Capricciosa


3,7 / 13 voturi
Bulevardul Ion Ionescu de la Brad 2, Băneasa, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Capricciosa

Drumul spre bucataria italiana a inceput pentru proprietarul restaurantului, Emil Simion, la varsta de 20 de ani. A pornit spre Italia cu visul de a deveni un bucatar renumit pe malul Marii Adriatice. Visul a devenit realitate si in 1998, Emil Simion revine in tara cu multe retete din bucataria italiana. Asa ca avea toate ingredientele pentru a-si deschide propriul restaurant. Astfel a aparut Capricciosa, un restaurant cu specific Italian in adevaratul sens al cuvantului: meniu variat cu o multime de specialitati ce satisfac si cele mai exigente gusturi, servire ireprosabila si o atmosfera primitoare.
Bucataria italiana se bazeaza pe produse naturale. Mancarea pe care o oferim este una usoara si, bineinteles, pregatita cu mult gust. Savoarea mancarii italienesti este data in mod special de paste, produsul emblematic al culturi italiene, seducand prin combinatia delicata de arome, dar si de pizza pe vatra. Pe langa paste si pizza, restaurantul nostru este renumit pentru meniul variat pe baza de paste facute in casa, dar si pentru principalul bazat pe carne de vitel, pui, porc si peste, precum si pentru desert.
Meniul Restaurantului Capricciosa este foarte bogat. Exista un meniu principal, care se schimba de doua ori pe an, un meniu saptamanal, dar si unul pentru fiecare zi, de 10-12 preparate. In fiecare seara de joi si in weekend la Capricciosa se prepara si serveste un meniu din peste si fructe de mare proaspete.
Periodic, personalul restaurantului este instruit de un bucatar Italian cu privire la ultimele noutati in domeniu, astfel ca in decursul celor 12 ani de experienta meniul a devenit foarte variat.
Restaurantul este pozitionat in apropierea Aeroportului Baneasa pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad nr 2, avand o capacitate de 160 locuri: doua saloane a 120 de locuri si terasa a 40 de locuri.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Capricciosa"

Păreri despre "Capricciosa"

G George
31 martie 2018 00:05 Rezervat în data de 30 martie 2018 prin ialoc.ro

Serviciu bun si rapid. Fel principal in regula, gustos.
Negative - garnitura( cartofi la cuptor cu rozmarina) a lasat mult de dorit pt ca a fost revita rece si nu era destul de pregatita ( cartofi mai degraba fierti decat copti). Spatiul foarte mic pt numarul de mese si persoane.
Per total destul de scump pt ce ofera.

B Bogdan
24 martie 2018 20:58 Rezervat în data de 24 martie 2018 prin ialoc.ro

Sala in care am stat dă spre baie. Un miros amestecat de curățat și toaletâ folosită prin deschizătura unei uși ca o foiță, pe care 1 din 3 clienți nici nu simțea câ nu a a inchis-o

T Traian
4 februarie 2018 21:33 Rezervat în data de 3 februarie 2018 prin ialoc.ro

Perfecta ca de obicei, best pasta in town, and cake, and meat...everything :)

Alexandru Beu
10 iulie 2018 13:06

One of the best dorada in a salt crust that I ever eat.
I recommend this restaurant, very good food.
Sursa: Google

Cristi Habliuc
14 iunie 2018 07:44

Great pizza, good service. Overall cosy atmosphere
Sursa: Google

Lavinia&Erin
19 iunie 2018 13:34

Nice food, excelent for lunchn kids friendlyn big terrace!
Sursa: Google

Ruxandra Andreea Bataila
27 mai 2018 14:30

Ok but the portions are extremely small and a little bit tasteless. I only come here for the tartuffo pasta. My husbnd also, but he has to.order 2 portions ins order to feel like he actually eats something.
Sursa: Google

Oana Rotaru
6 iunie 2018 22:33

Pizza de la Trenta le da clasa!
Sursa: Google