Câștigă un voucher din partea Visa cu CardCadou 🎁 | #SusținemAfacerileMici Câștigă un voucher din partea Visa 🎁

Bucataria lu' Peste Nou pe ialoc

Parc Ior Titan , București

Preț Accesibil

Rezervă gratuit la Bucataria lu' Peste

Bucataria lu’ Peste este locul in care te duci pentru placeri gastronomice si bucuria de a savura o masa in aer liber, in familie sau alaturi de prieteni.

Imagineaza-ti o seara de vara pe terasa noastra, cu platouri pline cu delicii din peste si fructe de mare. Aici poti zabovi la un pahar de vin bun, inconjurat de natura frumoasa din parcul IOR. Inspirati de cultura mediteraneana, am conceput un meniu variat asa cum numai bucatari iscusiti se incumeta sa faca, iar pentru cei care nu stiu de ce se afla aici, am pregatit cu gust cateva mancaruri din carne de vita, porc si pui. Dar gata cu povestile, poftiti la relaxare!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bucataria lu' Peste"

Program

Luni - Duminică
11:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Bucataria lu' Peste"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Bucataria lu' Peste" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Denica
15 iulie 2020 21:40

Idea terasei mi-a placut, bucataria la vedere, peste proaspat.... dar politica e proasta. Prima chestie care m-a amuzat e ca erau mese libere, si la nici una nu se servea peste sau fructe de mare 🙄 dupa ce am inteles ca nu au "salata cu ton" mi-am dat seama ca .... nu sunt la locul potrivit. Paste extraordinar de picante si reincalzite. Chelneru se jura ca icrele e facut aici dar ..... nu prea sunt convinsa! 👎👎👎
Sursa: Google

Paula
11 iulie 2020 00:30

Nu recomand nimănui aceasta terasă!!! Am comandat un platou cu fructe de mare și am avut neplăcuta surpriză ca acestea sa fie foarte vechi, miroseau urât iar cartofii cu pete verzi pe ei, adică mucegăiți. Degeaba și-a cerut scuze personalul de acolo, asa ceva este inadmisibil. Mi s-a adus nota de plata, pe ea fiind doar băuturile.
Sursa: Google

Niculae
15 iulie 2020 21:31

Mancare de proasta calitate. Preturi de centru vechi si mancare de spital. Servita in farfurii de carton si tacamuri de plastic...
Sursa: Google

Ovidiu
26 mai 2020 00:14

In aceasta seara am avut nemaipomenita idee de a face comanda pe glovo de la restaurantul Bucataria lu Peste !!! Am primit o porție de midii necuratate si pline de alge.. superb, am sunat la restaurant si mi s-a spus ca asa trebuie sa arate midiile dupa politica lor! Ba mai mult, mi s a spus ca doresc sa ii denigrez ... ca mancarea este extraordinara, eu sunt de fapt problema pt ca nu imi place sa mananc asa ceva. Imi pare rău că nu pot sa atașez poze. Concluzia este ca nu recomand, mâncarea este deplorabilă!
Sursa: Google

Laura
13 iunie 2020 17:28

Peste și fructe de mare proaspete și gustoase, locație foarte plăcută, personal amabil și zâmbitor. Muzica ar putea lipsi, dar e chestie de gust.
Sursa: Google