Casa Oprescu


4,5 / 5 voturi
Secerei 10, Tineretului, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Casa Oprescu

Deschisa in 2011 din dorinta de a readuce la viata vechile preparate romanesti traditionale, de a reinsufleti retele pescaresti ale lipovenilor si a crea un concept de reintoarcere la radacini, Casa Oprescu se mandreste cu una dintre cele mai frumoase locatii.

Asezata intr-un loc plin de verdeata, la poalele dealului din parcul Tineretului, restaurantul Casa Oprescu te invita la ore de relaxare cu intreaga familie, la pranzuri de afaceri in mijlocul naturii ori in saloanele decorate cu elemente specific traditionale, unde iti poti sarbatorii si evenimentele dragi, permitandu-ti accesul la redescoperirea zestrei nationale.
Ai sa gasesti aici, mai mult decat un simplu restaurant cu specific romanesc. Ai sa gasesti, in primul rand un pastrator de traditii culinare vechi,culegator de retete uitate de prin colturi de tara ,unde savoarea si gustul de odinioara, inca se mai simt in mancarurile gatite cu drag si pricepere.

Servite in ceramica de Horezu, gatite ca la bunica acasa, dupa retetele originale, unele vechi de peste 100 de ani, bucatele noastre au darul de a mangaia sufletul, trezi amintirile si nu doar acela de a potoli foamea. Aduse cu zambet si vorba domoala, precum cea a ardelenului, intr-o atmosfera calda apropiata satului romanesc si alaturi de vinuri din podgorii renumite, aceste preparate satisfac toate gusturile si obiceiurile mesenilor, caci bucataria romaneasca este o bucatarie bogata si usor adaptabila.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Casa Oprescu"

Păreri despre "Casa Oprescu"

M Marius
21 octombrie 2018 23:20 Rezervat în data de 20 octombrie 2018 prin ialoc.ro

un local f frumos cu servire f buna si preturi decente.
cel mai bun din zona.

P Paul
23 iunie 2018 17:21 Rezervat în data de 23 iunie 2018 prin ialoc.ro

Locatie buna, la marginea parcului, locuri de parcare la discretie, meniu variat si bogat, mancarea f gustoasa, servita calda sau fierbinte, dupa caz, portii f generoase, personal amabil si rapid, pe scurt o experienta foarte placuta. Pentru ceea ce ofera restaurantul, preturile sunt absolut logice. Il recomand fara rezerve.

Mihai-Ciprian Arnautu
11 noiembrie 2018 14:44

It is a good place to eat. You can find a wide range but the service was not at the same level. Still I recommend!
Sursa: Google

Haris Eduard
21 decembrie 2018 08:11

Good music, great food
Sursa: Google

Moldovan Cosmin
23 iunie 2018 17:30

Great menu with many meat-based entries in a nice traditional style interior design. The newly built public parking lot nearby solves the problem of getting with a car. Minus 2 stars for the lack of professionalism of the staff.
Sursa: Google

Andrew hasman
3 februarie 2019 19:44

I don't understand why people say it's expensive, it is not. Yes, the staff is a bit shorted but the food and the atmosphere are just amazing.
I fully recommend!
Sursa: Google

Alexandru Paiu
3 iulie 2018 15:33

Nice cozy place. Good food. Decent prices.
Sursa: Google