a fi parfumat, alb, bob lung si este ornat cu sofran de cea mai buna calitate. Este nelipsit in a se servi cu preparatele speciale din carne de berbecut, vitel, pui si peste, dar si cu specialitatile vegetale, atent preparate ce contin rdeturi si sosuri aromate. Fiind un teritoriu care se gasesc cele mai putin intalnite si cele mai prietenoase condimente, s-a dovedit ca bucataria persana este unica in lume, fapt pentru care noi oferim posibilitatea sa v-o impartasim asteptandu-va in restaurantul nostru. Va stam la dispozitie cu personal bine pregatit. Bucatarii sunt cei ce reprezinta meniul, acordand o atentie sporita cantitatilor, calitatii materiilor primie si a valorii nutritive a acestora si mai ales a normelor de igiena creand astfel armonia din preparate si consumator.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Daryus"

Program

Luni - Vineri
09:00 - 23:00
Sâmbătă
10:00 - 23:00
Duminică
11:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre Daryus

Doar clienții care au rezervat o masă la "Daryus" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Georgiana
20 mai 2019 17:01

It used to be AWESOME, unfortunately they took out from the menu many nice Persian dishes, turning it into a more Romanian place :-( Now I see they also don't keep the restaurant open according to the time table, went there one night, the lights were saying OPEN and it was closed :-(
Please Dariush, come back to what you used to be!!
Sursa: Google

Ioana
21 aprilie 2019 19:38

Very bad hummus. Very bad salad. Horrible food. Don t spend your money there. Garbage quality
Sursa: Google

Octavian
6 aprilie 2018 14:27

Very good food!!! 😍 Good music, nice
atmosphere. I really like it! I will definitely come back.
Sursa: Google

Dr.
10 septembrie 2019 00:09

The place is closed down! And not mentioning it anywhere
Sursa: Google

Steven
4 iunie 2018 01:51

It looks small from the street, but stop on here as you won’t be disappointed. It is a full size restaurant inside and two sections of outdoor seating. The food is amazing. It has delicious meat dishes as well as wonderful vegetarian options. Everything I had was full of flavors that enhanced one another and everything cooked to perfection. Even the rice was delicious. The rice!
Sursa: Google