Cumpără un card cadou 🎁 | #SusținemAfacerileMici #SusținemAfacerileMici 🎁

Babanowaqe


3,5 / 1 vot
Strada Păpădiei 16-18, Dristor, București

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Babanowaqe

Bucatăria chinezească este unul dintre cele mai iubite specificuri culinare din întreaga lume. O experientă culinară chinezească autentică este cu adevărat de neuitat și deosebit de variată. Noi am dorit să oferim clienților noștri un loc unde să se poată bucura cu adevărat de savorile chinezești și astfel a luat naștere Ba Ba No Wa Qe.

Ne dorim ca fiecare persoană care alege să ne treacă pragul să se bucure de un cadru intim, primitor, unde să poată savura preparatele preferate, gătite cu pricepere și pasiune de chef Yang!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Babanowaqe"

Program

Luni - Joi
12:00 - 23:00
Vineri - Sâmbătă
12:00 - 23:30
Duminică
12:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Babanowaqe"

3,5 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Babanowaqe" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

G Gabrieka
9 noiembrie 2017 12:43 Rezervat în data de 8 noiembrie 2017

Ovidiu
9 mai 2018 20:21

Excellent restaurant
Sursa: Google

Alessandra
3 septembrie 2018 08:24

Singurul aspect pozitiv este locatia si privelistea (asta daca alegi sa stai afara). Chelnerita fara chef, mancarea groaznica. Imbibata in ulei si din cauza aceasta, fara gust. "Sosul" de la puiul in patru culori este de fapt o combinatie dintre sucul de la pui si foarte mult ulei.
Sursa: Google

Iulian
6 martie 2019 12:50

Mancare foarte buna, preturi decente, personal foarte dragut si cel mai important doua bucatarii orientale din care poti sa iti comanzi ce iti pofteste inima. De Valentine's day ne-au intampinat cu cate un pahar de sampanie din partea casei. Recomand!
Sursa: Google

Dana
9 martie 2019 08:10

Ambianța plăcută, mâncare bună, servire excelentă, minunat
Sursa: Google

Balasescu
27 aprilie 2018 10:12

Mancare oribila! Am comandat supa de porumb si puteam sa garantez ca mananc porumb bonduelle de la conserva incalzit, am comandat un orez cu legume si ou, dar am vazut doar orezul si oul, legumele erau inexistente, iar aripele de pui cu usturoi nu aveau nici o legatura cu imaginea din meniu, erau niste bucati de aripi taiate in 2, prajite intr-o tona de ulei, credeti-ma ca nu am putut sa mananc nici 5 bucatele din alea.... garantez ca bucataria respectiva nu a vazut la fata vreodata un bucatar chinez. Nu recomand!
Sursa: Google