Bistro Carusel


4,3 / 1 vot
Lipscani 55, Centrul Vechi, București
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Bistro Carusel

Deși ne aflăm în Centrul Vechi al Bucureștiului, vestit pentru agitație și zgomotul produs de mulțimea celor care petrec în cluburile din zonă, în Bistro Carusel veți găsi liniște, muzică discretă, carți și intimitate.
Aici nu se fumează și încercăm să vă oferim preparate nu doar gustoase, ci și sănătoase. Așa că folosim cât mai multe ingrediente de sezon, naturale, și, pe cât posibil, locale. Paste integrale, pâine cu maia, carne și legume românești. Produsele semipreparate nu își au locul aici.
În meniul de prânz favorizăm mâncarea gătita lent, ca acasă - comfort food. Bucătăria locală este completată cu rețete de inspirație mediteraneană, pentru creativitate, diversitate și, așa cum spuneam, sănatate.
De asemenea, vă oferim deserturi raw-vegan, cafea organică, bere artizanală de la mici producători, ceaiuri autentice și o listă de vinuri de calitate.
Bistro Carusel, aflat la ultimul nivel al Caruselului Cărturești, oferă și cele mai bune locuri pentru a admira cea mai frumoasă librarie din România- și una dintre cele mai reușite amenajări comerciale din lume.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bistro Carusel"

Program

Luni - Miercuri
10:00 - 21:45
Joi
10:00 - 22:15
Vineri - Sâmbătă
10:00 - 23:45
Duminică
10:00 - 22:15

Caracteristici