Cofetaria Victoria

Preț Accesibil
Urbana
Bulevardul Ion Mihalache 233, Ion Mihalache, București

Cofetaria Victoria

Preț Accesibil
Urbana
Bulevardul Ion Mihalache 233, Ion Mihalache, București
Rezervă o masă online
Dragi clienti, Voi sunteti dulcea noastra obsesie. Din 2002. Ne trezim de dimineata gandindu-ne la ce ti-ar placea sa incerci azi, ceva cu aroma puternica, sa te scoata din rutina - un desert cu foi de cafea, sau ceva fresh, ca amintirea primei iubiri-o spuma de fructe sau poate ceva mai subtil, pentru o cina romantica-un mousse alb. Am visat si am incercat ani la rand, in bucataria noastra, cu prietenii, retete de sarbatoare pe care le-am perfectionat in timp, pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Lor, si voua va datoram locul pe care il avem acum. Am citit, am inovat, ne-am dedicat pasiunii noastre si satisfactiei voastre, am testat retete pariziene sau anglo saxone pe care le-am imbogatit cu un strop de esenta, cu o combinatie unica si la final cu o picatura de dragoste de la noi. Continuam sa facem asta in fiecare zi, pentru tine, ca sa iti fie dor de noi si prajiturile noastre. Valorile noastre sunt aceleasi ca si ale voastre.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Cofetaria Victoria"

Program

Luni - Sâmbătă
08:00 - 20:00
Duminică
08:00 - 19:00

Caracteristici

Păreri despre Cofetaria Victoria

Doar clienții care au rezervat o masă la "Cofetaria Victoria" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Catalin
23 septembrie 2021 19:05

For the price that we payed there, the deserts should have been out of this world. Extremely expensive for the quality that they offer. I've graded 2 stars just because the staff was super friendly.
Sursa: Google

Bogdan
11 august 2021 19:49

Was looking for plum dumplings and drove half a city because supposedly they were good here. They were not the real deal. Bland and moist. Expensive as well.
Sursa: Google

Teo
24 aprilie 2021 20:19

Very good products and nice, helpful staff!
Sursa: Google

Ioana
21 februarie 2021 10:23

Amazing!! Must try the salted caramel eclairs, the linz cake with apples and the canollis!! Everything is so tasty! Can’t wait for spring to come and enjoy their products in the location!
Sursa: Google

Carmen
25 noiembrie 2020 13:51

The best cakes in town.
Sursa: Google