CAU Steakhouse
CAU Steakhouse
4,7 / 26 voturi10% discount pentru toate rezervarile venite prin ialoc!
In anul 2019, a luat nastere, la Bucuresti, un loc elegant si sofisticat, focusat pe calitatea preparatelor si oferirea unei experiente de neuitat. Conceptul nisat in jurul carnii de top a fost dezvoltat de catre fondatorul, Mircea Chiru, gurmand si expert in mancare si bauturi premium. Pasiunea lui Mircea pentru carnea de calitate si talentul gastronomic al lui Orlando Zaharia, contribuie la povestea fiecarui preparat.
Ce se intampla acolo?
Este o calatorie gastronomica completa, unde poti avea parte de o degustare de carne premium in adevaratul sens al cuvantului. Cau Steakhouse ofera o experienta culinara inedita, unde clientul incepe sa faca parte din familie, inca de la primul pas spre vitrina in care se regasesc peste 20 de sortimente unice in Romania, printre care cut-uri puse la dispozitie de fermele Creekstone si Snake River din Statele Unite, ferma Rangers Valley din Australia si Wagyu Numamoto din Japonia. Sunt alese cele mai bune cut-uri, si anume: muschi, vrabioara, antricot si diafragma. De ce spunem ca face parte din familie? Clientul isi alege bucata de carne din vitrina pentru a o gati acasa, dar are si posibilitatea sa i se gateasca de unul dintre bucatarii restaurantului fara extra cost pentru preparare. In introducere se mentioneaza de o calatorie completa. Este chiar mai mult de atat. Cau, pe langa specialitatile culinare, ofera si o gama larga de vinuri atent selectionate care se imbina perfect cu gustul si calitatea carnii.
Program
- Luni - Duminică
- 12:00 - 21:00
Caracteristici
Păreri despre CAU Steakhouse
Excelenta vita, personal foarte amabil ne-au ajutat in selectia steak ului, garnituri f gustoase. Multumim.