Casa Oprescu

Secerei 10, Tineretului, București
Rezervă acum

Rezerva gratuit o masă la Casa Oprescu

Deschisa in 2011 din dorinta de a readuce la viata vechile preparate romanesti traditionale, de a reinsufleti retele pescaresti ale lipovenilor si a crea un concept de reintoarcere la radacini, Casa Oprescu se mandreste cu una dintre cele mai frumoase locatii.

Asezata intr-un loc plin de verdeata, la poalele dealului din parcul Tineretului, restaurantul Casa Oprescu te invita la ore de relaxare cu intreaga familie, la pranzuri de afaceri in mijlocul naturii ori in saloanele decorate cu elemente specific traditionale, unde iti poti sarbatorii si evenimentele dragi, permitandu-ti accesul la redescoperirea zestrei nationale.
Ai sa gasesti aici, mai mult decat un simplu restaurant cu specific romanesc. Ai sa gasesti, in primul rand un pastrator de traditii culinare vechi,culegator de retete uitate de prin colturi de tara ,unde savoarea si gustul de odinioara, inca se mai simt in mancarurile gatite cu drag si pricepere.

Servite in ceramica de Horezu, gatite ca la bunica acasa, dupa retetele originale, unele vechi de peste 100 de ani, bucatele noastre au darul de a mangaia sufletul, trezi amintirile si nu doar acela de a potoli foamea. Aduse cu zambet si vorba domoala, precum cea a ardelenului, intr-o atmosfera calda apropiata satului romanesc si alaturi de vinuri din podgorii renumite, aceste preparate satisfac toate gusturile si obiceiurile mesenilor, caci bucataria romaneasca este o bucatarie bogata si usor adaptabila.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Casa Oprescu"

Păreri despre "Casa Oprescu"

Stelea Alexandru
23 mai 2017 22:41

Creat food, dodgy services. The food was excellent! Tasty and done well. But the waiter was dodgy. He "accidentaly" put 3 extra items on our tab. Not even an apology. ..he was upset because we did not wanted to pay for those items.
Sursa: Google

Alexandru Gingirov
11 iulie 2017 15:46

Ordinary food at extraordinary prices.
Sursa: Google

Mihai Daniel Burac
20 martie 2017 09:23

Syper tasty food at a decent price, plus you​ get home made bread and pickles. Also great deserts.
Sursa: Google

Vali Badea
6 mai 2017 12:02

Cool place. Great location
Sursa: Google

Adrian Popescu
11 aprilie 2017 19:11

Good food, nice place, well served
Sursa: Google