Bistro Matrioska


4,2 / 14 voturi
Strada I.C. Visarion 20, Victoriei, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Bistro Matrioska

Matrioska respectă principiul păpușilor cu același nume: o poveste într-o poveste, la rândul lor înglobate într-o poveste mai mare: Matrioska cea mai mică, sâmburele întregii construcții; apoi cartea, care descrie un joc palpitant în care este implicată Maria, o tânără aflată la vârsta la care lumea copilăriei se ciocnește violent cu realitatea maturității; în final, Bistro Matrioska, povestea ce înglobează aceste trăiri, întâmplări și personaje și le transformă într-o experiență completă, pentru toate simțurile.

Ca parte a conceptului Matrioska, Bistro Matrioska este locul unde vă puteți reîndrăgosti, unde vă puteți croi drumul către noi provocări, indiferent de natura lor. Bistro Matrioska oferă un spațiu confortabil, în care să vă simțiți ca acasă, o atmosferă caldă, familiară, ce dezvăluie din secretele Mariei și ale poveștii. Am gândit acest spațiu ca un loc de relaxare, un loc în care mâncarea, muzica, atmosfera și servirea să fie complementare și să-i deconecteze de Bucureștiul cel mereu grăbit pe cei care ne trec pragul.

Veți regăsi în Bistro Matrioșka frânturi din carte, detalii și trăiri ascunse printre rafturile generoase ale bibliotecii de perete. Pianul va prinde deseori viață și vă va încânta cu muzica artiștilor chemați să vă transmită energia lor, parfumul de cafea proaspăt râșnită vă va aduce mai aproape de casă, iar mâncarea pregătită de chef Andrei – masterul magician, va plasa Bistro Matrioska pe lista locurilor voastre preferate. La noi vă veți delecta cu preparate culinare dintre cele mai rafinate, indiferent că vorbim de mic dejun, prânz, cină sau desert.

Bistro Matrioska este locul în care vă simțiți bine alături de prieteni sau în care puteți veni să lucrați și să vă stabiliți întâlnirile de business. Bistro Matrioska va găzdui evenimente precum aniversări, petreceri corporate, workshopuri, concerte, shootinguri.

Vă așteptăm să trăim împreună experiența Matrioska.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bistro Matrioska"

Program

Luni - Vineri
11:00 - 23:30
Sâmbătă - Duminică
11:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Bistro Matrioska"

M Mihai
2 iulie 2018 22:02 Rezervat în data de 2 iulie 2018 prin ialoc.ro

Atmosfera relaxanta,serviciu prompt si zambitor,am fost lasati in pace cat am vrut, singura obiectie este cea cu privire la humus, n-a fost pe gustul meu poate prea pretentios.

I Iuliana
9 martie 2018 13:10 Rezervat în data de 8 martie 2018 prin ialoc.ro

Serviciul amabil, insa foarte lent; am primit aperitivul dupa 1 ora si 20 minute.
Mancarea a fost decenta, bruschetele cu mamaliga chiar gustoase.
Muzica a fost placuta, desi se auzea cu intermitente din sala in care am luat masa.

Stefania Mocanu
26 iulie 2018 10:35

Great place to relax and to spend some quality time with friends.
The place looks very good.
You can play some games or you can read :)
Sursa: Google

Vlad Pasencu
17 septembrie 2018 15:33

Very nice and cozy spot, with a grand piano at the upper floor
Sursa: Google

Ioana Coman
7 octombrie 2018 20:32

One of the best places to eat in Bucharest. Really cozy and cool place
Sursa: Google

Raluca Borozan
1 iunie 2018 18:49

A chic bistro with good food and friendly staff. The interior manages to be both spacious and intimate. It’s nicely located close to Piata Romana (definitely a walkable distance from bus/metro stations), but on a side street so the area is not noisy or crowded.
Sursa: Google

razv grig
5 iulie 2018 21:14

Nice atmosphere, good bistro food, service a little bit slow, decent prices, overall a nice place to take a bite and a drink after work
Sursa: Google