Bistro Matrioska


8 recenzii
Visarion 20, Romană, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Bistro Matrioska

Matrioska respectă principiul păpușilor cu același nume: o poveste într-o poveste, la rândul lor înglobate într-o poveste mai mare: Matrioska cea mai mică, sâmburele întregii construcții; apoi cartea, care descrie un joc palpitant în care este implicată Maria, o tânără aflată la vârsta la care lumea copilăriei se ciocnește violent cu realitatea maturității; în final, Bistro Matrioska, povestea ce înglobează aceste trăiri, întâmplări și personaje și le transformă într-o experiență completă, pentru toate simțurile.

Ca parte a conceptului Matrioska, Bistro Matrioska este locul unde vă puteți reîndrăgosti, unde vă puteți croi drumul către noi provocări, indiferent de natura lor. Bistro Matrioska oferă un spațiu confortabil, în care să vă simțiți ca acasă, o atmosferă caldă, familiară, ce dezvăluie din secretele Mariei și ale poveștii. Am gândit acest spațiu ca un loc de relaxare, un loc în care mâncarea, muzica, atmosfera și servirea să fie complementare și să-i deconecteze de Bucureștiul cel mereu grăbit pe cei care ne trec pragul.

Veți regăsi în Bistro Matrioșka frânturi din carte, detalii și trăiri ascunse printre rafturile generoase ale bibliotecii de perete. Pianul va prinde deseori viață și vă va încânta cu muzica artiștilor chemați să vă transmită energia lor, parfumul de cafea proaspăt râșnită vă va aduce mai aproape de casă, iar mâncarea pregătită de chef Andrei – masterul magician, va plasa Bistro Matrioska pe lista locurilor voastre preferate. La noi vă veți delecta cu preparate culinare dintre cele mai rafinate, indiferent că vorbim de mic dejun, prânz, cină sau desert.

Bistro Matrioska este locul în care vă simțiți bine alături de prieteni sau în care puteți veni să lucrați și să vă stabiliți întâlnirile de business. Bistro Matrioska va găzdui evenimente precum aniversări, petreceri corporate, workshopuri, concerte, shootinguri.

Vă așteptăm să trăim împreună experiența Matrioska.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bistro Matrioska"

Program

Luni - Vineri
11:00 - 23:30
Sâmbătă - Duminică
11:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Bistro Matrioska"

I Iuliana
9 martie 2018 13:10 Rezervat în data de 8 martie 2018 prin ialoc.ro

Serviciul amabil, insa foarte lent; am primit aperitivul dupa 1 ora si 20 minute.
Mancarea a fost decenta, bruschetele cu mamaliga chiar gustoase.
Muzica a fost placuta, desi se auzea cu intermitente din sala in care am luat masa.

mircea cioponea
24 martie 2018 09:58

Great music, good food and friendly manager.
Sursa: Google

lucia l
17 decembrie 2017 16:02

Nice, cozy, quiet place! Small selection of plates for a Bucharest restaurant, but those in the menu are tasty and well served. Average prices ( towards the high margin of average :) )
Sursa: Google

Mihai Marcu
19 aprilie 2018 09:48

My Burger was hot on the outside and cold on the inside. I think this was a rare incident so I will give it a 4, as the place is nice and cozy
Sursa: Google

Ioana Matei
26 ianuarie 2018 19:19

Cosy place, nice staff, good prices, the food a bit bland
Sursa: Google

Lucia Venturini
11 februarie 2018 22:28

Great food, drinks, atmosphere and service. I recommend!
Sursa: Google