Capricciosa

Bulevardul Ion Ionescu de la Brad 2, Băneasa, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Capricciosa

Drumul spre bucataria italiana a inceput pentru proprietarul restaurantului, Emil Simion, la varsta de 20 de ani. A pornit spre Italia cu visul de a deveni un bucatar renumit pe malul Marii Adriatice. Visul a devenit realitate si in 1998, Emil Simion revine in tara cu multe retete din bucataria italiana. Asa ca avea toate ingredientele pentru a-si deschide propriul restaurant. Astfel a aparut Capricciosa, un restaurant cu specific Italian in adevaratul sens al cuvantului: meniu variat cu o multime de specialitati ce satisfac si cele mai exigente gusturi, servire ireprosabila si o atmosfera primitoare.
Bucataria italiana se bazeaza pe produse naturale. Mancarea pe care o oferim este una usoara si, bineinteles, pregatita cu mult gust. Savoarea mancarii italienesti este data in mod special de paste, produsul emblematic al culturi italiene, seducand prin combinatia delicata de arome, dar si de pizza pe vatra. Pe langa paste si pizza, restaurantul nostru este renumit pentru meniul variat pe baza de paste facute in casa, dar si pentru principalul bazat pe carne de vitel, pui, porc si peste, precum si pentru desert.
Meniul Restaurantului Capricciosa este foarte bogat. Exista un meniu principal, care se schimba de doua ori pe an, un meniu saptamanal, dar si unul pentru fiecare zi, de 10-12 preparate. In fiecare seara de joi si in weekend la Capricciosa se prepara si serveste un meniu din peste si fructe de mare proaspete.
Periodic, personalul restaurantului este instruit de un bucatar Italian cu privire la ultimele noutati in domeniu, astfel ca in decursul celor 12 ani de experienta meniul a devenit foarte variat.
Restaurantul este pozitionat in apropierea Aeroportului Baneasa pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad nr 2, avand o capacitate de 160 locuri: doua saloane a 120 de locuri si terasa a 40 de locuri.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Capricciosa"

Păreri despre "Capricciosa"

Dragoş Haiduc
12 iulie 2017 18:48

Best Italian food in Bucharest in my opinion, I've never had such good pizza anywhere, not even during our Italy trips. Food is delicious, prices quite decent, deserts are also very nice (especially the passione cake, do try it for yourself). They also have a nice terrace outside. The staff that serves at the tables could use some improvement, though. Sometimes it can be quite crowded, better make a reservation in advance.
Sursa: Google

AndreeaObi
7 noiembrie 2017 16:47

Fast service, very thin pizza bread, easy to eat all at once (I usually only manage to eat half a pizza everywhere I go)
Sursa: Google

Felice De Falco
25 iulie 2017 22:15

Food is decent indeed. Restaurant amenities could look better. Value for the money is alright.
Sursa: Google

Grigoras Paul
20 noiembrie 2017 07:11

Nice place, best food
Sursa: Google

Moldovan Cosmin
22 aprilie 2017 08:46

A good Italian-style restaurant with a rather basic menu, although well cooked. There is an outdoor terrace as well. Service is prompt with the help of a wireless command device on the table. Recommended.
Sursa: Google