CAU Steakhouse

4,7 / 23 voturi
Preț Premium
Internațională
Strada Banul Antonache 59, Floreasca, București

CAU Steakhouse

4,7 / 23 voturi
Preț Premium
Internațională
Strada Banul Antonache 59, Floreasca, București
Rezervă o masă online

10% discount pentru toate rezervarile venite prin ialoc!

In anul 2019, a luat nastere, la Bucuresti, un loc elegant si sofisticat, focusat pe calitatea preparatelor si oferirea unei experiente de neuitat. Conceptul nisat in jurul carnii de top a fost dezvoltat de catre fondatorul, Mircea Chiru, gurmand si expert in mancare si bauturi premium. Pasiunea lui Mircea pentru carnea de calitate si talentul gastronomic al lui Orlando Zaharia, contribuie la povestea fiecarui preparat.

 

Ce se intampla acolo?

Este o calatorie gastronomica completa, unde poti avea parte de o degustare de carne premium in adevaratul sens al cuvantului. Cau Steakhouse ofera o experienta culinara inedita, unde clientul incepe sa faca parte din familie, inca de la primul pas spre vitrina in care se regasesc peste 20 de sortimente unice in Romania, printre care cut-uri puse la dispozitie de fermele Creekstone si Snake River din Statele Unite, ferma Rangers Valley din Australia si Wagyu Numamoto din Japonia. Sunt alese cele mai bune cut-uri, si anume: muschi, vrabioara, antricot si diafragma. De ce spunem ca face parte din familie? Clientul isi alege bucata de carne din vitrina pentru a o gati acasa, dar are si posibilitatea sa i se gateasca de unul dintre bucatarii restaurantului fara extra cost pentru preparare. In introducere se mentioneaza de o calatorie completa. Este chiar mai mult de atat. Cau, pe langa specialitatile culinare, ofera si o gama larga de vinuri atent selectionate care se imbina perfect cu gustul si calitatea carnii.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "CAU Steakhouse"

Păreri despre CAU Steakhouse

4,7 / 23 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "CAU Steakhouse" pot lăsa o recenzie.

D Dan
3 februarie 2024 22:01 Rezervat în data de 3 februarie 2024

C Cosmin
20 ianuarie 2024 22:44 Rezervat în data de 20 ianuarie 2024

A Andrei
18 ianuarie 2024 10:20 Rezervat în data de 17 ianuarie 2024

M Mihai
12 ianuarie 2024 22:10 Rezervat în data de 12 ianuarie 2024

D Diana
11 ianuarie 2024 07:40 Rezervat în data de 10 ianuarie 2024

D Dan
31 decembrie 2023 09:17 Rezervat în data de 30 decembrie 2023

V Viorel
27 decembrie 2023 09:21 Rezervat în data de 22 decembrie 2023

I Ioana
12 iulie 2023 23:25 Rezervat în data de 12 iulie 2023

D Dan
4 iulie 2023 22:42 Rezervat în data de 4 iulie 2023

S Sorin
30 iunie 2023 21:57 Rezervat în data de 30 iunie 2023

R Razvan
20 mai 2023 21:43 Rezervat în data de 20 mai 2023

A Anca
21 aprilie 2023 21:15 Rezervat în data de 21 aprilie 2023

Excelenta vita, personal foarte amabil ne-au ajutat in selectia steak ului, garnituri f gustoase. Multumim.

I Ioana
12 aprilie 2023 16:24 Rezervat în data de 12 aprilie 2023

D Dan
22 martie 2023 09:18 Rezervat în data de 21 martie 2023

Minunat!!! Ionut si carnea pe care o prezinta, sunt la superlativ.

V Valentin
8 ianuarie 2023 21:47 Rezervat în data de 8 ianuarie 2023

Specialități rare de vită, cea mai bună fiind mușchiul australian Wagyu 9+ Rangers Valley.
La aperitiv am luat un biftec tartar perfect preparat.
Serviciul a fost bun și prietenos.
Singurul minus e că nu au meniu scris.